Bildirim
Lütfen Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kesinlikle nikon d3100 başlangıç için 18-55 kit lens ile diyafram enstantane vs gibi ayarları gayet kolayca öğrenebileceğin bir makine. -
Hocam şu Hs20'ne Makine ya. 5D Mark III İle bile karşılaştıranlar var
Fiyat belirtmeniz çok daha uygun olur
Garanti istiyormusunuz veya İstemiyormusunuz gibi basit sorularıda cevaplayabilirseniz seviniriz .
1500 TL'ye Pentax K-R Sony SLT A35 ve Canon EOS 550D Alınabilir
Kendi kullandığım makine olan A35'i Tavsiye ederim Full HD Video çekme özelliğine sahip ve Fotoğraf kalitesi olarakta gerçekten hakkını veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 17 Mart 2012; 23:22:36 > -
1100Dolabilir ama asla HS20 olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaankartal034
Fotoğrafçılığa Başlamak istiyorum aklımda şuanlık 2 tane makine var ustaların fikir ve görüşlerini alayım dedim sizce Nikon d3100'mü Yoksa Fujifilm Hs20 Mi ? Şimdiden Yardım edenlere teşekkürlerimi sunuyorum ..
Fujifilm HS20 DSLR-Like makinedir. Normal DSLR le karşılaştırılamaz bence :)
Nikon D3100, HS20 den daha üstün bir makinedir :) -
500d 550d 600d d3100 d5100 baska söze gerek yok herhangi biri hepsi mukkemmel aletler
ama hs20 denilen alet rezillik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 18 Mart 2012; 1:29:48 > -
Pentax K-R iyidir. bi bakmanızı tavsiye ederim.
İllaki canon diyorsanız, 60D lere bakmanızı tavsiye edeceğim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X