Şimdi Ara

skystar nedir nedemek biraz yeniyimde bende bir uydu yapmak istiyorum evime digiturkten bıktımda...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dijital tv kartı
  • skystar bilgisayara takılan dijital tv kartıdır. bigisayarda uydudan tv ve data yayınlarını almaya yarar
  • PRD BENİM İŞİME YARARMI FİATI NEDİR..?
  • 65-70 euro yarar tabi.normal recevarlardan çok daha iyi bence kayıt imkanıda var ve şifreli paketlerin çoğunuda açıyor.Uydudan bedava download imkanıda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 28 Şubat 2005, 15:27:05 >
  • Teşekkür ederim ben next 2000 cı plus uydu almayı düşünüyorum, bu kartı alsam cihazın içinemi sokacaz...sonra bütün şifreli kanalları kıracakmı
  • bu bilgisayara takılır yani bilgisayarında dijital uydu receiver gibi faydalanabilirsin ayrıyetten receiver almana gerek yok bilgisayarın yoksa işine yaramaz.bütün pketleri açmaz tps,cyfra+,polsat,absat vs. paketlerini açar ama bunlar gayet yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim saol...
  • skystar bir dijital tv kartı markası hocam. arkadaşlar zaten genel olarak anlatmış ama ben biraz detaya ineyim. piyasada dijital uydu tv kartları var. bunun uydu receiverdan ne farkı var gibi bir soru sorarsan birincisi bilgisayarda kullanman. çanaktan gelen kabloyu direk bilgisayarına takıp izliyorsun. şifreli kanalların da pek çoğunu dijital tv kartlarıyla möaliyetsiz olarak kırabiliyoruz. yani gidip parayla yazılım yükletmiyosun da bir küçük dosyayla çözüyosun. kayıt yapma ve alt yazılı izleme olanakları da sunuyo bu tv kartları.

aynı zamanda data aktarımı da yapabiliyosun. yani uydu internet aboneliği ile internet sağlayabiliyosun, yada bikaç küçük yazılım numaralarıyla uydudan ücretsiz download yapabiliyosun.

piyasada pek çok dijital tv kart markası var. almak gibi bir düşüncesi olan arkadaşların iyi araştırması gerek bu markaları.
  • Önerim skyvision almanız yönünde.
  • teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Önerim skyvision almanız yönünde.

katılıyorum

rica ederiz hocam.
  • Bende bir uydu yapmak istiyorum demişsin. Şimdilerde iyi bir uydu yapmak 20 milyon doları buluyor. En iyisi sen uydu anteni kur.
  • kalpakci bu espiri Şimdilerde çok moda oldu. ama yinede guldurdun beni allah razı olsun hocam
  • Şuan kullandığım programları yazabilirim. Herhangi biri hakkında bir sorunun olursa pm atabilirsin.
    En sık kullandıklarım alt dvb ve progdvb. Eminim üstesinden gelirsiniz. Benim sistemim: Celeron 1.7 , 256MB RAM. Yani şifreli bir yayını kaydetmek için fazla bir sisteme ihtiyaç duyulmuyor.

dvbdream: türk programcılar tarafından yapılmış, şifreleri çözebilen başka bir program

MyTheatre ve SkyView de iyi programlardır. Kullanım basitliği açısından progDVB ile başlamanı öneriyorum. Ayarları ve kullanımı son derece basit. Kolay gelsin. Programların kullanımı ve şifre çözümü ile ayrıntılı bilgi istiyorsanhttp://www.turkeyforum.com daki DVB-S bölümüne bakabilirsin.

• benim de önerim ilk önce progdvb (kolaylık açısından) sonra dvb dream. ben dvbdream kullanıyorum genelde. mytheatre ise ilk başlayan için sakat. biraz zor gelebilir hocam. her yürlü yardımcı oluruz burada her konuda.
  • Önerim DVB Dream ama sistemi kasabilir.
  • ARKADAŞLAR ben birtane dijital almak istiyorum daha doğrusu babama alacaz çok sade bir alet olsun neyi tavsiye edersiniz...? kartsızda,modülsüzde olabilir ama alet sağlam olsun yeter.....?
  • hocam o zaman skyvision diye bir marka var. onu tavsiye ederim. saglamdır ve rahat kullanılır.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.