Bildirim
Skype ve Telekom fiyatları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
şimdi sorunu okuyunca skype sitesine girdim fiyatlar fahiş ötesi. Telekom melek yanında ama smsdiscount cennet derim (fiyat konusunda)... Skype cep telefonlarına 31 Ykuruş sabit telefonların dakikası 20 Ykuruş telekom ise 10 Ykuruş civarı sanırım. smsdiscount ise 4Ay bounca (120 gün) haftada 300 dakika bedava haftalık 300 dakikayı aşarsan dakikası 0.030€ ~ 5.4 Ykrş cep telefonu ise 0.050€ ~ 9 Ykrş.. LŞowratevoip ise sabit telefonlara 0.010€ ~ 1.8 Ykuruş dakikası Elbette ses kalite yönünden Skype ile kıyaslanamaz ama fiyatlar müthiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 20 Ağustos 2008; 23:54:41 > -
Bu arada Telekom %5 zam yapmış hadi hayırlısı gerçi adsl olmasa bu telefonda olmayacak ama mahkümüz.. -
eğer telekom skypetan ucuzsa skype gerek yok, telekomu kullanırız. Görüntülü görüşme için de msnyi. -
yurtiçi görüşmeler için ve özellikle cep telefonları ile görüşme ücretleri skype da pahalı gelebilir. Ancak yurtdışını arıyorsanız fiyatlar telekoma göre oldukça makul, ben yurtdışı aramalarımda senelerdir skype kullanıyorum, ses kalitesi başka hiç bir voipe benzemiyor gerçekten kaliteli servis veriyorlar. skype yi türkiye şehirçi yada mobil aramak için düşünürseniz pahalı kalacaktır bu tarz servisler bizim gibi 3. dünya ülkelerini içerden arama için kullanılması durumunda pahalı ancak dışardan aramanız durumunda yine uygun kalacaktır. -
-
Arkadaşlar skype kurdum. Sonra Telefonları ara sekmesinde sabit hat nosu çevirdim.
Örnk: 0212 21... ve karşı taraf cevap verdi gayet güzel bi ses kalitesiyle konuştum.
Hiç bir şekilde ücret ödeyerek skype kredisi almadım.
Ve 0,01€ ücret yazdı.
Peki bu nereye hangi firmaya ve nasıl fatura ediliyor. Bu benim normal sabit hatlı telimemi fatura edilecek?
Bir bilgide bulamadım.
Bi bilenden bilgi almak isterim .... -
bende dün rusyda bir cep telefonunu aradım 0,055 €/dakika yazıyordu 3 dakika konuştum daha sonra kendim bağlantıyı kestim ve başka bir cep telefonu daha aramaya başladım bu kezde krediniz yok diye izin vermedi.
sanırım kurduktan sonra ilk görüşmeler ücretsiz oluyor. yada kredi alındığında oradan düşüyor.
birde skype kredisini kredi kartı ile mi alacağız kredi kartımız YTL bazında € yada $ olarak kredi alırsak kredi kartına bu ücret nasıl yansıyor.
telekomun yurt dışı GSM arama ücretinden daha ucuz gördüm skype ücretlerini. ama telekomdan yurt dışı sabit bir telefon aranacaksa 1045 tuşlandığında dahada ucuza geliyor.
bizdeki GSM operatörleri ise yurt dışı aramalarında ise oldukca fahiş fiyatlar var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X