Şimdi Ara

skyrim alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Alınır oynayın oynatın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz.Skyrim alacağına git Witcher 1 al 2 al en azından bir hikayesi var ejderha çıksada aksyion olsa die boş boş dolaşmıyon.
    Olmadı git morrowind al oblivion al Might&Magic al ama skyrim alma
    Hatta baldurs gate al Icewind dale al Dragon age al Ama skyrim Alma.
    Bana sorarsanız Elder scrolls Arena- Morrowind- Oblivion- Elder scrolls Online - Elder scrolls 6 (Ne zaman cıkar bilmiyorum) Sıralama böyle olmalı Skyrim'i Hiç yapılmamış sayıyorum.
  • 75 saatlikti benim için ama her dakikasından keyif aldım. Al oyna. Keşke zamanım olsada yeniden başlasam oynamaya.
  • nicke avatara bak feyz al, yukardaki elemanda ateri oynasın okuduğum en saçma yorumdu
  • Alınır. Legendary al almışken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok güzel ama her şey biraz benim kontrolüm dışında gelişiyor gibiydi , Dragon AGE Origins'teki o hissiyatı veremedi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Mi 13 ultra alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Ps Vita hala alınır mı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla en iyisi çıkana kadar 'ki en iyisi 6. Elder Scrolls oyunu olacaktır (Online'ı saymıyorum)' alınır. Daha iyi bir oyun çıkmadı çıkmaz da.
  • Skyrimden aldığım hazzı uzun zamandır hiçbir oyundan almadım. Oyun inanılmaz detaylı ve çok güzel. İngilizcende iyiyse oyna. Gameplay steam'de 350 saat olmuş hala arada girer oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godmorgon

Skyrimden aldığım hazzı uzun zamandır hiçbir oyundan almadım. Oyun inanılmaz detaylı ve çok güzel. İngilizcende iyiyse oyna. Gameplay steam'de 350 saat olmuş hala arada girer oynarım.

Kesinlikle. 3 kez yeniden basladim efsane oyun

• şu anda aldım ve oynuyorum ancak oyunu henüz çözemedim birisi bana oyunu anlatabilir mi ?
  • Aradan 10 yıl geçse bile alınır, parasının hakkını fazlasıyla verir.
  • Bence alınır.
    İngilizce fena değilse şayet tüm DLC'leri ile alınır oynanır.
    Hikaye güzel hoş. Oyun iyi de emek isteyen oyunlardan. Öyle CoD gibi 5 saatte bitir, sil ya da multiye geç tarzı değil yani.
    Öyle Skyrim alma diyenlere de bakma derim.. Genelde o tipler ilk 1 saatinde bu ne la deyip bırakanlar oluyor. (Oyun emek isteyen bir oyun. İlk saatler sıkar sonra coşar)

+ ları
    Anormal boyutta yan görevi var. Ve çoğu oyunun ana senaryosunu ikiye katlayacak kalitede bu yan görevler..
    Karakter geliştirmesi her türlü mevcut.
    İnanılmaz boyutta mod çeşitliliği var.
    RPG sevenler için şahane bir deneyim.
    Farklı ırklar farklı mekanlar.

- leri
    Elini verirsen kolunu alamıyorsun. Fena sarıyor. Son 2-3 ay hariç Kasım 2011'den beri aralıksız oynarım Skyrim'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Bence alınır.
    Hikaye güzel hoş. Oyun iyi de emek isteyen oyunlardan. Öyle CoD gibi 5 saatte bitir, sil ya da multiye geç tarzı değil yani.
    Öyle Skyrim alma diyenlere de bakma derim.. Genelde o tipler ilk 1 saatinde bu ne la deyip bırakanlar oluyor. (Oyun emek isteyen bir oyun. İlk saatler sıkar sonra coşar)

+ ları
    Anormal boyutta yan görevi var. Ve çoğu oyunun ana senaryosunu ikiye katlayacak kalitede bu yan görevler..

- leri
    Elini verirsen kolunu alamıyorsun. Fena sarıyor. Son 2-3 ay hariç Kasım 2011'den beri aralıksız oynarım Skyrim'i.

hocam ben vuruş hissi olmadığı için bırakmıştım . kılıcı savuruyorsun sanki adamın içinden geçiyor gibi hiç o tokluğu göremedim .belki tekrardan başlarım bu arada hangi zorlukta oynanmalı oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Alınmaz.Skyrim alacağına git Witcher 1 al 2 al en azından bir hikayesi var ejderha çıksada aksyion olsa die boş boş dolaşmıyon.
    Olmadı git morrowind al oblivion al Might&Magic al ama skyrim alma
    Hatta baldurs gate al Icewind dale al Dragon age al Ama skyrim Alma.
    Bana sorarsanız Elder scrolls Arena- Morrowind- Oblivion- Elder scrolls Online - Elder scrolls 6 (Ne zaman cıkar bilmiyorum) Sıralama böyle olmalı Skyrim'i Hiç yapılmamış sayıyorum.

ergenler acımamış basmış eksiyi :DD

edit: wowowowowww sakin olun :DDDDDDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 17 Kasım 2014; 4:19:54 >
  • Volftaym hepsinden daha guzel

• http://www.nexusmods.com/skyrim/?

Buradaki modlara girmeden oynama derim.Bence skyrimi skyrim yapan modları..Overhaul kısmındaki skilleri dengeleyen modlardan,dlc kalitesindeki extra bölümlere kadar hakkaten güzel..Lakin tek rpg olarak bunu söylemek zor..Witcher seriside güzel..Dragon age de MMORPG tadındadır.Bi yerden başlayarak gidicem diyorsan alınır tabi..En iyisi bu falan demek yanlış olur ^_^ her rpg kendi çapında güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 12 Kasım 2014; 22:04:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

Volftaym hepsinden daha guzel

Get out of there 'adolescent'
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Bence alınır.

+ ları

- leri

hocam ben vuruş hissi olmadığı için bırakmıştım . kılıcı savuruyorsun sanki adamın içinden geçiyor gibi hiç o tokluğu göremedim .belki tekrardan başlarım bu arada hangi zorlukta oynanmalı oyun

Novice ve Apprentice ilk birkaç saat için iyi gider ama yok ben zoru severim diyorsan Adept ve Expert zorlukla başlayabilirsin. 40 lvl üstü olursan daha da zevk alıp çetin kapışmalar için Master ya da Legendary zorluklarını seçebilirsin.
    Vuruş hissi olarak haklı olabilirsin ama beni hiç rahatsız etmemişti.. Yani oyun genel olarak hoşuma gitmişti benim.
    İlk 2-3 saat sabreder oynamaya devam edersen oyun iyice hoşuna gitmeye başlar (RPG sever biriysen)
    Perk dağılımlarını iyi yaparsan istediğin kalitede bir karakter yapmış olursun yüksek levellerde.
    Şimdiden iyi oyunlar

• skyrim oyundan da öte birşeydir, alınız !!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.