Şimdi Ara

SKRILL belasından en az masrafla para çekmenin yolu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skrill de bir miktar dolar olarak param bulunuyor, üzülerek söylüyorum ki, bir hata sonucu skrill illetine bulaşmış bulunmaktayım, adamlar dehşet derecede komisyon kesiyor, bu kesecekleri komisyon da sözde her çekim ücreti için sadece 6 dolar gözüküyor ama keşke öyle olsa, çoğunlukla çekilen ücretin neredeyse yarısı, miktara göre de yarısından çoğu komisyona gidiyor ve bunu hiçbiryerde belirtmiyorlar, bu fahiş kesintinin miktarı ancak Tr deki banka hesabına para gelince farkedilebiliyor ve bu işlem hakkında skrill e itirazlara da hiçbir sonuç alınamıyor...

sırf denemek için 50 doları TL hesabıma çektim bakın olaya

50 dolardan çekim ücreti 6 dolar kesiliyor, elimden çıka 56 dolar = 313 TL
    bankaya gelen para 23 euro = 144 tl

ya böyle şey olurmu arkadaş ne bu şaka mı? 313 tl eridi 144 tl ye düştü, yarısından fazla gider mi olur.................

yaptık bir hata, skrill e kaydolduk, olan oldu şimdiye kadar banka hesabıma 250 dolar kadar para çektim, bu 250 dolar 1400 tl yapar ama bana elime geçen para 800 tl civarı, 1400 tl den 600 tl ücret mi kesilir ayıp yazık günah insaf ya...

tutturmuşlar "banka kesintisi" yada "arada birileri var" vs, ama banka ile görüştüğümde gönderen ismi direkt "skrill" olarak gözüküyor ve bankacılar da "gönderilen miktar okadar, biz kesinti yapmadık" diyor, skrille soruyorum "arada başka kurumlar oluyor, bilmemne" diyor, külliyen YALAN, arada başka kurum olsa, banka dekontunda gelen gönderici isim bilgisinde neden SKRILL yazıyor? hadi öyle oldu diyelim madem arada birileri var, para çekimi esnasında 6 euro kesiyoruz diyorsunuz, yanınada ek olarak belirtin, arada in cin şeytan benzeri ne olduğunu bilmediğimiz ve rakamıda tahmin edemediğimiz şeyler tararfından kesinti yapılabilir diye belirtin de bilelim...

bu uyanıkların attığı bu kazığı nasıl telafi ederiz, ortada açık seçik bir hukuksuzluk var, sitelerinde para çekimi sırasında 6 dolar kesilecek diyorlar, banka hesabına gelen para fahiş seviyede çoğunlukla miktara göre yarıya kadar kesintiye uğruyor ve bunun açıklamasını da yapamıyorlar, bu konu hakkında hukuki yollara başvursak bir yararı olur mu?

işin kötü tarafı, bu keriz sevicilerde hala birmiktar param kaldı, anlaşılan bunlardan banka hesabına para çekemeyeceğiz, peki ne yapmalı da burada kalan parayı en masrafsız şekilde almalı? bu konuda neler önerilebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2019; 22:22:56 >

• ödeme yöntemlerinin falan çoğu böyle vampir sistem bu. youtube bile senin videolarından elde ettiği gelirin çok çok çok küçücük bi kısmını sana veriyor. sen gariban, reklam geliri elde ettim diye sevinirken, adamlar senin üzerinden gezegen üretecek para kazanıyorlar.

türkiye de bankaların çıkarttıkları mobil ödeme diye bir ödeme ya da bağış toplama sistemi vardı, sana gönderilen paranın yanlış hatırlamıyorsam sadece yarısını sana veriyor ve gerisini kendisi komisyon diye alıyordu. sana vereceği parayı da sadece belli bi meblanın katlarına ulaşınca veriyordu, ara değerlerde iken vermiyor. adamlar vampirlikte son noktaya ulaşmışlar.

