Şimdi Ara

SKYRİM : Dawnguard a giremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu lanet olsaı dawnguard patch i gecen hafta yükledim ama bitürlü giriş yapamıyorum okadar araştırmama rağmen riftena gidiyorum whiterun a gidiyorum konuşuyorum gardiyanlarla what to you need dio sadece bana bilmediğim birşey var galiba , lütfen yardım. saygıar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxius* -- 23 Kasım 2012; 0:36:28 >

• Level 10 ve yukarısı için :

• Dawnguard dlc sini aktif ettiğine eminmisin? Etmediysen Dlc yi skyrim\data nın içine atıp (dawnguard.bsa ile .esm dosyaları) daha sonra belgerimden my games in orda skyrim\SkyrimPrefs.ini dosyasını notepad ile açıp [Launcher] adlı satırın altına bEnableFileSelection=1 kodunu gireceksin. Sonrasında launcher ile oyunu açtıktan sonra data files kısmına gelip dawnguard ın yanındaki kutucukları işaretleyeceksin. Bu şekilde aktif etmiş oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 26 Kasım 2012; 13:36:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Dawnguard dlc sini aktif ettiğine eminmisin? Etmediysen Dlc yi skyrim\data nın içine atıp (dawnguard.bsa ile .esm dosyaları) daha sonra belgerimden my games in orda skyrim\SkyrimPrefs.ini dosyasını notepad ile açıp [Launcher] adlı satırın altına bEnableFileSelection=1 kodunu gireceksin. Sonrasında launcher ile oyunu açtıktan sonra data files kısmına gelip dawnguard ın yanındaki kutucukları işaretleyeceksin. Bu şekilde aktif etmiş oluyorsun.

Valla ben patchi yükledim felan bişiler yaptım at üstündede kılıç savurduğumu görünce patch aktif oldu diye düşündüm ölemidir gene dediğini yapmammı lazım ?
  • quote:

Dawnguard dlc sini aktif ettiğine eminmisin? Etmediysen Dlc yi skyrim\data nın içine atıp (dawnguard.bsa ile .esm dosyaları) daha sonra belgerimden my games in orda skyrim\SkyrimPrefs.ini dosyasını notepad ile açıp [Launcher] adlı satırın altına bEnableFileSelection=1 kodunu gireceksin. Sonrasında launcher ile oyunu açtıktan sonra data files kısmına gelip dawnguard ın yanındaki kutucukları işaretleyeceksin. Bu şekilde aktif etmiş oluyorsun.

Hallettim Ustam çok sağol arkadaş yapmıştı eksik dosya atmış , senin tavsiyen üzerine bi kontrol edim dedim eksikleri attım açıldı dawnguard. sağolasın varolasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxius* -- 26 Kasım 2012; 20:35:38 >
  • quote:

Katılıyorum ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.