Bildirim
SKYPE Telefon
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yaksu 'nun YP200 modeli var. burda bannerlari da donuyor.http://skype.yaksu.com.tr diye de bi sitesi var. Sadece Yaksu da olan bi suru ozelligi var. hem Turkce hemde Hands Free ozelligi var. Bilgisayarinda ses karti olarakta kullanabiliyomussun . Skype programini yonetip kalan bakiyeni falanda gorebiliyosun. Farkli zil secenekleri ve mavi LED ekrani var. Gercekten cok mukemmel bir ses kalitesi var. ben almis bulundum ama cekilisle 100 tane dagitiyolarmis :) -
aslında bunun için mikrofon daha iyi (eğer kullandığın zaman yanında biri oluyosa kulaklıklı mikrofon tercih edebilirsin).
en azından elinde tutmuyosun ve daha rahat olur. -
bence en güzeli Bluetooth kulaklık bu iş için biçilmiş kaftan. -
quote:
Orjinalden alıntı: makhan
bence en güzeli Bluetooth kulaklık bu iş için biçilmiş kaftan.
katılyorum geçenlerde çok basit jabra bt-150 kulaklığı arkadaşıma gösteriyrdum hemn o dakikada bilgisara kurduk hemen kullandık sesi çok güzel aktarıyor. ( almış olduğum cihazı olabildiğince faydalanmak güzel )
-
Ama Kulaklık Kullanırsan Echo giderme ve kaliteli ses alamazsınki, bu telefon ses kartıymış ayrıca sadece bunun için tasarlanmış ben okuduklarımın yalancısıyım :) -
Bilgisayarın başından ayrılamadıktan sonra bu Skype telefonu bir pazarlama yutturmacası bence, ileride belki telsiz telefon gibileri çıkarsa 50m en az menzilli o zaman yararlı olur, yoksa bilgisayar başında elinde telefon tutmanın neresi cazip anlıyamıyorum hatta komiğime gidiyor, gerçekten mükemmel bir pazarlama yutturmacası, konuşurken bir şey yazmanız gerekirse kulağınız ile omuzunuz arasına mı sıkıştıracaksınız telefonu ofiste yaptığımız gibi, peki ama neden? En dandik mikrofon ve kulaklıkla bile mükemmel ses duyuluyor, hele wireless veya bluetooth bir kulaklığınız varsa keyifli olan o işte, dolaşın, çalışın, tuvalete veya mutfağa gidin. Hatta Skype modemi diye bir alet çıkmış şimdilerde onu da kakalamaya çalışıyorlar, kardeşler bu dolmalara gelmeyiniz, zaten bir punduna getirip paramızı alıyorlar ama hiç olmazsa gerçekten işimize yarayacak, hayatımızı kolaylaştıracak şeylere verelim paramızı.
Sağlıcakla, -
quote:
Orjinalden alıntı: Motan
Bilgisayarın başından ayrılamadıktan sonra bu Skype telefonu bir pazarlama yutturmacası bence, ileride belki telsiz telefon gibileri çıkarsa 50m en az menzilli o zaman yararlı olur, yoksa bilgisayar başında elinde telefon tutmanın neresi cazip anlıyamıyorum hatta komiğime gidiyor, gerçekten mükemmel bir pazarlama yutturmacası, konuşurken bir şey yazmanız gerekirse kulağınız ile omuzunuz arasına mı sıkıştıracaksınız telefonu ofiste yaptığımız gibi, peki ama neden? En dandik mikrofon ve kulaklıkla bile mükemmel ses duyuluyor, hele wireless veya bluetooth bir kulaklığınız varsa keyifli olan o işte, dolaşın, çalışın, tuvalete veya mutfağa gidin. Hatta Skype modemi diye bir alet çıkmış şimdilerde onu da kakalamaya çalışıyorlar, kardeşler bu dolmalara gelmeyiniz, zaten bir punduna getirip paramızı alıyorlar ama hiç olmazsa gerçekten işimize yarayacak, hayatımızı kolaylaştıracak şeylere verelim paramızı.
Sağlıcakla,
bence de bluetooth kulaklık almak cok daha iyi hem cep telefonunuza hem de bilgisayara esleyip cok amaclı kullanırsınız.
