Şimdi Ara

Skyrim Türkçe Yama Kaldırma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Her sene olduğu gibi bu sene de zamanı geldi deyip Skyrim'e başladım. Başlamadan önce Türkçe yamaları ve yaklaşık 200-300 adet modu yükledim.
    Sorunsuz 15-20 saat oynadıktan sonra modlar sebebiyle Türkçe yamaların düzgün çalışmadığını farkettim ve ana oyun + DLC yamalarını kaldırdım ama hala oynarken ara ara Türkçe diyaloglara denk geliyorum. Türkçe yamaların eklediği Interface dosyalarını da kaldırdım ama nafile. Son bir kaç gündür de garip şekilde oyundaki gördüğüm Türkçe diyaloglardaki Türkçe harfler saçma şekillerde gözükmeye başladı. Oyunu baştan kursam diyorum ama 200+ modu detaylı şekilde CTD vermeyecek şekilde kurmak 2-3 günümü aldı. Haliyle üşeniyorum.
    Aranızda belki aynı sorunu yaşayan vardır diyerekten size sormak istedim, teşekkürler şimdiden.



  • adını bilmedigim nexsus mod managerda ve steamda çakışan modları gösteren bir uyguluma var adını bulursam yazarım onu kullanmanı tavsıye ederm
  • Konu yama istek bölümüne taşındı. Lütfen ilgili yerlere açmaya özen gösterelim.
  • Oldrim mi Special mı? Bir de modlara türkçe yama yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir.
  • Oldrim hocam. Aklıma gelen Türkçe yamaları kaldırdım ama hala var sanırım zira 200+ mod yükledim ve içlerinden 20-30 tanesinin Türkçe yamasını da kurdum. Hani hikayeyi anlamaya yetecek dil de var, ne diye kurdum bu yamaları onu da bilmiyorum.
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Modların indirilmiş halleri duruyosa (ben indirip manuel kurduğum için diyorum) o ziplerden sadece esp dosyasını atıp değiştir yapmayı denesene bi. Original espyi üstüne at kısaca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 28 Eylül 2019; 1:6:3 >
  • Onu denedim hocam. Falskaar, Wrymtooth, SkyUI, AMoT, Ana oyun ve DLC'ler felan .espleri değiştim ama hala bazı diyaloglar Türkçe ve i/ğ/ş harfleri saçma şekilde gözüküyor. Lanet oyun bir yerlere zula yapmış ordan oynatıyor :) 4-5 gün öncesine kadar kurduğum tüm yamaların yedeği vardı harici diskimde ama 2TB'lik disk bozuldu ve içindeki her şey gitti. Sorun böyle devam ederse 25-30gblık mod kurulumlarını tek tek indirip kurmayı deneyeceğim çaresiz.
    Hani 35mbts hız var indirmek sıkıntı değil aslında ama Nexus 1mb/sn sınırı koymuş o zora sokuyor beni.
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Orjinalde dosya doğrulamayı denedin mi?
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    nmm indir çakışan modları mod kısmında kırmızıyla gösterir ve sağ tarafında sayılar olur hangi mod hangisiyle çakışmıcanı
  • TURKİSS33 T kullanıcısına yanıt
    NMM kurulu hocam ve herhangi bir çakışma bulunmuyor. Az önce Nexus'daki indirme geçmişimden gördüğüm tüm Türkçe yamaları kaldırdım ve bariz azaldı Türkçe diyaloglar ama nadiren hala görüyorum. Sanırım bir yerlerde artık dosya kalmış veya Save dosyam ile alakalı olabilir, idare edicem artık. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
  • Bethesda türkce yamayi neden kaldirdi??
  • sezgin87 S kullanıcısına yanıt
    bethesda kaldırmadı elderscrollstürk kaldırdı tekrar ekleyecekler ama ne zaman bilmiyorum. Şimdilik aşağıdaki linkten indirebilirsin.
    https://s4.dosya.tc/server8/of3l7d/skyrim_se_tryama.rar.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    bethesda kaldırmadı elderscrollstürk kaldırdı tekrar ekleyecekler ama ne zaman bilmiyorum. Şimdilik aşağıdaki linkten indirebilirsin.
    https://s4.dosya.tc/server8/of3l7d/skyrim_se_tryama.rar.html
    hocam link saglam mi sikinti olurmu yama neden kalkti oyuna okadar para verdik elimizde kalmasin? verdigin linki nasil kuracaz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin87 -- 31 Ocak 2020; 23:47:4 >
  • sezgin87 S kullanıcısına yanıt
    kendi uploadım yani herhangi bir sıkıntı yok, indir rardan çıkar data klasörüne at veya mod manager programı kullanıyorsan vortex veya mod organizer 2 hiç rardan çıakrma direkt o programlar üzerinden mod kurar gibi yükle.
  • Skyrim SE yaması oyuna gelen son güncellemeden sonra bozulduğu için kalktı. Geri eklenebilmesi için yamanın tekrar elden geçmesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.