Şimdi Ara

Skype acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 haftadır kafayı yemek üzereyim bu durum yüzünden. Skype hesabımı açalı baya oldu ama 5-10 kişi falan anca var çok girmiyordum bu hesaba ve kimseye de vermiyorum öyle adresimi. Fakat 1 haftadır hergün birileri beni ekliyor, daha doğrusu eklemeden önce çağrı yapıyor, arıyor. Kimsin falan diye yazıyorum gülücükler, çiçekler gönderiyor, bazıları ingilizce tanışmak istiyorum diyor. Fransadan, Arabistandan, İzmirden vs. vs. heryerden arkadaşlık istekleri geliyor ama nasıl oluyor bu bir türlü anlamış değilim. Birinin bana şaka yaptığını düşünüyorum, ama bilmiyorum kimse de böyle şeylerle uğraşmaz gibi geliyor. Bunun başka bir sebebi vs. varmıdır? Yoksa da ip adreslerini falan öğrenebilirmiyiz bunların yardım ederseniz çok sevinirim.

İyi forumlar..

• muhtemelen şakadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: YourSouLisMine

muhtemelen şakadır.

Çok teşekkürler cevabın için. Ama gerçekten kimsenin uğraşacağını da sanmıyorum kimse de bilmiyor zaten bu adresi nasıl oluyor anlamıyorum. İp adresini falan öğrenmenin bir yolu varmıdır acaba , çok iyi olur gerçekten öğrenebilirsem.

Orijinalden alıntı: Fixdual

quote:

Orijinalden alıntı: YourSouLisMine

muhtemelen şakadır.

Çok teşekkürler cevabın için. Ama gerçekten kimsenin uğraşacağını da sanmıyorum kimse de bilmiyor zaten bu adresi nasıl oluyor anlamıyorum. İp adresini falan öğrenmenin bir yolu varmıdır acaba , çok iyi olur gerçekten öğrenebilirsem.

ip adreslerini öğrenemezsin, zaten bu yüzden şakadır dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tantum35'in dediginde dogruluk payi var combofix gibi programlarla tarama yapmalisin. eger bilgin yoksa pm at yardimci olurum

Aralıkta AŞK Başkadır...
    And SO What?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    Lütfen Acil Yardım!...
    19 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.