Şimdi Ara

SKYSTAR HD2 + CI Modül ile D-SMART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşın D-smart kartını takarak Skystar HD2 + CI modül ile D smartın HD kanallarını izlemeyi denemek istiyoruz. Acaba münkün mü? münkünse nasıl.

• mümkün olmadıgını biliyorum.
  • Ben de mümkün olduğunu biliyorum... Hatta D smart kartını takmaya gerek bile olmadan.. Ama şimdi nasıl olduğunu uzun uzun anlatamam.. Ama inanın gözlerimle gördüm. Özellikle Kanal D Hd yayını gerçekten çok güzel...

Selam ve Saygılarımla
  • Sakın böyle birşey denemeyin kartınız yanar ilk attack ta özellikle maçlarda.Yeni kart almanız 1 hafta sürer ayrıca 100 ytl gibi bir masrafınız olur.HA illegal yollardan yapayınm derseniz bilmem ama tavsiyede etmem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adoni

Sakın böyle birşey denemeyin kartınız yanar ilk attack ta özellikle maçlarda.Yeni kart almanız 1 hafta sürer ayrıca 100 ytl gibi bir masrafınız olur.HA illegal yollardan yapayınm derseniz bilmem ama tavsiyede etmem...

iyide bu CI modül zaten yasal olarak izlemeler için değil mi? kart neden yansın ki? zaten bu Cı giriş modül girişi direkt kart takılamıyor anırım. Bende phoenix programmer da var Skystar2 den kalma. ona direkt kart takılıyor onunlada izleyemezmiyim? Hamzaberk arkadaşımız biliyorum ama uzun anlatamam demiş , keşke biraz yardımcı olsaydı. birde illegal nasıl oluyor ki?

• bi bilene sor demişler ama bilen ya yok ya suskun. illegal bişi istemiyorum öyle olsa paylaşım kullanırım. yardım eden niye yok anlamadım.
  • güncelllllll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smart modül aktivasyonu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, D-Smart, sadece kart ile satın alınan kutusuyla beraber çalışan bir sistemdir. Kesinlikle kutusundan başka bir kutuya takmayın. Denildiği gibi ilk atack'da kartınız yanar. Neden? Derseniz;

D-Smart'ın amacı aylık fatura gelmiyor dedirtmekti. Gerçektende 1 kere aldığınızda bazı kanallarını aylık faturasız izleyebilirsiniz. Ama bunu ancak kutusunu alarak sağlıyor. Yani siz başta 300'tl civarı bi ücreti kutusuna ödüyorsunuz. Kutudaki bir numara, karttaki gizli bir numara ile birleştiriliyor ve hesabınız aktifleşiyor. Siz bu kartı aldınız komşunuza götürdünüz hadi maçı izleyelim dediniz, taktınız komşunun kutusuna, D-smart atak gönderir, denetler kart kutusundamı diye, numarayı bulamayınca kartı devre dışı bırakır ve size en yakın d-smart bayisine yol düşer. 100 YTL verip 2. kartı alırsınız ve kutusuna japon ile yapıştırırsınız =)

Kart paylaşımları ile izlemeniz mümkün fakat maçlarda ataklardan dolayı gene izletmez...

• doğan kazıklamanın yollarının iyi bildiği için kazıklatırmaya müsade etmiyor
  • evet aynn dedigin gibi :D
  • cihaz elime yarın geçiyor.

d smart değil ama digitürkü hemen deniyeceğim.
    yarın tekrar yazarım
  • digitürk sorunsuz çalışıyor.
    güzel cihaz.
  • hd yayınlar, izlenebiliyor mu HD kart ile şimdi?

Yani bende normal lig tv üyeliği var, hd tv kartı aldım bu kart ile HD Lig TV izleyebilir miyim?

Deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 6 Eylül 2009; 18:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

hd yayınlar, izlenebiliyor mu HD kart ile şimdi?

Yani bende normal lig tv üyeliği var, hd tv kartı aldım bu kart ile HD Lig TV izleyebilir miyim?

Deneyen var mı?

İzleyemezsin tabi ki.
  • aynı işlemi kablo tv digital için yapsak problem yaşarmıyız kartı sipariş verdim kısmet aynı sonu elime geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Orijinalden alıntı: okttay

hd yayınlar, izlenebiliyor mu HD kart ile şimdi?

Deneyen var mı?

İzleyemezsin tabi ki. z

Bendede SKYSTAR HD2 + CI var modül ile hd yayınları izleyemezsiniz demişsiniz, hayalkırıklığına uğradım.
    HD yayınları bu şekilde izlerim diye düşünüyordum. Neden izleyemeyeceğimizi anlatacak biri varmı acaba.
    Digiturkten alacağım Modül ile HD izleyemezmiyiz yayınları?

• digital platformlar artık yeni sisteme geçtikleri için kendi haricindeki receiver ve elinizdeki skystar da izlenemiyor. kendi cihazları ile kartları eşleşmeli olduğundan kartınızı başka cihaza taksanızda okutamıyorsunuz. illegal yöntemlerle bunu sağlayanlar var ama onlara yatırım yapacağına sıfırını almayı tercih edersin.
  • Bu gün digitürk bayiden 75tl ye modül aldım. modul gayet guzel çalışıyor aboneliğim olan tüm kanallar açılıyor.
    Modulu verirken eski kullanıcı olup olmadığımı sordular, yeni verilen kartlarla çalışmıyormuş sadece eski abonelerin kartlarına uyuyormuş bu modül.

Normal kanallar çalışıyor HD kanallar çalışmıyormu asıl soruda buydu zaten değilmi. EVET ÇALIŞIYOR şu an sadece eurosport HD çalıştı oda biraz önce kapandı ama çalıştı. Daha çok yeni deniyorum bulumduğum site merkezi sistemden yayın yapıyor bilinen frekanslar burada çalışmıyor bu yüzden çok deneme yapmak zaman harcamak zorunda kaldım Digitürkün HD kanallarını bulmak için. Bir kaç gün içinde anlarız neyin ne olduğunu, ilk denemelerde çalıştı.
    quote:

Orijinalden alıntı: eCoLL

digital platformlar artık yeni sisteme geçtikleri için kendi haricindeki receiver ve elinizdeki skystar da izlenemiyor. kendi cihazları ile kartları eşleşmeli olduğundan kartınızı başka cihaza taksanızda okutamıyorsunuz. illegal yöntemlerle bunu sağlayanlar var ama onlara yatırım yapacağına sıfırını almayı tercih edersin.

• Konuya uymuyordu, yeni konu açtım. Yazıyı yeni konuya taşıdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 24 Eylül 2009; 15:59:17 >
  • konu nereye taşındı ?

Sormak istediğm bende lg led ekran tv aldım. Çift çanak kullanıyorum ve bazı kanalları hd olarak buldu ama açtıgımda cl modul yok diyor. Yazdıklarınızı okudum ancak birşey anlamadım Nedir bu tam olarak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.