Şimdi Ara

Skype 4.1 Milyar Dolara Gidiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online dünyanın en büyük açık artırma sitesi, internet ses iletişiminin en büyük markası Skype’yi satın almak için 4.1 milyar dolar Vermiş ... Ben oLsam SatarIm ...

LinK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 12 Ekim 2005, 17:29:23 >

• e tabıkı adamlar cok kazanıyorsa neden satsın
  • gitmezz daha ben teklif vermedim..
  • adamlar boşuna dünya devi olmuyor.. bizim elimizde ne var, devlet imkanlarıyla vucuda gelmiş bir telekom ve belki skype kadar parada etmeyecek... kendi adımıza üzüldüm.
  • Bu skype parayı nerden kazanıyo pakide bukadar para ediyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevourer

Bu skype parayı nerden kazanıyo pakide bukadar para ediyo

Benim bildiğim (tam rakamları bilmiyorum ama) Skype'ın asla bu kadar para kazanmadığı. Duyduğum (ama gözümle görmediğim) rakam 7-8 (yedi-sekiz) milyon US$.

Batı dünyasında bir kural vardır: Bir Şirketi satacaksan 10 yıllık karı kadar para istersin. Yani yıllık karın 10 milyon $ ise Şirketi 100 milyon $ fiyattan satmayı düşünebilirsin. Skype'ın yıllık karı gerçekten de benim duyduğum miktar ise, nerde o miktar nerede 4.1 milyar $ (ben son rakamı 2 milyar $ olarak duymuştum ya...)

Ama alıcı herhangi biri değil de E-Bay. Skype'ın da öyle böyle 35 milyon aktif üyesi varmış. Bunların hemen tamamı orta ve üzeri düzeyde PC kullanıcıları ve en az %75'i 45 yaş veya daha genci nesildir. Yani "alışveriş yapmaya hevesli, parası iyi kötü olan ve teknolojiye yakın" kullanıcılar. E-Bay'de de iğneden ipliğe herşey (2. el sayılan herşey) satılıyor. Belki e-Bay bir şekilde Internet'de Amazon vb. gibi "gıcır mal satmak" işine de bulaşacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 16 Ekim 2005, 20:22:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

quote:

Orjinalden alıntı: thedevourer

Bu skype parayı nerden kazanıyo pakide bukadar para ediyo

Benim bildiğim (tam rakamları bilmiyorum ama) Skype'ın asla bu kadar para kazanmadığı. Duyduğum (ama gözümle görmediğim) rakam 788 milyon US$.

Batı dünyasında bir kural vardır: Bir Şirketi satacaksan 10 yıllık karı kadar para istersin. Yani yıllık karın 10 milyon $ ise Şirketi 100 milyon $ fiyattan satmayı düşünebilirsin. Skype'ın yıllık karı gerçekten de benim duyduğum miktar ise, nerde o miktar nerede 4.1 milyar $ (ben son rakamı 2 milyar $ olarak duymuştum ya...)

Ama alıcı herhangi biri değil de E-Bay. Skype'ın da öyle böyle 35 milyon aktif üyesi varmış. Bunların hemen tamamı orta ve üzeri düzeyde PC kullanıcıları ve en az %75'i 45 yaş veya daha genci nesildir. Yani "alışveriş yapmaya hevesli, parası iyi kötü olan ve teknolojiye yakın" kullanıcılar. E-Bay'de de iğneden ipliğe herşey (2. el sayılan herşey) satılıyor. Belki e-Bay bir şekilde gıcır mal işine de bulaşacaktır...

Mantıklı bi açıklama saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Milyar Dolar Kaç TL Yapar?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.