Şimdi Ara

Skype 'integer overflow' hatası (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hatayı gören tanıyan var mı? İnternette araştırdım o kadar bu konuda çok detaylı bir bilgi bulamadım. Bu hatayı aldığımda skype kapanmıyor sadece bu hata çıkıyor ve skype yine kullanılmaya devam ediyor. Nedir neyin nesidir bilen yardım ederse sevinirim.

edit:
    evet sonunda çözdüm sorunu. win 8.1 auto updates kapatıp intel ve nvidia driverlarını driver fusion ile temizledim. sonrasında tekrar yükledim. Şu anda skype tıkır tıkır çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 30 Kasım 2014; 21:35:29 >

• bu hata evrim geçirmeye başladı. üst üste gelmeye başladı ve skype çökmüyorken artık çöküyor üçüncü beşinci hata geldikten sonra.

• Chrome'a döndük. Bu hatalar da hep sana mı denk gelir?
    Hatayı ilk defa görüyorum netten baktım ama bir sonuç bulamadım. Nasıl oluştu bu hata açıklar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Arabirim

Chrome'a döndük. Bu hatalar da hep sana mı denk gelir?
    Hatayı ilk defa görüyorum netten baktım ama bir sonuç bulamadım. Nasıl oluştu bu hata açıklar mısın?

ya sanırım ben bilgisayarı yanlış kullanıyorum var bir gariplik hiç olmadık hatalar beni bulur. daha bitmedi bu skype olayını çözeyim bir de lolclient donma sorunu var ona girmedim bile

bu hata için hiçbir şey yapmadım. format atmıştım skype kurdum ve görüntülü konuşurken bu hatayı alıyorum. internette aradım taradım olay günlüklerine falan da bakıyorum application hang hatası ile çöküyor skype. Lolclient da aynı hatayı vererek donuyor. tabii genel bi hata ismi de olabilir bu application hang olayı. Ama şu anda öncelik integer overflow. lolclient şimdilik windows 8 uyumluluk modu ile çalıştırıyorum. windows 8.1 update kurdum en son kurmadan önce de vardı skype hatası.

• C+ ile ilgili bir hata olduğunu görüyorum internette ama bendeki kurulu olan bir şey ile ilgili mi acaba yada skype C+ ile yazılmış sanırım bende kurulu olan bir şey yada ayar nedeniyle skype üzerinde o hatayı mı alıyorum acaba hmmmm

edit: kafayı yedirtti bana bu hatalar Türkçem mahvolmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 22 Kasım 2014; 0:00:16 >
  • Anca bu kadar benden. Yepyeni bir format attım ve yine aynı sorun. oha diyorum başka da bir şey demiyorum. Bilgisayar mı bozuk nedir bu lan böyle kafayı sıyırtır adama bu skype. ne salakça bir şey yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

Anca bu kadar benden. Yepyeni bir format attım ve yine aynı sorun. oha diyorum başka da bir şey demiyorum. Bilgisayar mı bozuk nedir bu lan böyle kafayı sıyırtır adama bu skype. ne salakça bir şey yahu

Pes artık!
    Sürücüleri programla güncelledin mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum Arabirim kullanıcısına yanıt
    sanırım bilgisayarın bir driveri ile ilgili sorun var. formattan önce yaşadığım her sorunu aynen yaşadım. bu nedir arkadaş kafayı yedirtti. ethernet driveri ile ilgili bir probleme benziyor ama çözüm bulamadım henüz.

şurada skype destekte bir konu açtım orada birisi yardımcı olmaya çalışıyor yavaş yavaş yakalıyoruz neyin sebep olduğunu ama henüz bir sonuç yok:
    http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/quot-Integer-Overflow-quot-error/td-p/3782536

burada benim ethernet kartın skype ile ilgili bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. mavi ekran verdiriyor diye ama bende çok şükür o yok.
    http://service.msicomputer.com/msi_user/support/TechFAQdetail.aspx?formid=3054

karşı karşıya olduğum böyle bir sorun da var. steamwebhelper çalışmayı durdurdu hatası. takip ediyor beni hatalar ne yaparsam yapayım :/http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/35221031559565794/#p4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 23 Kasım 2014; 3:46:35 >

• quote:

sanırım bilgisayarın bir driveri ile ilgili sorun var. formattan önce yaşadığım her sorunu aynen yaşadım. bu nedir arkadaş kafayı yedirtti. ethernet driveri ile ilgili bir probleme benziyor ama çözüm bulamadım henüz.

şurada skype destekte bir konu açtım orada birisi yardımcı olmaya çalışıyor yavaş yavaş yakalıyoruz neyin sebep olduğunu ama henüz bir sonuç yok:
    http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/quot-Integer-Overflow-quot-error/td-p/3782536

burada benim ethernet kartın skype ile ilgili bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. mavi ekran verdiriyor diye ama bende çok şükür o yok.
    http://service.msicomputer.com/msi_user/support/TechFAQdetail.aspx?formid=3054

karşı karşıya olduğum böyle bir sorun da var. steamwebhelper çalışmayı durdurdu hatası. takip ediyor beni hatalar ne yaparsam yapayım :/http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/35221031559565794/#p4

Umarım çözülür. Başarılar.

evet sonunda çözdüm sorunu. win 8.1 auto updates kapatıp intel ve nvidia driverlarını driver fusion ile temizledim. sonrasında tekrar yükledim. Şu anda skype tıkır tıkır çalışıyor.
  • quote:

Senin adına sevindim. Çözüm yöntemine bir şey demiyorum.
    ya hayıııııııırrr sorun bu değilmiş. Sorunun kaynağını buldum. bu sefer kesin. Bu yukarıdaki yöntemden sonra denediğimde bilgisayar yüksek performanstaymış bütün gün skype kullandım ve hiçbir hata almadım. Az önce farkettim bilgisayarın yüksek performansta olduğunu ve dengeliye aldım. bu sırada skype ile görüşüyordum ve bir anda integer overflow hatası ile beraber yanında tam bilmediğim bir hata geldi. şu anda yüksek performansta skype sıkıntısız çalışıyor ama güç yönetimini dengeli olarak ayarladığımda integer overflow hatası coşuyor.

• quote:

ya hayıııııııırrr sorun bu değilmiş. Sorunun kaynağını buldum. bu sefer kesin. Bu yukarıdaki yöntemden sonra denediğimde bilgisayar yüksek performanstaymış bütün gün skype kullandım ve hiçbir hata almadım. Az önce farkettim bilgisayarın yüksek performansta olduğunu ve dengeliye aldım. bu sırada skype ile görüşüyordum ve bir anda integer overflow hatası ile beraber yanında tam bilmediğim bir hata geldi. şu anda yüksek performansta skype sıkıntısız çalışıyor ama güç yönetimini dengeli olarak ayarladığımda integer overflow hatası coşuyor.

Bilemicem ama yüksek performansta çalışsın sorun olmaz.

bilgisayarı yüksek performansta kullanıyorum artık hep. kurtuldum bu şekilde hatadan.
  • quote:

bilgisayarı yüksek performansta kullanıyorum artık hep. kurtuldum bu şekilde hatadan.

Gözün aydın. Başka bir sorun daha çıkmasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.