Şimdi Ara

Skyrim'i Hangi Sebebten Kaybediyorum (Kasıyor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Skyrim'i herkes bilir. Ben oyunu rahat bir şekilde oynamam gerekirken lowda bile işkence çekerek oynuyorum. Sebebini anlamadım gitti. Galiba DirectX sürmünün en sonuncusu 11. Bende onu yükledim. Ekran kartımı bir kaç gün önce güncelledim zaten. Yaklaşık 1 haftadır çözüm arıyorum googlede çıkan tüm sonuçlara baktım ama hiç bir değişiklilik olmadı. Geçen sene çok rahat oynuyordum. Ve o zaman lowda bile değildi.

İşte bilgisayarımın özellikleri bir bakın acaba neyden kaybediyorum.

http://imageshack.us/photo/my-images/850/adszonx.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/198/adsz1fn.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/213/adsz2ya.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/836/adsz3re.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovakhin19 -- 9 Ocak 2013; 16:17:14 >

• Geçen seneden bu zamana kadar bilgisayarınıza format attınız mı hiç? Atmadıysanız önce format atın, sonra Skyrim'de performansı arttıran bir mod vardı, ekran kartını zorlayan ayrıntıları silip FPS yi attırıyordu, onu kurun.
  • 2 hafta önce 64 bit için format attım. Ayrıca o söylediğiniz modu bulursanız çok memnun olurum. Ama oyunu ilk yüklediğimde kendisi direk High diye ayarlıyor yani High'de oynamaya müsait. Ama lowda bile oynayamıyorum. Ekran kartını zorlayan ayrıntıları nereden bulacağım tam olarak bir kaynağı, dosyası vb gibi şeyleri var mı?
  • Spam olacak ama hiç bakan yokmu
  • Boşver hocam her şeyi en aza indir öyle oyna
  • Şu son 2 sene içinde çıkan oyunlarda hep böyle lanet bir sorun var. Bazen iyi bilgisayarlarda kasıyor, bazen de kötü bilgisayarlarda kasmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtheistImam

Boşver hocam her şeyi en aza indir öyle oyna

Zaten en aza indirdimde oynamaya çalışıyorum işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: AtheistImam

Boşver hocam her şeyi en aza indir öyle oyna

Zaten en aza indirdimde oynamaya çalışıyorum işte.

Ekran kartiniz gucsuz bir kart bu yuzden kasiyor oyunla ilgili degil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD 4450. Giriş seviyesi. video izlemek orta ayardaki oyunlari low da oynamak icin yeterli. Hocam sistem bile 3.7 puan vermis size oynayamamaniz normal. islemciniz dual core. en azindan bi intelin i x serisine gecis yapin. islemci ve kartin degismesi lazim. birde birsey soracagim o pc hazir pc mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

HD 4450. Giriş seviyesi. video izlemek orta ayardaki oyunlari low da oynamak icin yeterli. Hocam sistem bile 3.7 puan vermis size oynayamamaniz normal. islemciniz dual core. en azindan bi intelin i x serisine gecis yapin. islemci ve kartin degismesi lazim. birde birsey soracagim o pc hazir pc mi?

Malesef bir hata yapıp 3 yıl önce hazır aldım. O zamanlar bomba gibiydi ama şimdi sorun çıkarmaya başladı heleki formattan sonra.
  • quote:

quote:

HD 4450. Giriş seviyesi. video izlemek orta ayardaki oyunlari low da oynamak icin yeterli. Hocam sistem bile 3.7 puan vermis size oynayamamaniz normal. islemciniz dual core. en azindan bi intelin i x serisine gecis yapin. islemci ve kartin degismesi lazim. birde birsey soracagim o pc hazir pc mi?

Malesef bir hata yapıp 3 yıl önce hazır aldım. O zamanlar bomba gibiydi ama şimdi sorun çıkarmaya başladı heleki formattan sonra.

Anlamistim zaten. neyse hocam tecrube olur her zaman icin hazir pc=çöp demektir bunu unutmayınız. Gecen arkadasim unlu bir markadan (markayi veremem) bir hazir pc begendi 1700 liraya. yalvar yakar vazgecirdim. cunku üstünde ayni grafik kartından vardi... sisirilmis ramler vs de cabasi. L3 cache bellek. simdi biraz kizdi ama ileride tesekkur edecek

• Önceden bir arkadaş ''performans modu'' demiş de onun işlevini update lerin birine eklediler(4 ya da 5 sanırım)
  • quote:

Fiyatı kabarık olmayan işlemci ve ekran kartı önerir misin? Link olarak verirsen sevinirim.
  • quote:

quote:

Fiyatı kabarık olmayan işlemci ve ekran kartı önerir misin? Link olarak verirsen sevinirim.

O sistemin komple değişmesi lazım. Sen şimdi işlemci ve ekran kartı alsan bu sefer de psu yetmeyecek. Satabiliyorsan sat onu yenisini al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.