Şimdi Ara

Skytech ST-3240 32' Full HD D-Led TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunny marka panelmiş. 55 TL babalar günü %11 indirimi, 55 TL bonus(sadece n11'de geçerli) ile 469 TL geliyor. Aslında %1,9'da Avantajix vardı ama N11 durdurmuş.

http://www.n11.com/skytech-st-3240-82-cm-full-hd-led-tv-P21699114

• Bir kaç ay önce açılan Finlux TV gittigidiyor'da 499 TL geliyordu millet kapış kapış almıştı demek ki bu sıcak değil
  • fabrikasında çalışan kuzen vardı panellerin lg olduğunu söylemişti
    gezi kalkışmasında kurların fırlamasıyla üretimi durdurdularmışdı sanırım tv montajda çalışan kuzeni de çıkarmlşlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

fabrikasında çalışan kuzen vardı panellerin lg olduğunu söylemişti
    gezi kalkışmasında kurların fırlamasıyla üretimi durdurdularmışdı sanırım tv montajda çalışan kuzeni de çıkarmlşlardı

edit: satıcı panelin sunny olduğunu söylemiş (sunny kendisi panel yapabiliyormu ? )
  • Satıcı daha sunny nasıl yazılır onu bilmiyor. Paneli bileceğini sanmıyorum. Muhtemelen teknik servisi sunny'dir. Yada axen gibi yan firmasıdır.

Bu arada bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Ama tv hakkında fazla bilgi yok. İşi şansa bırakmak istemiyorum.

• Sunny axen truva 32 olan modeli aldım içinde kullandıkları panel genellikle yan markalar'da hep aynı.
    Görüntü çamur gibi bilginiz olsun bir yerde test etmeden almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Satıcı daha sunny nasıl yazılır onu bilmiyor. Paneli bileceğini sanmıyorum. Muhtemelen teknik servisi sunny'dir. Yada axen gibi yan firmasıdır.

Bu arada bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Ama tv hakkında fazla bilgi yok. İşi şansa bırakmak istemiyorum.

Ben yazmak istemedim :))
    kuzenim çalışıyordu montajında panellerin lg olduğunu bizzat biliyor kendisi montaj yapıyordu... gezi kurları vurunca adamlar ithalatı çok masraflı olmaya başlamış işçi çıkarmaya gitmişler, kuzende şutlanınca içerden bilgi veremiyorum malesef :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG ise düşünmeden alıcam ama Sunny ise bilemiyorum hatta Sunny panel üretmiyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 14 Haziran 2014; 1:37:02 >
  • Gold'da dün 600 küsürdü şimdi baktım 599 olmuş + özgürce harcama yapacağınız 50 TL bonus var.
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    N11 de indirim kuponu olmasa zaten tercih edilmez. En azından gold bilindik firma iade de sorun yaşanmaz.
    edit: Bu arada sunny panel üretmiyor. Büyük bir ihtimal arkadaşın bahsettiği gibi panel lg veya samsung'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 14 Haziran 2014; 1:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

N11 de indirim kuponu olmasa zaten tercih edilmez. En azından gold bilindik firma iade de sorun yaşanmaz.

Aynen. N11 satıcısı açık açık iade almam dedi yasa falan takmıyor adam. Mağazada teşhir bulamadım bulsam inceleyecektim. Gold'da panel markasını sordum en geç pazartesi geri dönüş yapacaklarını söylediler, müşteri hizmetleri kalitesini çok beğeniyorum.
  • Gold geri dönene kadar N11 babalar günü kampanyası sona erecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 14 Haziran 2014; 14:21:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.