Şimdi Ara

skype ile ingilizce pratik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toefla hazırlanıyorum. bir kaç yabancı arkadaş buldum öyle konuşuyoruz. eğer forumdan da arkadaşlar olursa boş zamanlarımızda ingilizce konuşabiliriz. gerçekten faydalı not seviyem up intermediate. konuşmak isteyen arkadaşlar öm ile skype adreslerini atabilir.

• Çok güzel fırsat. Ben de Amerikan ve Kanadalı arkadaş bulup konuşuyorum. Türklerle İngilizce konuşmak garibime gidiyor .Yoksa eklerdim seni :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenical

Çok güzel fırsat. Ben de Amerikan ve Kanadalı arkadaş bulup konuşuyorum. Türklerle İngilizce konuşmak garibime gidiyor .Yoksa eklerdim seni :

+1 Türklerle olmuyor
  • quote:

Çok güzel fırsat. Ben de Amerikan ve Kanadalı arkadaş bulup konuşuyorum. Türklerle İngilizce konuşmak garibime gidiyor .Yoksa eklerdim seni :

evet türklerle çok da faydalı değil, haklısın :) ben de buldum bir kaç yabancı. sen nerden buluyosun hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Interpals.net'ten buldum bir tane Polonyalı iyi oluyor en azından unutmuyorum, tavsiye ederim. Siz nasıl buluyorsunuz bu arada?
  • Ben interpals.net ve skype'ın forumlarını deniyorum. Türklerin internetteki sapık namı belli olduğu için arkadaş bulmak çok zor oluyor. Bazen de chatroulette.com, omegle.com gibi siteleri deniyorum.

Evde kendi kendime konuşuyorum. Mesela yemek yaparken o yemeği yapışımı kendime İngilizce anlatıyorum. Kafamda biriyle dialog kurduğumda hep İngilizce kuruyorum. Şarkı ezberleyip söyleme, dizi ve filmleri dikkatli dinleyip oradaki sözleri tekrar etme vs. İngilizce romanlar okuyorum. (Şu an Game Of Thrones okuyorum ondan sonra LOTR okuyacağım)

Yani öf pöf demeden elimden ne gelirse, ne bulursam kullanmaya çalışıyorum.

Bu arada Amerikalı ve Kanadalı kızlar çok tatlı. Çok rahat kaynaşıp iyi arkadaş olabiliyoruz. Tabii bu kişiden kişiye değişiyor. Ben de değişik bir tip olduğum için güle eğlene konuşuyoruz.
  • Ben abimle konusuyorum evdeki tüm hareketler ingilizce cok tuhaf oluyor ama ya yurtdısına gitsem demek ki 1 hafta gelemem kendime
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben interpals.net ve skype'ın forumlarını deniyorum. Türklerin internetteki sapık namı belli olduğu için arkadaş bulmak çok zor oluyor. Bazen de chatroulette.com, omegle.com gibi siteleri deniyorum.

Evde kendi kendime konuşuyorum. Mesela yemek yaparken o yemeği yapışımı kendime İngilizce anlatıyorum. Kafamda biriyle dialog kurduğumda hep İngilizce kuruyorum. Şarkı ezberleyip söyleme, dizi ve filmleri dikkatli dinleyip oradaki sözleri tekrar etme vs. İngilizce romanlar okuyorum. (Şu an Game Of Thrones okuyorum ondan sonra LOTR okuyacağım)

Bu arada Amerikalı ve Kanadalı kızlar çok tatlı. Çok rahat kaynaşıp iyi arkadaş olabiliyoruz. Tabii bu kişiden kişiye değişiyor. Ben de değişik bir tip olduğum için güle eğlene konuşuyoruz.

hakkatten arkadaş şu apaçiler, sapıklar yüzünden millet bizimle konuşmuyor. interpalsı inceledim biraz, adam rus kızın profiline neler yazmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

quote:

Ben interpals.net ve skype'ın forumlarını deniyorum. Türklerin internetteki sapık namı belli olduğu için arkadaş bulmak çok zor oluyor. Bazen de chatroulette.com, omegle.com gibi siteleri deniyorum.

hakkatten arkadaş şu apaçiler, sapıklar yüzünden millet bizimle konuşmuyor. interpalsı inceledim biraz, adam rus kızın profiline neler yazmış...

Sorma ya. Tiksiniyorum ve utanıyorum bu ülke insanlarının genelinden. Ben de o yüzden kimseye Türk olduğumu söylemiyorum. Geçiştiriyorum falan sordukları zaman.

interpals'a baktığında görürsün, kızların çoğu -özellikle Ruslar- Türkiye'yi hep bloklamış durumda. O yüzden mesaj falan atamıyorsun. Türkiye, Afriakdaki Arap ülkeleri falan hep bloklu. Kendi ülkemi onların arasında görmek utanç veriyor.

Bazı kızlar kendilerine gelen mesajların fotosunu çekip koymuşlar siteye. Süreli "sıcak sohbet ister misin" gibi aptal aptal mesajları google translate'den çevirip spamlıyorlar. Allah belalarını versin hepsinin.

Yani arkadaş bulmak zor. Buldun mu iyi tutman lazım elinde. Böyle Türklerin çok yönelmeyeceği, adını sanını pek duymadığı için bakmayacağı ülkelere bakmak lazım. Mesela Avusturalya. gibi. Hem çok bilindik değil hem de İngilizce konuşuluyor.

• Sesli mi konuşuyorsunuz ypksa yazıylamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

Sesli mi konuşuyorsunuz ypksa yazıylamı?

sesli hocam :)

• Skype üzerinde ücretle ingilizce öğreten insanlar var. Nasıl olur ? Kursa para vermekten daha uygun ve pratik.
  • Pals'ten bulduğum birçok arkadaşım var ve sürekli Skype'ta yazışırım. Ama kamerada konuşmaya bir türlü cesaret edemiyorum açıkçası. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.