-
bencede 3 dolarklı bı mıkrofonla halledıyorum sonuca -
quote:
Orjinalden alıntı: surfer
quote:
Sağlıcakla,
bence de bluetooth kulaklık almak cok daha iyi hem cep telefonunuza hem de bilgisayara esleyip cok amaclı kullanırsınız.
USR'in Skype telefonunu kullanıyorum 3 dolarlık mic dediğin cihazın yeri ayrı bunun yeri ayrı aynı işi yapsalarda kulagımda o sıkıcı kulaklıkla ve ağzıma yakın tutmak zorunda olduğum microfonla özellikle yazları kafam sıcaktan pişiyordu. Skype'dan biri seni aradığı zaman aynı tel gibi çalıyor ve üzerindeki tuşa bastığında aynı telefon gibi kullanıyorsun. Tuş takımına farklı kişilerin tellerini ekleyebiliyorsun. Sonuçta evde kullandığın telsiz telefonun rahatlığıyla kafanıza geçirdiğiiniz micli kulaklıkı mukayese edin. Ben helpdesk elemanı değilim telefonla konuşmak istiyorum. Konuşurkende telde olduğu gibi bir kulagımın dışarıda olmasını istiyorum.
Birşey yazmam gerekirse tek ellede çok rahat yazarım.
Ama pazarlama yutturmacası filan değil fiyatı biraz yüksek olduğunu söylesen anlarım.
Benim hayatımı kolaylaştırdısonuçta herkesin kendi hayatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philip27 -- 1 Haziran 2006; 10:57:59 >
-
bu tür telefonların kablosuz olanlarından almadıkça bir işe yarayacaklarını sanmıyorum.
denildigi gibi bluetooth kualklık su anda mükemmel bir çözüm.
ama hiçbirşey yoksada webcam+mic+pc hoparlorleri çokda mukemmel oluyor... -
simdi bu internet telefonlari sana gore gereksiz gelebilir ama kullanirsan normal telefondan hic bir farki kalmadigini anlarsin. aradaki farki gormek icin denemek gerek. benim kullandigimin icinde echo giderme ve noise reduction ozelligi var. icinde de cok kaliteli ses karti var. kulaklik ve mikrofonla karsilastirmak son derece yanlis. aksamlari arkadaslarimla yataga uzanip bedava konusuyorum. hem cok kaliteli sesi var hemde cok rahat. -
quote:
Sağlıcakla,
kesinlikle katılıyorum zaten herkesin bir kulaklığı vs var bu telefornu ilk duyduğumda kablosuz adsl le filan kullanılıyorda bu kocnetin istiklal caddesinde yaptığı gibi bir kablosuz internet ağı kurulduğunda kullanılacak zannetmistim ama usb ile calışıyormusgarib bi durum harbiden ne gerek varki anlamadım anlayan beri gelsin
bi de anlamadığım millet cep telefonunu kulağında tutmamak için bluetot kulaklık filan alıyorken gidip tuğla gibi skype telefonu almayı da anlamıyorum...
-
bir arkadaşımdan skype telefonunu santraline bağlı telsiz telefonu
ile kullanabildiğini duymuştum ama ilgi alanıma girmediği için
doğal olarak söyledikleri dikkatimi çekmemişti -
Skype'den normal ev telefonlarıyla 1 dakika bedava konuşulabiliyordu sanırım ama sonra kredi satın almanızı istiyordu. Şimdi o 1 dakika da kaldırılmış galiba direk kredi almanızı istiyor. -
Arkadaslar skype telefon ihtiyaci olan varsa temin edebilirim.
Piyasa fiyati 80 dolar civarinda. Ben 50$ a veriyorum.
