Şimdi Ara

skystar 2 dijital tv kartı ile uydudan internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Skystar 2 Technisat firması tarafından üretilen bir kart almanya da fiyatı yaklaşık olarak 40 Euro hatta 3 ay önce 35 euro ya kadar düşmüştü. ( Bakınız Ebay.de "skaystar 2 yazıp Suchen tuşuna basın " Hala europeanonline.com ( Dijital uydu ile internet aylık 9,95 euro ) bu kartı bir aylık abone olan kullanıcılarına 60 euro karşılığında satmaktadır. Türkiye de internet üzerinde satış yapan siteler hepsiburada.com 99 euro markom.com 75 euro ( kredi kartı havale vs durumunda fiyat artıyor 80 euro civarında oluyor ) antes.com 75 euro bir ara 65 euro ya farklı bir modelini satıyordu kalmamış ( bu site online satış yapmıyor ) Bu kart ile uydu üzerindeki dijital yayınları seyredebilir 400 mb ile download yapabilirsiniz önce abone olmanız gerekir. Dijitürk'ün olduğu uyduda opensky isimli (sanırım bir tane daha var süperonline hariç ) bir servis sağlayıcı var zaten. Sanırım alınan bilgilerde oradan alınıyordur ? .. Çanak anten 90 dan büyük olmalı bilgisayarınız en az P3 700 biraz kablo bir universal LNB ( çanak antenine takılır) çanak anten tv kartı ( skystar 2 ) program sanırım progdvb isimli bir proğramdı . Aynı zamanda bu kartla yaklaşık 700 kanalı şifreli şifresiz ( şifre kırabilen yazılımlarla ki bunlar mevcut)seyredebilirsiniz. Bunları nereden mi biliyorum 6 aydır bu kartı almak ( yada almanyadan getirtmek için uğraştım ) istedim ama şimdi de pahalı buluyorum adamlar 40 euro ya alırken ben 75 + kdv vermek istemiyorum ( 150 milyon tutuyor + 40-50 milyon çanak lnb )umarım bu pahalı internete bir çözüm bulunurda biz de böyle fellik fellik bedava internet ucuz internet peşinde koşmayız...selamlar

• selamlar dostum öncelikle bilgiler için teşekkürler...
    bu bahsettiğin olay gerçekten türkiyedeki internet konusuna eşsiz bi alternatif... gerek fiyatı gerek hızı gerekse teknolojisi bence mükemmel..
    eğer bu konuda yaygın olarak bişeyler yapabilirsek çok iyi olur.. yeni bilgiler bulursan lütfen bizimle paylaş.. kolay gelsin...
  • Digital uydu kart ile internet aylık 9,95 euro denmiş ama bu çok kısıtlamalı abonelik seçeneği tam olarak internet sayılmaz download ve surf yok bikaç yere giriliyor
    opensky üzerinden en ucuz 1 aylık 300 mb hız garantili servis 24euro ve ayrıca bir dialup bağlantıya ihtiyaç duyar
  • Bedava ama millet ne indirirse sen oradan otlanıyorsun ne çıkarsa bahtına
  • ss2 yurt disindan almak icin bi yol gosterin dostlar..
    nerden nasil almaliyiz..
  • surf yokki..sadece milleti indirdii şeyleri sen de alabilion o kadar...
  • Arkadaşlar bedava internet diye bir hadise yok. Olay şundan ibaret. Uydu ile takır takır para verip internete bağlanan zengin kardeşlerimizin çekmiş olduğu dosyaları havada yakalama işidir bu üstelik çekmek istediğin dosyayı bile seçemiyorsun. Allah ne verdiyse çekiyorsun ya da filtreleme yapıp sadece istediğin uzantılı olanları çekiyorsun ( ör. *.avi, *.mpg ). İNTERNET MİNTERNET HİKAYE !!!! VESSELAM !!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv kartı ve webcam
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yurdışından almak için ALmanya tavsiye ederim. 10-15 euro araası kargo parası verirsin.
  • ABi yurt dışından almak, bozuk çıkması durumunda bizi uğraştırmasın?
  • Yurt dışından alabilme imkanı çok kısıtlı almanya da bu kartlar ucuz ama yurt dışı satış yok ingilizler var o p.... lerde çok para istiyor türkiye uygun sayılır ama elde 40 iken neden 80 verelim diyorum...
  • Haklısın ama, istiyorsan diyor adam, vereceksin.
    adi herifler.
  • bu arada bu topic i umiterkan zaten açmıştı neden tekrar açtın ki hacitigin
  • aynı ekpmanlara sahıbım tek eksıgım o kart turkıyeden temın edebılırmıyım baglantı ıcın neler yapmalıyım ucretsız ınternet yokmu aalternatıf olarak bırsey olamazmı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.