Arkadaşlar yeni skystar2 tv kartı aldım.Pc me bağladım gerekli kurulumlarıda yaptım.Fakat evimde (aynızamanda digitürk resmi üyesiyim) digitürkün kurmuş olduğu çanak var.Çanak digitürk yayınlarına ayarlıdır.(Bu çanakta maç izlerken yayının bozulması sebebiyle daha büyük bir çanakla değiştirdim.) Problemim şu ben digitürk çanağından tv kartım sayesinde televizyon seyretmek istiyorum.Sanırım W3 uydusuna ayarlıymış bu çanaklar.Fakat ben tv kartımda kanal aradığımda tüm kanalları tv kartım bulmasına rağmen trt1 trt2 ve skytv dışındaki tüm kanallar ve radyolar şifreli hiçbirşey izleyemiyorum. Yardım edin lütfen.Hangi şifre kırıcı programlarla ve nasıl bir uygulama sonucunda ben bu yayınları izleyebilirim.euro 2008 i kaydetmek istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşım öncelikle dt gibi yerli kanallarla ilgili illegal işler (yerli platformların şifreleri hakkında) olarak forumda yazı yazamassın yardım isteyemezsin bunu acemiliğine sayıyorum ilk mesajın.Eğer kartın varsa pcye bir kart okuyucu ile bağlarsın paşa paşa seyredersin yoksa çanağı n yönünü değiştir türksata oradan izleyebilirsin Saygılar umarım açıklayıcı olmuştur
İllegal birşey yapmak istemiyorum zaten.Resmi olarak Pc dede izlemek istiyorum.Bu kart okuyucular hakkında bilgi verebilirmisiniz?Nasıl olmalı?
guzel kardesim buradan yararlanarak izleyebilirsin kolay gelsin yapamazsaniz gene buraya yaziniz yardimci olalim 2.5 senelik ss2 kullanıcısıydım
quote:
Orjinalden alıntı: kivimuz
İllegal birşey yapmak istemiyorum zaten.Resmi olarak Pc dede izlemek istiyorum.Bu kart okuyucular hakkında bilgi verebilirmisiniz?Nasıl olmalı?
sana bir tavsiye madem yasal dt üyesisin gittigidiyorda 25 ytl ye dvr kartlar var(güvenlik kamera kartı) receiveri buna bağlayarak pc ne mpeg4 kayıt yapabilirsin. işin bittiğinde de güvenlik kamerası bağlarsın
Dostum buradna ızlersın dıyorsunda nasıl yapıcaz bılgın varsa bızıde aydınlat.
Tamamda arkadasım ozaman soyle bırseyın olması gerekmezmı ben receıverın arkasındakı out kısmından cıkarttıgım kabloyu tv kartıma bagladıgımdada tum goruntuyu ızlemem gerekmıyormu ama tv kartımda ızleyemıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: kivimuz
Tamamda arkadasım ozaman soyle bırseyın olması gerekmezmı ben receıverın arkasındakı out kısmından cıkarttıgım kabloyu tv kartıma bagladıgımdada tum goruntuyu ızlemem gerekmıyormu ama tv kartımda ızleyemıyorum.
receiveri ss2 ye bağlayamazsın ama analog tv kartı yada avermedia dvb-s kartı ile bu dediğini yaparsın.tv kartının üzerinde s-video girişi olması gerekir. ss2 de yoktur
ABelen den alıntıdır...
.Bir kart okuyucu ve bir dijital tv kartı alın.Yayınları tv kartı aracılığı ile alıp kart okuycu ile de size verilen kartı okutursunuz.O zaman bilgisayarınıza istediğiniz şekilde kayıt yapabilirsiniz.Hem de bilgisayar ekranında gördüğünüz netlikte. Aynı buna benzer işlem analog tv kartlarıyla sizin cihazınızdan bilgisayara aktarılarak da yapılabilir ama o zaman görüntü kalitesinde bir miktar düşme olabilir.Dijitürkün verdiği cihazın tv ye bağlamak için hangi çıkışı olursa olsun çıkışı değiştiren modülatör değiştirci adaptörler var.Onlardan bir tane alarak analog tv kartına bağlayarak yine kayıt yapabilirsiniz.