Şimdi Ara

Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğrafçılığa Başlamak istiyorum aklımda şuanlık 2 tane makine var ustaların fikir ve görüşlerini alayım dedim sizce Nikon d3100'mü Yoksa Fujifilm Hs20 Mi ? Şimdiden Yardım edenlere teşekkürlerimi sunuyorum ..

• Kesinlikle nikon d3100 başlangıç için 18-55 kit lens ile diyafram enstantane vs gibi ayarları gayet kolayca öğrenebileceğin bir makine.
  • Hocam şu Hs20'ne Makine ya. 5D Mark III İle bile karşılaştıranlar var
    Fiyat belirtmeniz çok daha uygun olur
    Garanti istiyormusunuz veya İstemiyormusunuz gibi basit sorularıda cevaplayabilirseniz seviniriz .
    1500 TL'ye Pentax K-R Sony SLT A35 ve Canon EOS 550D Alınabilir
    Kendi kullandığım makine olan A35'i Tavsiye ederim Full HD Video çekme özelliğine sahip ve Fotoğraf kalitesi olarakta gerçekten hakkını veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 17 Mart 2012; 23:22:36 >
  • 1100Dolabilir ama asla HS20 olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaankartal034

Fotoğrafçılığa Başlamak istiyorum aklımda şuanlık 2 tane makine var ustaların fikir ve görüşlerini alayım dedim sizce Nikon d3100'mü Yoksa Fujifilm Hs20 Mi ? Şimdiden Yardım edenlere teşekkürlerimi sunuyorum ..

Fujifilm HS20 DSLR-Like makinedir. Normal DSLR le karşılaştırılamaz bence :)

Nikon D3100, HS20 den daha üstün bir makinedir :)
  • 500d 550d 600d d3100 d5100 baska söze gerek yok herhangi biri hepsi mukkemmel aletler

ama hs20 denilen alet rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 18 Mart 2012; 1:29:48 >
  • Pentax K-R iyidir. bi bakmanızı tavsiye ederim.
    İllaki canon diyorsanız, 60D lere bakmanızı tavsiye edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.