Şimdi Ara

SkyStar2 ile Media Center Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2 gündür, gece gündüz uğraşıyorum. Neredeyse bütün forumlardaki yöntemleri denedim. Hiç bir yöntemle Media Center'de kullanamadım.

Bilen kullanan varsa çok bahtiyar olacağım

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • up

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • http://www.dvbsbridge.com bu adresteki programla oluyormuş. Progdvb veya MyTheater'dan doğrudan görüntü olarak çalışıyor sanırım. ancak denemedim. fırsat olursa deneyeceğim.

Orjinalden alıntı: sargon_26

malesef SS2 media center uyumlu değildir. bence skyvision gibi media center uyumlu kartlara yönelin.

Hayır yanlış biliyorsunuz ss2 ile media center çalışıyor.Hatta vista 64 bitde bile çalışıyor.Hemde diğer dvbs programlaından çok hızlı bir şekilde ve plugin desteği var.Link vermek yasak olmasaydı verirdim.İsteyen özel mesaj atsın.
    Sadece başka bir cenaze töreni..
  • http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=410004 sanırım bu işine yarar. Bende SP1 çıktıktan sonra vistaya geçecem. Umarım media center uydu kartı için performanslı olur.

Edit: Linki değiştirdim. Asıl kaynak yukarıdakidir. Çalışmaları için denthor teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 5 Nisan 2008; 1:20:02 >

Arkadaş kopyalamış birde altına "hayırlı olsun" yazmış. Neyin hayırı ise bu

Evet Sn. cem yeteri kadar performanslı. 4 gündür kesintisiz çalışıyor bende hiç bir sorun yok. kanal geçişi yavaş 3 sn lerde. Ama yeterli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcaprica -- 4 Nisan 2008; 21:44:55 >

Orjinalden alıntı: ozcaprica

TRUYDU' daki bu çalıntı rehber tarafımdan hazırlanmış olup orjinali tartışma soru cevapları ile buradadır.

Arkadaş kopyalamış birde altına "hayırlı olsun" yazmış. Neyin hayırı ise bu

Evet Sn. cem yeteri kadar performanslı. 4 gündür kesintisiz çalışıyor bende hiç bir sorun yok. kanal geçişi yavaş 3 sn lerde. Ama yeterli bence.

Linki değiştirdim. Arkadaşın yaptığıda gerçekten ayıp.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.