yardım kuruluşlarına da yardım yapmayın derim çünkü onlarda da benzer mantık var. adamlar sağda solda yol kesip para istiyolar, sonra bi bakıyorsun, adamlar öyle bir iş planı kurmuşlar ki topladıkları yardımın yarısını masraf gideri diye kendilerine alıyorlar. ulan o zaman ben de yardım kuruluşu açayım yahu! kebap iş valla. zaten ülkede bin tane yardım kuruluşu var ama muhtaç olan kişilerin yaşamları iyileşmiyor. neden? çünkü yardım kuruluşlarının çoğu insanlara yardım etmek için değil, para kazanmak için var. adamlar köylere kitap dağıtacağız diye yardım topluyorlar. böyle bir rezillik. yılmaz özdil diyor ya, 2500TL ye sattığım kitabın geliriyle köylere yardım yapacağım diyor, ne yardımı diyorlar, kendi kitabımı satacağım parasını burdan vereceğim diyor. yani kazandığı 5milyon TL gene kendi cebine girecek. üzerine bir de "kendi kitabım şu kadar satıldı" diye hava atma fırsatı yakalayacak bu sayede. yetmedi, üzerine bir de eleştirenlere: "yardım yaptık köylere yaaa!" diye bağıracak. yardım dediği de kendi kitabını (içeriği çalıntı olan kitap) dağıtması. ulan kimsenin senin rezil kitabına ihtiyacı yok.

günümüzde iki tarz dolandırıcılar var. çiftlikbank tarzı dolandırıcılar birinci tarz başarısız dolandırıcılar grubundalar çünkü kendilerine dolandırıcı deniliyor ve hapse atlıyorlar. ikinci tarz dolandırıcılar ise, kendilerine dolandırıcı bile dedirtmeyen kan emici şirketler, bankalar, yardım yapma adı altında para kazanan kuruluşlar ve hakkımızı hortumlayıp gemicik filoları kuran devlet adamları.
  • Arkadaşlar, size tavsiyem, bu konuyu canlı tutalım da SKRILL denen illete başka garibanlar da bulaşıp emekleri heba olmasın, nekadar çok kişiye ulaşırsak okadar yararlı oluruz...

Dediğim gibi, sitelerini inceleyince transfer ücreti 6 dolar kesiyoruz diyorlar, bende buna inanıp kaydoldum ama öyle değil, fahiş komisyon kesip bunu birşekilde kılıfına uyduruyorlar aman dikkat...

şu şikayetler listesine bakın aman aman... adamlar keriz yolmanın kitabını yazmışlar resmen... 56 euro çekip hesabına sadece 2 euro gelen de varmış... beterin beteri varmış...
    www.sikayetvar.com
    Skrill.com - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/skrillcom

görüldüğü üzere mağdur sadece ben değilim ki öyle olması da mümkün değil zaten, bu konuda neler yapabiliriz? nerelere şikayet açabilir, nerelere başvurabiliriz?

Değerli görüş ve yorumlarınızı esirgemeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 12 Nisan 2019; 14:27:6 >

• ödeme yöntemlerinin falan çoğu böyle vampir sistem bu. youtube bile senin videolarından elde ettiği gelirin çok çok çok küçücük bi kısmını sana veriyor. sen gariban, reklam geliri elde ettim diye sevinirken, adamlar senin üzerinden gezegen üretecek para kazanıyorlar.

türkiye de bankaların çıkarttıkları mobil ödeme diye bir ödeme ya da bağış toplama sistemi vardı, sana gönderilen paranın yanlış hatırlamıyorsam sadece yarısını sana veriyor ve gerisini kendisi komisyon diye alıyordu. sana vereceği parayı da sadece belli bi meblanın katlarına ulaşınca veriyordu, ara değerlerde iken vermiyor. adamlar vampirlikte son noktaya ulaşmışlar.

yardım kuruluşlarına da yardım yapmayın derim çünkü onlarda da benzer mantık var. adamlar sağda solda yol kesip para istiyolar, sonra bi bakıyorsun, adamlar öyle bir iş planı kurmuşlar ki topladıkları yardımın yarısını masraf gideri diye kendilerine alıyorlar. ulan o zaman ben de yardım kuruluşu açayım yahu! kebap iş valla. zaten ülkede bin tane yardım kuruluşu var ama muhtaç olan kişilerin yaşamları iyileşmiyor. neden? çünkü yardım kuruluşlarının çoğu insanlara yardım etmek için değil, para kazanmak için var. adamlar köylere kitap dağıtacağız diye yardım topluyorlar. böyle bir rezillik. yılmaz özdil diyor ya, 2500TL ye sattığım kitabın geliriyle köylere yardım yapacağım diyor, ne yardımı diyorlar, kendi kitabımı satacağım parasını burdan vereceğim diyor. yani kazandığı 5milyon TL gene kendi cebine girecek. üzerine bir de "kendi kitabım şu kadar satıldı" diye hava atma fırsatı yakalayacak bu sayede. yetmedi, üzerine bir de eleştirenlere: "yardım yaptık köylere yaaa!" diye bağıracak. yardım dediği de kendi kitabını (içeriği çalıntı olan kitap) dağıtması. ulan kimsenin senin rezil kitabına ihtiyacı yok.

