Şimdi Ara

Skyrimde iki büyük sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün büyük bir hevesle skyrim'i yükledim ama bir türlü oyunu oynayamadım. İki sorunum var birincisi oyundan hiç ses gelmiyor, konuşmalar, çevre sesleri hiçbir şey yok. İkincisi ise daha vahim, oyunun başlangıç videosunda at arabaları bir köye giriyorlar, köy yolunda seyrederken iki araba da duvara takılıyor veya duvarda duruyor fakat hiçbir şey olmuyor sonrasında. 1 saat bıraksam öyle kalacaklar yani. Ne yapmalıyım arkadaşlar deli oldum.

• Kopya oyun sorunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Kopya oyun sorunları

Bilmişlik yapmanın gereği yok açıkçası, kopya oyundan kaynaklandığını ben de biliyorum. Fakat sıkı bir rpg fanı değilim, o yüzden orjinal alma gereği duymadım
  • Crack değiştirmeni öneririm.Yada Orjinal al tüm dertlerden kurtul keyfşne göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgaCinayetVar

quote:

Kopya oyun sorunları

Bilmişlik yapmanın gereği yok açıkçası, kopya oyundan kaynaklandığını ben de biliyorum. Fakat sıkı bir rpg fanı değilim, o yüzden orjinal alma gereği duymadım

Bilmişlikle ilgisi yok sorunun nerden kaynaklandığını söyledim , senin orjinal alıp almaman beni bağlamaz

• quote:

quote:

quote:

Kopya oyun sorunları

Bilmişlikle ilgisi yok sorunun nerden kaynaklandığını söyledim , senin orjinal alıp almaman beni bağlamaz

Usta kopyadan kaynaklandığı zaten aşikar sorunun, sanki açık bişey değilmiş gibi söylemen bilmişlik oluyor bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kopya oyun sorunları

Usta kopyadan kaynaklandığı zaten aşikar sorunun, sanki açık bişey değilmiş gibi söylemen bilmişlik oluyor bence.

Takıl hocam kafana göre tutturmuşsun bilmişlik diye başlığı açmışsın biz de insan gibi yardımcı olalım diye cevap verdik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 de Tuhaf Bir Sorun?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kopya oyun sorunları

Takıl hocam kafana göre tutturmuşsun bilmişlik diye başlığı açmışsın biz de insan gibi yardımcı olalım diye cevap verdik

Hocam tartışmanın bir alemi yok, kendince yardımcı olmaya çalışmıssın. Teşekkür ederim yine de.

• Tamamen oyunu bilgisayarından kaldırdıktan sonra;
    Ses ve Grafik sürücülerini güncelle
    Vc Redist gibi bi dosya vardı onları yükle
    Support dosyası içindekileri yükle
    Reset at sorun düzelir aynısı bende de olmuştu bro
  • dostum indirdiğin sürüm kaç GB idi? Oyunun rip sürümünü indirdiysen bazı oyunlarda sesleri falan kaldırıyorlar...
  • Basit bi soru, oyun için minimum sistem gereksinimlerini bilgisayarınız karşılıyor mu? Eğer karşılıyorsa driverları güncelleyip tekrar denemenizi tavsiye ederim. Sorun hala devam ediyorsa download sırasında bi hata oluşup eksik veya arızalı dosya inmiş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.