Şimdi Ara

Skyrim pc-ps3 yardım!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pc yeniliycem karne gününde skyrim i ultrada kaldırıcak sizce pc demi skyrim oynuyim ultrada yoksa ps3 e mi alayım çünkü ps3 e daha çabuk alıcam sizce ne yapayım??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bir yardım etseniz dişimi kırıcam
  • Forumda fazla kişi olmadığı için cevap veren yok. Bana sorarsan pc ama sen bilirsin.
  • Ps3'ün yaklaşık iki yada üç sene ömrü kaldı diyebilirim çünkü 2013 yada 2014 de yeni nesil konsol haberleri gelir belki çıkar bile diye düşünüyorum. Pc yenilersende çok iyi birşey yapman gerek maliyetli bir şey ki seni iki üç hatta dört sene götürsün eğer para var diyorsan pc ama yok diyorsan ps3 tabi ps3 alırsan orjinal oynicaksan ona da para lazım. Bu arada biraz bekle başka arkadaşlarda sana açıklarlar fikirlerini düşünüp taşınırsın baya var zaten karneye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!Serious!!

Arkadaşlar ben pc yeniliycem karne gününde skyrim i ultrada kaldırıcak sizce pc demi skyrim oynuyim ultrada yoksa ps3 e mi alayım çünkü ps3 e daha çabuk alıcam sizce ne yapayım??

Ps3 Sınırı Vardır Kardeşim Sen Ps3 Ucuz Birşeyde Değil Ve Oyunları Çok Pahalıdır Alamazsın Buyüzden PC almanı Tavsiye Ederim Ben Ps3'te Kullandım Ve Pişman Olup Sattım Ve Bir Pc Aldım

sıfır Ps3 950 tl + 30 oyun (Korsan) +2 yıl garantili+320 gb hdd Satılıyor 950TL Bir Pc İse Ps3 Yapabileceğinden Daha Fazlasını Yapar Skyrim Ultra Oynamak Birşey Kazandırmıyor.Oyunda Mediumda Bile Nerdeyse Aynı Görüntü Alıyorsun Okadar Üst Seviye Bir Pc Gerekte Yok Zaten.

Ekran Kartı:HD6850 Çift Fan GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı Fiyat:361TL
    İşlemci:Athlon II X2 260 AM3 3.2GHz 2MB Cache 45nm İşlemci Fiyat:160TL
    RAM:8GB(2x4GB)Vengeance DDR3 1866MHz CL9 Mavi Ram (160TL)
    Anakart:970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart Fiyat:262

Toplamda 943TL Bir Pc Olmuş Oluyor Ve Bu Pc Senin En Az 2Sene İçinde Çıkıcak Tüm Oyunları High Detaylarda Oynayabilirsin Bende Para Var Diyorsanda Daha İyi Parçalarla Daha Sağlam Bir Pc Yaparsın

• abi adamın zaten ps3 ü var (imzada yazıyor)ne ps3 almasından bahsediyorsunuz
    bencede pcye al xboxın olsaydı xboxa al derdim ps3 te skyrim çok sorunluymuş

buda karşılaştırma:
     Skyrim pc-ps3 yardım!!!!
  • Dostum pc ye al cunku skyrim de ps3 de load screenler cok uzun suruyor ve oyunda bır yere grıs cıkısta bıle load screen var yada fast travelda o yuzden beklerken sıkıla bılırsın ayrıca pc de modlama yapabılmek varken neden ps3 ıcın alasn bosver bılgısayarda kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 6 oyun konsolu yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4GHz 8MB Cache 45nm İşlemci-300TL
    GIGABYTE870A-USB3L AMD 870/SB850 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SatA 3.0 Anakart-190TL
    SAPPHIREhd6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı-385TL
    GSKILL4GB Ripjaws 1600MHz DDR3 CL9 1.5V Tek Modül Ram-75TL
    SEAGATE3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk-100TL
    Cooler Master HAF RC-912 Plus High Power 600W Güç Kaynaklı Kasa(Teknobiyotik)310TL
    Toplam:1360 TL

Alıcağım toplama pc ve fiyatları bu pc de oynuyacağım yada ps3 te parası sorun değil oyunların ps3 te :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazliboz

abi adamın zaten ps3 ü var (imzada yazıyor)ne ps3 almasından bahsediyorsunuz

buda karşılaştırma:
     Skyrim pc-ps3 yardım!!!!

Hayır hiç sorunlu değil bende var ve sıfır bug oynuyorum grafiklerde güzel

• Neresi pahalı ps3 oyunlarının pc oyunlarını korsan ala ala bir ps3 oyunu görünce ''OHA BUNE'' gibi tepkiler veriyorsunuz az önce baktım pc versıyonu ps3 versiyonundan daha pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domınıc toretto -- 24 Nisan 2012; 20:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domınıc toretto

quote:

buda karşılaştırma:
     Skyrim pc-ps3 yardım!!!!

buglar düzeldiyse benim ps3cü arkadaşlara haber veriyim

• PC alırsan workshop ile istediğin modları kolayca yükleyebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Domınıc toretto

quote:

buda karşılaştırma:
     Skyrim pc-ps3 yardım!!!!

buglar düzeldiyse benim ps3cü arkadaşlara haber veriyim

Bir tane var oda her platformda olan vilkas xbox ta falan daha çok bug var

• bencede pc al o yazdıgın sıstemle 2-3 sene high oynarsın kesınlıkle pc al ps 3 un omru bıttı artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.