Şimdi Ara

Skyrim'e başlamak istiyorum, sorularım var...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç RPG oynamadım. Bu oyun türüne çok uzağım. Haliyle serinin diğer oyunlarını da oynamadım.
    RPG oynamamış birisi olarak oyun mantığını anlamam uzun sürer mi? sıkılır mıyım?
    Uzun soluklu bir oyun olduğunu duydum, oyun içinde yapacağım tercihler oyunun gidişatını ne kadar etkiler?
    Konsolda oynamayı düşünüyorum. Kontroller beni yorar mı?

teşekkürler arkadaşlar.

• Bende ayni durumdan muzdaribim cevap bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin diğer oyunlarını oynamaman Skyrim den alacağın keyfi çok etkilemez, ama özellikle Oblivion'da görmüş, duymuş olduğun bazı şeyleri görmek hikaye bütünlüğü açısından daha bi güzellik katıyor.

Oyun mantığı çok zor değil ama görevlerin nasıl yapılacağı, yeteneklerin, nesnelerin, büyülerin ne işe yaradığını vs. bilmek için biraz ingilizce istiyor. Neredeyse herşeyin bir açıklaması var zaten. Rpg oyunlarına alışık olmadığın için başta karmaşık gelebilir ama devasa bir haritası var, uzun süre keyifle oynarsın.

en önemlisi de tabi konsol tercihin, ben pc de de xbox da da oynadım, xboxda karakteri kontrol etmek çok zor. bir kere büyücü veya okçu ağırlıklı bir karakter yaparsan büyü ve okun yönünü ayarlamak çok zor, savaşlarda hızlı olmak gerekiyor. yakın dövüşçü bir karakterde kılıcı sallama mesafesinden dolayı kontrol biraz daha iyi olsa da yine boşa salladığında karakterin daha fazla yoruluyor. ps3 de de çok farklı olduğunu zannetmiyorum. mouse dan aldığın esneklik bu oyunda önemli.

• Sen En İyisi Gir Şu Siteye Kardeşim Her Şeyi Burdan Öğrenebilirsin İngilizcen İyi Değilse Burdan Skillerin Türkçe Anlamlarını Fln Herşeyi Öğrenirsin :)

http://www.bethesdaturk.com/forum/index.php?topic=2102.0
  • peki arkadaşlar oyunun konusu en basit haliyle nedir? amacımız ne oluyor? yani story modunda görevleri tek tek yapıp oyunun sonunu getirmekten bahsetmiyorum. Oyun içindeki yerimiz nedir?
  • Vala şuan oyunun türkçe yaması yapılıyor oyunçeviri ekibi tarafından ama yama 2013 de fln çıkar heralde o kadar çok diyalog var
    benim ingilizcem fazla iyi değil oyundan fazla bişey anlamadım ama oyun çok mütiş :D şuan oynuyorum KurtAdam Oldum :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

Vala şuan oyunun türkçe yaması yapılıyor oyunçeviri ekibi tarafından ama yama 2013 de fln çıkar heralde o kadar çok diyalog var
    benim ingilizcem fazla iyi değil oyundan fazla bişey anlamadım ama oyun çok mütiş :D şuan oynuyorum KurtAdam Oldum :D :D

hocam anlamadan nasıl oyunuyorsun ve müthiş diyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vala Savaşları Fln Herşeyi Güzel Öncedende Çok RPG oynamışlığım var o yüzden görevlerde zorlanmıyom sadece diyalogları anlamıyorum Şimdi Bile Bu Kadar Eğlenceliyse Türkçe Yamayla Tadından Yenmez :D :D
  • Hocam ilk bi' arena, sonra daggerfall vesaire indir oyna, oyundan alacağın zevk, okuduğun kitapları ve bazı tarihi diyalogları anlama oranın kat kat yükselir... Tabii ingilizce bilmek lazım o ayrı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.