Şimdi Ara

Skyrim markarth guard bug (çözdüm)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı sorunu yaşayan var mı bilmiyom ama no one escapes cidhna mine diye bir görev vardı bu görevden sonra oyun buga giriyor, markarth da ki guardlar durduk yere saldırıyordu onun için çözüm buldum.

Konsolu açın markarth guardının üstüne fare ile tıklayın bir kod belircek ondan sonra paycrimegold yazın konsola ve artık serbestsiniz!! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman999 -- 24 Haziran 2012; 19:34:34 >

• çok sağol, canımdan bezmiştim o guardlardan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

Aynı sorunu yaşayan var mı bilmiyom ama no one escapes cidhna mine diye bir görev vardı bu görevden sonra oyun buga giriyor, markarth da ki guardlar durduk yere saldırıyordu onun için çözüm buldum.

Konsolu açın markarth guardının üstüne fare ile tıklayın bir kod belircek ondan sonra paycrimegold yazın konsola ve artık serbestsiniz!! :D

edit: 3 saattir bir kişi teşekkür etmemiş zaten öyle cenabetimki milyonda bir görülen bugda beni bulur... çözümü bulmak içinde kıçım yırtılmıştı oysakiiiiiii

TEŞEKKÜRLER.bir bug çözümü için.ben de esbern bug ına uğraştım.anca yapabıldım.mal adam bi yuruyo bı duruyo.:)
  • Thallmar görevini diyorsanız, elemanlarla hapisten kaçtıktan sonra tüm guardları öldürmelerine yardım edin. Ama dikkat edin, kesinlikle ilk vuran siz olmayın. Eğer questle alakası olmayan birine vurursanız bounty kazanırsınız ve sizi gördükleri yerde kovalarlar. Bug olmayabilir o, bende bi sorun olmamıştı çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.