Şimdi Ara

Skt T1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler skt-samsung maçı oynanıyor şuan. ama skt nin bu kadar kötü oynaması sizce normal mi? Bu oyunlarına inanamadım geçen yılın şampiyonu allstar şampiyonu skt bana göre bu kadar kötü oynayamaz. altında birşey yatıyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tekrarı, 3 0 yenildiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraketmen

Bu tekrarı, 3 0 yenildiler.

omg
  • buraketmen kullanıcısına yanıt
    :D filmin sonunu soyleyen kişi bulundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: buraketmen

Bu tekrarı, 3 0 yenildiler.

omg

Yanlış bir şey mi dedim?
  • Burası kore ligi futbolda ingiltere ligi gibi birşey yani normal böyle şeyler.
  • pickleri kötüydü, samsung white zaten iyi organize oluyor derken skt olayı kapanmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam nerden izlediniz link atsaniz ?

• Skt ilkbahar ve yaz sezonunda zaten iyi değildi normal kaybetmeleri. Üstüne birde karşılarındaki takımda bir hayli güçlü, adc sup jungle bu rollerin hepsinde muhtemelen dünyanın en iyi 5'ine girecek oyunculara sahipler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu

Hocam nerden izlediniz link atsaniz ?

Twitch.TV de ongamenet veriyordu oradan izledim

• SKT Kore'de hep böyleydi zaten. Çoğu kişi OGN'yi falan takip etmiyor sadece All-Star'da falan görüyor SKT'yi en iyi zannediyor. Maalesef şuan Samsung Blue ve Samsung White daha iyi durumda SKT'den. Maça gelirsek maç dün öğlen oynandı ve Samsung bana kalırsa SKT'yi outpick etti bu tür maçlarda pick & ban ve call oyun kazanıp kaybetmeyi belirleyen etkenlerdir. Bunun dışında dediğim gibi SKT zaten Kore'de formsuz ve kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

SKT Kore'de hep böyleydi zaten. Çoğu kişi OGN'yi falan takip etmiyor sadece All-Star'da falan görüyor SKT'yi en iyi zannediyor. Maalesef şuan Samsung Blue ve Samsung White daha iyi durumda SKT'den. Maça gelirsek maç dün öğlen oynandı ve Samsung bana kalırsa SKT'yi outpick etti bu tür maçlarda pick & ban ve call oyun kazanıp kaybetmeyi belirleyen etkenlerdir. Bunun dışında dediğim gibi SKT zaten Kore'de formsuz ve kötü.

Ama bu kadarda kötü olamazlar benginin Lee oyununu izledimde Lee den soğudum bu kadar kötü değildi geçen sene falan bide çok tek yakalandï

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.