quote:Orijinalden alıntı: thecosmiclighthouse ben slashi bi türlü tam sevemiyorum yani bi dave mustaine mi malmsteen bi van halen varken ııh olmaz Tüh ya ne yapsak ki şimdi?
quote:Orijinalden alıntı: Grafein slach ciler acaba satriani yi duydunuz mu? Neydi o çizgi film kahramanı mıydı ? Zaten insan tek bir gitaristi ve müziğini sevebilir fazlası haram
quote:Orijinalden alıntı: Enchanted Metal MA Lin'in imzasındaki sarı Gibson Les Paul benim tek hayalim. Bir gün alıcam onu. Evet benim de hayalimde bir goldtop var.
quote:Orijinalden alıntı: Heathen Herkesin hayali başka; kiminin Goldtop, kiminin ise Soloist... Kesinlikle. Benimki de bu mesela. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash -- 4 Ekim 2009; 15:25:10 >
quote:Orijinalden alıntı: MA Lin quote:Orijinalden alıntı: Heathen Herkesin hayali başka; kiminin Goldtop, kiminin ise Soloist... Kesinlikle. Benimki de bu mesela. Les Paul Traditional mi bu ? Benimki ise bu Gibson-Slash Les Paul Gibson-Dark Fire
Dostum bende bayılıyorum bu adama. Hele şapkasıyla gitar tutuşu yokmu... Valla Gun's N' Roses'ın bitmesi çok kötü oldu... Velvet Revolver'a geçti ama hiç güzel olmadı bence
quote:Orijinalden alıntı: NER0 quote:Orijinalden alıntı: MA Lin quote:Orijinalden alıntı: Heathen Herkesin hayali başka; kiminin Goldtop, kiminin ise Soloist... Kesinlikle. Benimki de bu mesela. Les Paul Traditional mi bu ? Benimki ise bu Gibson-Slash Les Paul Gibson-Dark Fire Hayır. Gibson Custom Shop Historic Reissue 1959 50th Anniversary Burnt Wheat Burst. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash -- 4 Ekim 2009; 19:24:06 >
quote:Orijinalden alıntı: Jungle Boogie quote:Orijinalden alıntı: Enchanted Metal MA Lin'in imzasındaki sarı Gibson Les Paul benim tek hayalim. Bir gün alıcam onu. Evet benim de hayalimde bir goldtop var. Birlikte alırız artık