Türkçe olunca anlamak zor, bu kadim tomar Elder knowledge dir. En önemli bilgi bu kağıtlarda zaten. College of winterhold dan geçiyor bu bilgiye ulaşma işi. Septimus signus dan hatırladım. Oraya git.
İngilizcen çok kötü değilse Elder scroll wiki ye bak. Orada oyunla ilgili ,her şey var. Ama çaresiz kalana kadar bakma. Eğlencesi kaçıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Aiden.
quote:
Orijinalden alıntı: mufuso
arkadaşlar ejderhaları nasıl öldürüyorsunuz? spell kullanarak mı yoksa zırhları geliştirip öyle mi ejderha bana bi koyuyo ben hmeen ölüyom videoları izliyorum adam okla öldürüyor
Hocam bu size kalmış bir şey. Eğer bir büyücü isen, büyü kullanarak, okçu isen yay-ok kullanarak, savaşçı isen ejderha yere indiğinde kılıç / balta vs. her neyse darbeleriyle, yanına bir yoldaş alarak öldürebilirsin. Hangi sınıfı seçtiysen, o sınıfa göre ilerleyip o sınıfın item'larını kullanarak öldürebilirsin. Ayrıca ejderhalar sana tek atıyorlarsa bunun sebebi eşyalarının güçlü olmamasından ya da zorluk seviyesinin yüksek olmasındandır. Eğer zorluk seviyen kolay ya da normalse zırhını, bilekliğini, ayakkabını, silahını, kaskını yani her eşyanı güçlendirmen gerekir. Mağaralara, zindanlara girip oradaki boss'ları kesersen üzerlerinden seviyene göre güzel item'lar gelebilir. Ayrıca oradaki sandıkların içinden çıkanlar da cabası. Enchanting(Türkçesi büyüleme olabilir sanırım) kasarsan da eşyalarına güzel büyüler ekleyebilir, daha da güçlü hâle getirebilirsin..
teşekkür ederim cevap için evet zırhları kuvvetlendirdim bi de yanıma lydia denilen kadını aldım jarl veriyor kral olan o oyalıyor ben de two handed swords ile hallediyorum nord ırkını seçtim savaşçıyım two handed olarak gelişip savaşçı olmak istiyorum hangi perklere eğilmem gerekir bana smithing enhtaching mantıklı geldi ama onun dışında büyü olayına girmeliyim hiç de olsa bir restoration büyüsü filan lockpicking ve hırsızlık olayını geliştirmeme gerek var mı bi de oyun ilerledikçe dragon render aldım o dragonları yere düşürüyor ve sersemletiyo çok faydası oldu
eline sağlık hocam bu iyi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: savarog
Türkçe olunca anlamak zor, bu kadim tomar Elder knowledge dir. En önemli bilgi bu kağıtlarda zaten. College of winterhold dan geçiyor bu bilgiye ulaşma işi. Septimus signus dan hatırladım. Oraya git.
İngilizcen çok kötü değilse Elder scroll wiki ye bak. Orada oyunla ilgili ,her şey var. Ama çaresiz kalana kadar bakma. Eğlencesi kaçıyor.
hocam dediğiniz kışhisar koleji Türkçe'de orda beni baş büyücü ilan ettiler o görevleri tamamladım kaldığım yerde bi tane cüce aleti var. Kocaman ve yuvarlak. Mzark kulesi diye bir yerin içinde. Daha önce de böyle bi yuvarlakla karşılaşmıştım. Onda buz ve ateş büyüleriyle ayarlarını normal yapmaya çalışıyorduk. Bunda tuşların sol tarafında lügatı yerleştir yazıyo. Yerleştirdim tuşların yarısı çalışır oldu. Sonra öyle kaldım işte :D devamında ne yapmam lazım üstad biliyosan anlatıver :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aiden.
quote:
arkadaşlar ejderhaları nasıl öldürüyorsunuz? spell kullanarak mı yoksa zırhları geliştirip öyle mi ejderha bana bi koyuyo ben hmeen ölüyom videoları izliyorum adam okla öldürüyor
Hocam bu size kalmış bir şey. Eğer bir büyücü isen, büyü kullanarak, okçu isen yay-ok kullanarak, savaşçı isen ejderha yere indiğinde kılıç / balta vs. her neyse darbeleriyle, yanına bir yoldaş alarak öldürebilirsin. Hangi sınıfı seçtiysen, o sınıfa göre ilerleyip o sınıfın item'larını kullanarak öldürebilirsin. Ayrıca ejderhalar sana tek atıyorlarsa bunun sebebi eşyalarının güçlü olmamasından ya da zorluk seviyesinin yüksek olmasındandır. Eğer zorluk seviyen kolay ya da normalse zırhını, bilekliğini, ayakkabını, silahını, kaskını yani her eşyanı güçlendirmen gerekir. Mağaralara, zindanlara girip oradaki boss'ları kesersen üzerlerinden seviyene göre güzel item'lar gelebilir. Ayrıca oradaki sandıkların içinden çıkanlar da cabası. Enchanting(Türkçesi büyüleme olabilir sanırım) kasarsan da eşyalarına güzel büyüler ekleyebilir, daha da güçlü hâle getirebilirsin..
