Şimdi Ara

Skype alternatifi uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorumki düzenli olarak bu başlık açılıyordur ama teknoloji sürekli güncellenmekte ve sorunlar sorular değişnekte,
    Skype güzel uygulama ama bazen beni delirtiyor özwllikle de sürekli bağlantı kopması, görüntü kalitesinin kötü olması gibi. Facetimeda kopma deneyimi yaşamasam da skype sürekli kopuyor kendiliğinden kapanıyor. Sizce skype alternati uygulama olarak neönerirsiniz. Viber kalitelimidr. Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

Arkadaşlar biliyorumki düzenli olarak bu başlık açılıyordur ama teknoloji sürekli güncellenmekte ve sorunlar sorular değişnekte,
    Skype güzel uygulama ama bazen beni delirtiyor özwllikle de sürekli bağlantı kopması, görüntü kalitesinin kötü olması gibi. Facetimeda kopma deneyimi yaşamasam da skype sürekli kopuyor kendiliğinden kapanıyor. Sizce skype alternati uygulama olarak neönerirsiniz. Viber kalitelimidr. Teşekkürler

Hangouts.
  • Viber , artık Whatsapptan da görüşme yapılıyor ben pek kaliteli bulmadım.
  • hangout iyi derecede.

viber olabilir.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim.
    Hangoutsu da indirip deneyeceğim,
    WhatsApp görüntülü görüşmeye geçmedi diye biliyorum...

Ayrıca windows işletim sistemi için de kullanılabiliyordur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 11 Haziran 2015; 14:57:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    Viber çalışıyor.
  • Başkan bir çok uygulama önerilebilir bu kategoride. Ben 2011 yılından beri İOS cihazları kullanan biri olarak Tango'yu Viber'ı ve FaceTime'yı öneriyorum. Ancak bunları Skype'ın aksine rahat bir şekilde bilgisayarda kullanamazsın. FaceTime sadece Mac'te kullanılabiliyor Tango ise PC'de rezalet. Viber'ın masaüstü versiyonu var mı bilmiyorum maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.