Bildirim
Skyrim dragon mu deadric mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunun en iyi zırhı Deadric üstadım. Hem görünüş hem zırh bakımından. Dragon silahları biraz daha iyi vuruyor sadece. -
Deadric -
Daedric kesinlikle zırh olarak daha iyi. Çok oldu en son oynayalı ama güncellemeden sonra dragon weapon'ları daha yüksek yapmışlardı diye hatırlıyorum, ama benim tercihim yine daedric olur. Bu arada o seviyeye geldiysen mutlaka ''blacksmith elixir'' edinmişsindir diye düşünüyorum. Edinmediysen de oyunda belirli yerlerde bulunabiliyor yüksek level'de isen. Ya da sürekli fast travel yaparak alchemist'leri gezip bulabilisin birkaç tane. O iksirle de zırh ve silahlarını %50 daha fazla güçlendirebiliyordun 30 saniye boyunca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironhide -- 9 Temmuz 2013; 22:01:06 > -
hangisinin görünüşü hoşuna gidiyorsa onu git aralarında çok az fark var,ben dragonplate in görüntüsünü severim maksimum seviyede aralarında 100 savunma farkı oluyordu ki verdikleri toplam zırh 1000 i geçeceği için sorun olmayacaktır :) -
Deadric tabi sorumu bu şekli yeter -
daedric en iyi heavy armor. ama light armor kullanan bi sınıfsan mecburen dragonscale armor kullanıyosun.
dawnguard yüklüyse dragonbone silahların hasarı daedriclerden biraz yüksek ama daedriclerden ağır.
(bana bakmayın gerçi stealth assassin yaptım sırf daedric giyebilmek için heavy armor kullanıyorum :P)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X