teşekkür ederim cevap için evet zırhları kuvvetlendirdim bi de yanıma lydia denilen kadını aldım jarl veriyor kral olan o oyalıyor ben de two handed swords ile hallediyorum nord ırkını seçtim savaşçıyım two handed olarak gelişip savaşçı olmak istiyorum hangi perklere eğilmem gerekir bana smithing enhtaching mantıklı geldi ama onun dışında büyü olayına girmeliyim hiç de olsa bir restoration büyüsü filan lockpicking ve hırsızlık olayını geliştirmeme gerek var mı bi de oyun ilerledikçe dragon render aldım o dragonları yere düşürüyor ve sersemletiyo çok faydası oldu
Hocam öncelikli olarak two handed + heavy armor + smithing ve enchanting perk'lerine yoğunlaşmanız gerekli. Eğer role-play yapıyorsanız büyü olayına girmeniz yanlış bir hareket olur. Lockpicking ve hırsızlık olaylarını geliştirmenize hiç gerek yok sonuçta siz bir savaşçısınız, hırsız olmanıza gerek yok. Olaya direkt olarak müdahele edip istediğinizi alabilirsiniz.
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var, vampire dönüştüm ve artık kimseyle konuşamaz hale geldim gören saldırıyor bu vampirlikten kurtulmak içinde bi adamla konuşup bişeyler yapmak lazımmış adamın olduğu yere gidiyorum herkes üstüme atlıyor nasıl kurtulucam bu illet ten yardımcı olun ne olur
mortal da "falion" adında bir adam var onu bulup, dolu bir black soul gem veriyorsun. Bir tür ayin yapıp seni bu işten kurtarıyor.
savarog
kullanıcısına yanıt
aynen o adamla konuşmaya gidiyorum ama kasabaya girer girmez 10 kişi üstüme atlıyor adamla konuşamadan ölüyorum. En azından insanlara normal görünsem gidip konuşup halledicem de adamlar direk saldırıyor. Ne büyük dertmiş şu vampirlik nerden bulaştı lanet şey ya
Bulaşmaması için, vampirlerle olan tüm yakın temaslardan sonra "cure disase" potionu içeceksin . Lord Harkonu öldürünceye kadar durmazlar. Bu yüzden yanında bolca bu pitiondan bulundur hatta kendin imal et. Ayrıca menude actif efektlere sık sık bak, negatif tüm efektler orada gözükür. Potionunu içer keyfine bakarsın.
Oyun modsuz oynanır mı yoksa illa kurulması gerek bir şeyler var mı ?
hd texture yamasını kursanız yeterli.fps düşürmüyor. sisteminiz iyiyse enb yükleyebilirsiniz fakat pek bi bilgim yok daha önce kullanmadım. oyunun ana hikayesini bitirince devam isterseniz dragonborn yükleyin. oyunu da türkçe yapın bu arada.
Tek bunu kursam yeter yani. Peki bir kaç tane patch gördüm bug için çok mu bug var normal halinde ?
Sadece orjinal patchleri kursanız yeter. Oynanışı etkileyen bug yok. En azından ben 3 defa bitirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Oyunda inventory olsun yetenek bölümü olsun yada öldürdüklerimin çantalarına bakarken e tuşuna bastım mı 3-3.5 saniye falan gecikme oluyor bu normal mi yoksa bende mi sorun ?
lin k varya konunun altında
El nino9E
kullanıcısına yanıt
Sky_Ui yüklü mü? Skse loader'dan girmiyorsanız olacak öyle. Eğer değilse bilmiyorum sorununuzun cevabını.
Skse kurmamışım şimdi kurdum düzeldi sıkıntı yok menülerde
merhaba arkadaşlar bugün skyrim middle earth modunu indirdim anduril v.s kılıçlar var ama rengi mosmor sanki buglu gibi videolarda izledigim gibi degil yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar yama çıktıktan sonra tekrar oynayayım diye skyrim başladım neyse şimdi 30 level oldum ve haritanın çoğu yeri açık ve yan görevler cok hosuma gitmiyor işte kuzeylilerden olup savaş kazanıdk hırsızlar loncası kurtadamlar derken epey ilerledim ve ilgimi çekecek görevler azaldı hatta bitti bile diyebilirm çünkü yan görevler hiç hoşuma gitmiyor neyse bi dlc gördüm jarl felan diye işte kısaca bi kale sahibi oluyorsun onuda yaptım 1 günüm öyle geçti bi kaç saatimde işte idam etmek olsun şehri yapmak olsun bu güne kadar topladıgım bütün itemler (hiç satmadım) hepsini özenle kaleme yerleştirdim ama buda bitti yapacak bişey kalmadı. ya ne bileyim hazır jarl olduk şöyle bütün skyrimi feth edeyim istiyorum yok mu böyle bi imkan fatih olmak istiyorum gıcık oldugum her şehiri ele geçirmek istiyorum yolu yokmudur yada oyunu tekrardan eğlenceli bi hale getirmenin yolu yokmu.bi vampir bi karanlık kardeşler kaldı bi yardım edin savaşmama yardımcı olun destek olun.
bayadir oynamiyordum skyrim bugun steam actim oyna dedim 9.5gb update cikardi nedir bu bu kadar ya. update kurmadan oynamanin yolu yokmudur?