Şimdi Ara

Skypal SK-977MV Kullanıcı Görüşleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulaklığı bugün (2 saat önce) vatandan aldım. Kart ile 25 TL ye falan geldi.

Kulaklık biraz dandik duruyor olsa da öyle değildir demeyin. Çünkü biraz sakat duruyor. Dikkatli kullanmak lazım. Hafif malzemeden üretilmesi kırılmalara yol açabilir ancak hafif olması kullanım rahatlığı da sağlıyor. Mikrofonunun çıkarılıp takılabilmesi ergonomik olmuş. Fakat uzun kullanımlarda terlemeye neden olacak gibi duruyor.

Ses kalitesine gelirsek pek bişey beklemediğim bu kulaklığın beni şaşırttığını söylemeliyim. Ses seviyesi ise oldukça yüksek. Mikrofonumdan karşıya giden ses gayet temiz. Dışarıdan gelen seslere karşı sizi izole etmiyor. Yani içerden biri seslendiğinde ses son seviyede değilse duyarsınız büyük ihtimalle.

Artıları: Ses seviyesi, Hafifliği, Fiyatı
    Eksileri: Dikkatli kullanmak gerekli. Yüklenilirse Kırılabilir.

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CFFC1547 -- 30 Nisan 2012; 14:43:51 >

• merhaba bende aynı kulaklıktan aldım ses gayet iyi geliyor fakat mic çalısmıyor arkadasımda daha önce almıs onda denedim gayet iyi fakat dedigim gibi bende çalısmıyor yardımcı olursanız cok sevinirim gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretenger01

merhaba bende aynı kulaklıktan aldım ses gayet iyi geliyor fakat mic çalısmıyor arkadasımda daha önce almıs onda denedim gayet iyi fakat dedigim gibi bende çalısmıyor yardımcı olursanız cok sevinirim gercekten

mikrofonu yerine oturtmaya çalışın. bi tarafında küçük bir çıkıntı var. oralar denk gelecek
  • gerçekten çok teşekkür ederim 1-2 gündür uğraşıyordum oldu çok sağol.
  • eyvallah
  • Merhaba benim arkadaşdada skypal 977mv var Cs oynuyor sesler gayet iyimiş bende alıcam bakalım memnun kalıcazmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.