|
|

|
|
2025 Ağustos ayında Afyon Dinar İncirli Şubesi Şok Market’ten Skytech 65 inç 65ST4105 4K Android LED TV satın aldım. Ürünü alırken kutu üzerinde Android TV, 4K ve Netflix logoları yer aldığı için Netflix’i bu televizyonda 4K çözünürlükte izleyebileceğimi düşünerek tercih ettim. Televizyonu bir süre aktif kullanmadım, yakın zamanda Netflix’te içerik izlemek istediğimde ise çözünürlüğün maksimum 480p ile sınırlı olduğunu fark ettim. Netflix hesabımda ve internet bağlantımda bir sorun olmadığı halde, televizyonda Netflix lisansı olmadığı için 480p’nin üzerine çıkılamadığını öğrendim. Durumu Skytech müşteri hizmetlerine detaylı şekilde anlattığımda, bunun bir sorun olarak görülmediği, ürünün arızalı sayılmadığı, bu nedenle iade veya değişim yapılamayacağı söylendi. Görüşme sırasında hem tavır hem de verilen cevaplar son derece yetersiz ve ilgisizdi. Kutu üzerinde Android TV ve 4K ibaresi ile Netflix logosu bulunmasına rağmen, 2026 yılında bu televizyonda Netflix’i 480p üzerinde izleyemiyor olmamı kabul edilebilir bulmuyorum. Ürün özelliklerinin tüketiciye net ve doğru şekilde yansıtılmadığını düşünüyorum. Bu nedenle, satın aldığım televizyonun ayıplı ürün kapsamında değerlendirilerek iadesinin alınmasını ve ödediğim ücretin tarafıma geri ödenmesini ya da taahhüt edilen şekilde 4K Netflix desteği sağlayan eşdeğer bir ürünle değişim yapılmasını talep ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|