Şimdi Ara

Skyrim Büyücülerin Dükkanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim skyrim de bir mage im var fakat sürekli mana sı bitiyor ve çok yavaş doluyor bir kere mage shop görmüştüm elbiseler falan vardı mana hızını doldurmak için param yoktu alamadım şimdi param çok fakat shopu bulamıyorum bilen varsa acaba mapın resmini koyarak gösterebilirmisiniz teşekkür ederim.

• white runda dragonreach diye biyer vardiglba orda bi mage var orda bulabilirsin ayrıca mage collage vardı glba oradada herkez satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VodkaChief

white runda dragonreach diye biyer vardiglba orda bi mage var orda bulabilirsin ayrıca mage collage vardı glba oradada herkez satıyor

hala arayışlardayım inşallah bulucam bulamazsam oyuna sıfırdan başlicam çok ilerlemeden
  • ARKADAŞ WHİTERUNDA MESELA BASİT ŞEHİR KAPISINDAN GİRDİĞİNDE DUZ YORUDUNMU GOBEĞE(!) VARIRSIN ETRAFINDA 3 EV VARDIR (GİRİŞ KAPISINA GÖRE)EN KARŞI OTEL(!) SAĞDAKİ İKSİR(POT) DÜKKANI.HEMEN BU TARAFTAKİ MARKETTİR.BUNLARDAN MARKETTE ARADIĞIN KIYAFETLERİ BULABİLİRSİN.HER ŞEHİRE GİRDİĞİNDE BİNALARIN PANOLARI(!) VARDIR.DEMİRCİ,POTÇU,MARKET,GİYSİCİ(NORMAL),HAN,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • winterhold daki büyücü okuluna git ana binasına girmeden bahçesindeki heykeli arkana alıp sol trafta bir kapı olucak oradan gir yatakhane gibi bir yerdesin orda birkaç tane büyücü ile karşılaşıcaksın içlerinden bir tanesi kıyafet satıyor % 150 magıcka yenilemesi veriyordu ama bayagı pahalı 10.000 altındı yanlış hatırlamıyorsam, oradan bulabilirsin
  • winterhold daki büyücüler okulunun görevlerini bitir sana süper mage elbiseleri veriyolar %100 mage speed vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

ARKADAŞ WHİTERUNDA MESELA BASİT ŞEHİR KAPISINDAN GİRDİĞİNDE DUZ YORUDUNMU GOBEĞE(!) VARIRSIN ETRAFINDA 3 EV VARDIR (GİRİŞ KAPISINA GÖRE)EN KARŞI OTEL(!) SAĞDAKİ İKSİR(POT) DÜKKANI.HEMEN BU TARAFTAKİ MARKETTİR.BUNLARDAN MARKETTE ARADIĞIN KIYAFETLERİ BULABİLİRSİN.HER ŞEHİRE GİRDİĞİNDE BİNALARIN PANOLARI(!) VARDIR.DEMİRCİ,POTÇU,MARKET,GİYSİCİ(NORMAL),HAN,

Biri bana ne dediğini anlatsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mount&Blade Warband Kralın kızı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Whiterun da dolu var araştır bulamazsan gösteririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!Serious!!

Whiterun da dolu var araştır bulamazsan gösteririm.

Tamam araştırıcam dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

ARKADAŞ WHİTERUNDA MESELA BASİT ŞEHİR KAPISINDAN GİRDİĞİNDE DUZ YORUDUNMU GOBEĞE(!) VARIRSIN ETRAFINDA 3 EV VARDIR (GİRİŞ KAPISINA GÖRE)EN KARŞI OTEL(!) SAĞDAKİ İKSİR(POT) DÜKKANI.HEMEN BU TARAFTAKİ MARKETTİR.BUNLARDAN MARKETTE ARADIĞIN KIYAFETLERİ BULABİLİRSİN.HER ŞEHİRE GİRDİĞİNDE BİNALARIN PANOLARI(!) VARDIR.DEMİRCİ,POTÇU,MARKET,GİYSİCİ(NORMAL),HAN,

Anladım ya :D bulamazsam yardımcı olursunuz ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.