Bildirim
Slayt arası geçiş!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yeday, anladığım kadarıyla, projektörü PC vasıtasıyla kullanıyorsun slayt gösterisi için.. eğer böyleyse, bildiğim kadarıyla bunu projektörün uzaktan kumandasıyla yapman mümkün değil.. bunu uzaktan yapabilmek için, PC'nin USB portuna bağlanan değişik ürünler mevcut.. ben üniversitede lazer pointerlı bir mouse kullanıyorum.. wireless teknolojiyle çalışıyor.. slayt geçişlerini, ses seviyesini gibi özellikleri senin atadığın tuşlar yardımıyla yapabiliyosun.. gayet de küçük ve şık bir alet..
Mouse
ürün buydu galiba.. teknosa dan almıştım çünkü ben de.. gerçi bunda yanlarındaki düğmelerden ve slayt olayından bahsetmemiş ama gidip olay yerinde görebilirsin ürünü..
-
Projeksiyonunuzun modelini yazsanız iyi olurdu ama herhalde bu özelik cihazınızda var. Özelik var ise kullabilmek için cihazınızın kutusunda USB kablosu çıkmış olması lazım. Bu kabloyu projeksiyon ile bilgisayarınızın arasında bağladığınızda bilgisayarınız projektörü tanıyacaktır. Ve uzaktan kumanda üzerinde ileri - geri slayt atlatma tuşlarını kullanabilirsiniz. Çünkü zaten bu özeliğin çalışması projektörün marifeti değil, bilgisayarın yapacağı birşey. ama sizin kumandanız ise projektörü kumanda ediyor, haliyle projektörden pc ye görüntü kablosu dışında usb kabloyuda bağlamak zorundasınız. umarım halletmişsinizdir. -
Yok halledemedim maalesef. Projektörün kumandasıyla ne yapıp edip slayt geçişi yapamadım. Epson tw20 marka bir projektör bu... Kutusunda usb kablosu falan çıkmadı. Bu projektörü okulda dizüstü bilgisayarımla birlikte kullanacağım. Ama mutlaka kendisinin kumandasından ya da farklı bir kumandadan slayt geçişi yapmak mümkün olmalı....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X