Şimdi Ara

Skype for Android uygulaması çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Android kullanıcılarının uzun süredir beklediği uygulamalardan biri olan Skype, yapılan resmi açıklamayla Android Market'teki yerini aldı. Android 2.1 ve üzeri telefonlarla uyumlu olan yazılım, WiFi ve 3G ağları üzerinden VOIP görüşme yapılmasına olanak tanıyor. Skype kullanıcıları arasında ücretsiz görüşme yapılmasına olanak tanıyan uygulama ile

·         WiFi veya mobil veri bağlantısı (GRRS, EDGE, 3G) aracılığıyla Skype?tan-Skype?a ücretsiz aramalar yaparak, Skype?ın SILK codec?i sayesinde CD kalitesinde ses bağlantısıyla dünyanın herhangi bir yerindeki Skype kullanıcılarına bağlanabilecek.

·         Sabit veya mobil telefonlara, düşük ücretli Skype aramaları yapabilecek.

·         Skype üzerinden bir veya daha çok arkadaşıyla anında mesajlaşabilecek.

·         Skype?ta ve mobil cihazlarında bulunan telefon defterlerini birbirleriyle senkronize edebilecek ve sonrasında, doğrudan cihazlarının telefon defteri üzerinden Skype aramaları gerçekleştirebilecek.

·         Skype listelerinde ekli kişilerin çevrimiçi olup olmadığını, metin temelli sohbete veya sesli görüşmeye müsait olup olmadıklarını görebilecek.

·         Mobil cihazın telefon defterinden Skype?a kolaylıkla isim ve numaralar aktarabilecek.

·         Skype çevrimiçi numaralarından çağrı alabilecekler.

Yukarıda da belirttiğimzi gibi Android 2.1 ve üzeri akıllı telefonlarla kullanılabilen Skype for Android uygulaması için Skype tarafından yapılan testlerde, HTC Desire, HTC Legend, Google Nexus One, Motorola Milestone XT720 ve  Motorola Milestone modelleriyle olumlu sonuçlar alındığı, Samsung Galaxy S'de ise problemler tespit edildiği ve üzerinde çalışıldığı açıklandı. Uyumlu cihaza sahip akıllı telefon kullanıcıları, Android Market'e girerek Skype for Android uygulamasını indirebilirler.

• program internet üzerinden görüşmeye olanak sağlıyorsa birde internete para vermemiz gerekecek.. Türkiyede ineternet kotaları ve fiyatları düşünüldüğünde bizde hiçbirşey bedavaya gelmiyor.. en iyisi şebekelerin sunduğu internet yerine ttnin interneti ile bağlanmak olsa gerek..
  • Geçen gün kurdum, beta versiyonlarına göre çok çok ilerleme var.

Çankaya Üniversitesi

Bilgisayar Mühendisliği
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • resimdeki adam porsiyon ekmeksiz kokoreçi elleriyle yer yemez lavabo nerde diye bile sormadan telefona saldırmış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

Geçen gün kurdum, beta versiyonlarına göre çok çok ilerleme var.
    Nerden indirip kurdunuz?

Orijinalden alıntı: ibayrakli

Galaxy S'lerde market'te Skype uygulaması görünmüyor.
    Cihaz bazlı filtreleme yapıyor olabilir market app.

Evet, başka modeller için de yok. Zaten bununla ilgili tüm dünyadan serzeniş var;
    http://forum.skype.com/index.php?showtopic=725133&st=0
  • skype.com/m

bu adresten telefonunuzla denerseniz anlarız. Galaxy için şimdilik yok.
  • benim desire'm için de alamadım :(

Orijinalden alıntı: Ramicevic
    Desire ye goredemi yok girdim adrese Üzgünüz,Skype cep telefonunuzda kullanamamaktadır. Sürekli yeni cihazlar ekliyoruz.; daha sonra tekrar deneyin diyor yaw:((

Ben Desire da çok güzel kullanıyorum. Internet sitesinde de desteklenen modeller arasında. Bendeki tek sorun verdiği link markete gidiyordu ve markette gözükmüyordu. Internetten .apk sini bulup indirdim
  • quote:

quote:

Desire ye goredemi yok girdim adrese Üzgünüz,Skype cep telefonunuzda kullanamamaktadır. Sürekli yeni cihazlar ekliyoruz.; daha sonra tekrar deneyin diyor yaw:((

Ben Desire da çok güzel kullanıyorum. Internet sitesinde de desteklenen modeller arasında. Bendeki tek sorun verdiği link markete gidiyordu ve markette gözükmüyordu. Internetten .apk sini bulup indirdim

buldugun linki koyarmısın buraya acaba bulabilirsen tekrar:...

quote:

apk dosyasını paylaşırmısın.. bende daha yeni skype ın sitesinde kısa mesaj yoluyla kurulum yapmaya çalıştım ama telefonunuzu desteklemiyor dedi.. telefonum desire

http://www.filesonic.com/file/23118971
  • Link koymak yasak olabilir diye düşündüm ama neyse koyayım

http://www.androidturkiye.info/2010/10/05/skype-artik-android-icin-kullanima-hazir/

Çankaya Üniversitesi

Bilgisayar Mühendisliği
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • Güle güle kullanın :)
  • Şu an yayındaki sürümün galaxy S ile problemi var.
    Samsung Galaxy Note 3 (N9000Q)
  • Beni iphone üzerinden skype'la bi arkadaş aradı ve ses telefonda hiç duymadığım derecede netti, ama bilgisayardan bilgisayarı skype ile arayınca ses net değil, kesilme ya da gecikme oluyor... Ya Skype paralı konuşanlara kıyak geçiyor ya da Türk telekomun dandik bağlantısı konuşmayı mahvediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 11 Ekim 2010; 11:51:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.