Şimdi Ara

Slaven Bilic BJK TV'de Canlı Yayında (21:00,şuan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilic BJK TV'de gazetecilerden ve taraftarlardan alınan soruları cevaplıyor şuan.

Müsait arkadaşlar izleyebilirler.

• Yazarsanız makbule geçer.
  • İzleyen varsa paylassin konuşulan konuları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magazinsel sorularla başladılar:Türkiye hakkında ne düşünüyorsun,teknik direktörlüğe nasıl başladın vs.

O da klasik yanıtlarını tekrarladı.
  • Bir gazeteci takımdaki 4-5 oyuncuda ciddi bir performans düşüklüğü olduğunu ve bunların başında Fernandes olduğunu ve
    Ferdi'nin diğer oyuncuları gece hayatı konusunda yoldan çıkardığını iddiaları olduğunu söyledi ve disiplini sağlayamayacak kadar yumuşak mı davranıyorsunuz diye sordu;

Bilic de Ferdi antremanlarda %100 ünü veriyor,disiplinli bir oyuncu vs dedi ve takımın tamamının disiplinli ve karakterli olduğunu söyledi.
    Gece teker teker kapıları vurup kontrol etmiyorum ama emin olun bu tarz bir durum olmadığını biliyorum vs dedi.
  • Biraz önce spor yazarı Atilla Gökçe neden çift forvet oynatmadığını sordu. Tuğrul Yenidoğan'da taraftarların da bu konuyu sorduklarını söyledi. Ben de e-posta atmıştım

Bilic, 4-4-2 formasyonunu kendisinin de onayladığı bir sistem olduğunu, ancak günümüzde takımın hücumu kaç oyuncuyla bitirdiğinin önemli olduğunu söyledi. Bu konu üzerinde çalıştıklarını, değişikliklerin olacağını söyledi. İstatistiksel olarak çok pozisyona girildiğini ancak seyircisiz oynama cezasının kendilerini etkilediğini söyledi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.