Şimdi Ara

Skyforge Oynanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Skyforge oynanırmı arkadaşlar oyuncusu varmı?



  • Epeyce kastığım ve zevk aldığım oyunlardan biridir. Farklı tarzı ve atmosferinin inanılmaz güzelliğiyle oturup bir manzarada çay içtiğimi bilirim 15-20 dakka. Oyuncusu epeyce var pvpsi gayet zevkli. Class çeşitliliği ve aynı class bile olsan kesinlikle dağlar kadar fark olabiliyor. İlk başlarda çok sıkıcı gibi geliyor sürekli aynı şeyler diyorsun ama biryerden sonra öyle olmadığının farkına varıyorsun. Oyunda Premium sistemi var aylık bir ödeme yapman gerekiyor hızlı gelişebilmen için ama oyun içindeki paralar ile de alabiliyorsun. İtem sistemi farklı güzel eğlenceli oyundur. Pvpsinden acayip zevk alıyordum 1v1 - 3v3 - 5v5 arenalar büyük çeşitli bgler var güzel yani oyun. Ama ciddi sabır istiyor.
  • Cevabin için teşekkür ederim. Peki oyuna yeni baslayanlar cokmu, oyuna girince yeni baslayan insanlar gorebilirmiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlayanlar çok olmayabilir ama sen pvpye girdiğin zaman ki her zaman girebilirsin senin statlarını belli bir oranda eşit düzeye getiriyorlar. Ama buna güvenipte herkese saldırmamanı tavsiye ederim zira öyle olmuyor. Belli bir yer var capital city gibi biryer orda bir tomar insan var ki maplerde muhakkak ki görürsün insanları. Yeni classlar kasanlar oluyor gibi gibi. Muhakkak tek kalmazsın illaki birileri olur etrafında.
  • Aqw oynadim uzun sure o oyunu biliyosan ordaki gibi yeni classlar alip kasabiliyoruz sanirim daha sonra istedigimiz classi iztedigimiz zaman kulannabiliyoruz oyle demi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bir talent tree düşün atlans deniyor oyunda. Envayi çeşit stat talent pasif skill bilmemne bir tomar özellik var ve atlansa verdikçe classlara ulaşıyorsun istediğin heran classı değiştirebiliyorsun ama itemleri farklı elbette hepsinin misal skillerini kasman gerekir gibi.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    Hala oynuyor musunuz hocam?
    Bir de item ve para kasması kolay mı?
    Zamanında ben aion da 1 saat slot dönsem baya drop ve para alıyordum.
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz sene sonuna doğru bıraktım. Son 4-5 aylık süre zarfında neler değiştir neler geldi yeni bilemiyorum. Ama oynadığım dönemden bahsedicek olursak, oyunda öncesinde de dediğim gibi sıkılma etme olmuyor pek fazla. İtem ve para konusunda ise para çok fazla önemi olmayan birşey idi. Çünkü artık atlansda ki bazı özelikleri açabilmek için başka materyaler isteniyor. İtem ise dungeonlar ve raidlerden temin edilebiliyor. Ama dediğim gibi çok uzun süre oldu oynamayalı.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    Para en azindan iksir icin önemli.

    Bu aralar yeni bi oyun arastiriyorum, gecen bso idi sanirim 1 2 saat farm donuyoruz o da anca iksir parasini karsiliyor gibi yorumlar vardi.

    Hem premium aliriz para kolay kasiliyorsa.

    Tek kisilik zindanlar var miydi ise yarar kiyafet veren?

    Cogu oyunda tek kisilik zindan olur ama başlangıç seviyesinde kiyafet silah verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.