İlgilenenler asagidaki linkten bilgi edinebilir. email : apacheturk@hotmail.com
http://www.dijitalplaza.com/asp/show_stock.asp?product=Vodo -
quote:
Orjinalden alıntı: Philip27
quote:
Orjinalden alıntı: surfer
quote:
Sağlıcakla,
USR'in Skype telefonunu kullanıyorum 3 dolarlık mic dediğin cihazın yeri ayrı bunun yeri ayrı aynı işi yapsalarda kulagımda o sıkıcı kulaklıkla ve ağzıma yakın tutmak zorunda olduğum microfonla özellikle yazları kafam sıcaktan pişiyordu. Skype'dan biri seni aradığı zaman aynı tel gibi çalıyor ve üzerindeki tuşa bastığında aynı telefon gibi kullanıyorsun. Tuş takımına farklı kişilerin tellerini ekleyebiliyorsun. Sonuçta evde kullandığın telsiz telefonun rahatlığıyla kafanıza geçirdiğiiniz micli kulaklıkı mukayese edin. Ben helpdesk elemanı değilim telefonla konuşmak istiyorum. Konuşurkende telde olduğu gibi bir kulagımın dışarıda olmasını istiyorum.
Birşey yazmam gerekirse tek ellede çok rahat yazarım.
Ama pazarlama yutturmacası filan değil fiyatı biraz yüksek olduğunu söylesen anlarım.
Benim hayatımı kolaylaştırdısonuçta herkesin kendi hayatı.
Kesinlikle haklısınız dostum, herkesin kendi hayatı ve parası, istiyen istediğini söyler, tabii hakaret etmeden, dinleyende istediğini uygular, mesela sizin şikayetiniz olan mikrofonu kafaya takmaktan dolayı kafa pişmesine karşı masrafsız pratik bir öneri benimde kullandığım, kulaklık fişini speaker girişine bağlayıp kulaklığı masa üstünde sol veya sağ elinizin yan tarafına koyarsanız kafayı pişirmeden mikrofonuda rahatça kullanabilirsiniz, sadece karşıdakinin söylediğinin odada duyulmasını istemediğiniz zaman takarsınız kulaklığı, ellerinizde hep serbest kalır, telefon ekleme ve diğer özellikleri Skype arayüzünde zaten yapabiliyorsunuz, zaten yaptığım şeyler için niye para ödeyeyim, bu pazarlama yutturmacası değilse nedir? Bu benim fikrim yoksa illa alacağım diyene hiç lafım yok, ne karışırım.
Sağlıcakla,
-
Arkadaşlar Skype telefon ben de kullanıyorum. Ben YAKSU marka kullanıyorum ve usrobotics den ve digerlerinden daha kaliteli ses aktarımı olduğunu kendim test ettim. Ayrıca telefonu harici hoparlör veya usb ses kartı niyetine kullanabiliyorum. Bu çok iyi. Hands free özelliği ise herhalde üstte ellerimin ikisini de kullanmak istiyorum diyen arkadaşlar için ideal. Ama benim asıl merak ettiğim YAKSU'nun diğer ürünü. web sitelerini ziyaret ettim (www.yaksu.com.tr ) orada kişisel santral olarak kullanılan ve yönlendirme yaparak kendi cep telefonumuzdan da bedava skype görüşmeleri yapabileceğimiz bir üründen bahsediliyor. Araştırıyorum eger dogruysa mükemmel olacak. Haa bu arada her türlü soruna da cevap veriyor çağrı merkezleri. Yiğidi öldür hakkını ver demişler.
-
Arkadaşlar, bu skype telefonların direk olarak modeme bağlananları varmış. Bilgisayara falan ihtiyaç duymuyor, pc'nin açık kalmasına falan gerek yok. İçinde yazılımı, herbişeyi mevcut.
Tr'de satılıyor mu bunlar? Gözünüze çarptı mı hiç? -
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
Arkadaşlar, bu skype telefonların direk olarak modeme bağlananları varmış. Bilgisayara falan ihtiyaç duymuyor, pc'nin açık kalmasına falan gerek yok. İçinde yazılımı, herbişeyi mevcut.
Tr'de satılıyor mu bunlar? Gözünüze çarptı mı hiç?
bunu bilen yok mu arkadaşlar?
Benzer içerikler
- instagram beğeni hilesi
- youtube izlenme hilesi
- bedava hesap
- bot takipçi
- tiktok bot takipçi
- whatsapp durum süresi ayarlama
- whatsapp numara gizleme özelliği
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- apple watch whatsapp yükleme
- snapchat hesap silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X