günümüzde iki tarz dolandırıcılar var. çiftlikbank tarzı dolandırıcılar birinci tarz başarısız dolandırıcılar grubundalar çünkü kendilerine dolandırıcı deniliyor ve hapse atlıyorlar. ikinci tarz dolandırıcılar ise, kendilerine dolandırıcı bile dedirtmeyen kan emici şirketler, bankalar, yardım yapma adı altında para kazanan kuruluşlar ve hakkımızı hortumlayıp gemicik filoları kuran devlet adamları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Nisan 2019; 6:42:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam ama ödeme sistemlerinin hepsi de böyle değil, mesela paypal, payoneer, ödeme alırken yüzde 1 civarı kesinti yapıyor ve sonradan oradan buradan sürpriz kesintiler de olmuyor, siteden para çekeceğin zaman görüyorsun hesabına ne kadar geleceğini, ama gel gelelim SKRILL denen zilletin yaptığı çekim ücreti 6 dolar kesilecek diyorlar ama hesaba gelince şok oluyorsun, paranın yarısından çoğu kayıp ve nereye gittiği belli değil, böyle şey olur mu, nasıl bir dünyada yaşıyoruz, bankacılık kanunları yok mu bu dünyada? bunları denetleyen bir yer yok mu? neye dayanarak insanlara böyle kazık atabiliyor bunlar? neye güveniyorlar? nasıl bu kadar rahat bu işi yapabiliyorlar? şikayet yorumlarına bakarsanız çocuk 60 euro çekmiş, hesaba 2 euro gelmiş, kimbilir kimlerin canı yandı böyle, anasından babasından yurtdışında para bekleyen gariban öğrenciler mi desem, zaten 3 kuruşa iş yapıp o gelecek parayla faturalarını ödemenin derdinde olan emekçiler mi desem, kimler kimler bu gelecek paranın 1 kuruşunun bile hesabını yaparken, birde bakıyorsun o an ilaç gibi beklediğin para erimiş gitmiş üç kuruşa düşmüş ve sonra da hiçbir hak talep edemiyorsun, varmı böyle birşey arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2019; 18:9:36 >

• Paypal ile Skrill bir değil.

Mesela Skrill de dolar hesabınız varsa parayı Türkiye'de bankadaki TL hesabına değil dolar hesabınıza aktaracaksınız. TL hesabına aktarırsanız bir de bankaya fazla para ödersiniz.

kara para = vergisi ödenmemiş kazanç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 23:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

Paypal ile Skrill bir değil.

Mesela Skrill de dolar hesabınız varsa parayı Türkiye'de bankadaki TL hesabına değil dolar hesabınıza aktaracaksınız. TL hesabına aktarırsanız bir de bankaya fazla para ödersiniz.

kara para = vergisi ödenmemiş kazanç
    HAHAHA ne yapıp edip sonuçta bizi suçlu durumuna düşürecek biri çıktı nihayet... yani sen diyorsun ki dinsizin hakkından imansız gelir...

Tamam konuyu kapatalım ozaman, bu düzenbazlar milleti dolandırmaya devam etsin... bu kadar basit düşünüyorsun bravo... Bu para aktarma yöntemlerini sadece vergi ödemek istemeyenlerin kullandığını düşünüyor olamazsın galiba, insan birşey satar vergisini öder ödemez orası konumuz değil, böyle bir genelleme yaparak bu dolandırıcıları savunman akla mantığa sığacak bir düşünce değil malesef... burada konumuz o paranın nereden nasıl geldiği değil, para herhagi bir sebeple gelebilir, mesela bir tanıdığın sana gönderebilir, yasal bir iş yapmışındır onun parasını çekmek isteyebilirsin, malum ülkemizde paypal yok...

seninkide bir düşüncedir fikirdir sonuçta saygı duyarım ama kalkıpta tanımadığın birini yada birilerini vergi kaçırmakla kara para aklamakla ithaf etmen insan mantığına ve ahlakına sığmayacak atıflardır bu konuda saygı duymamı bekleme.

mesajıma ithafen de çeşitli açıklama cevapları yazıp konumu daha fazla kirletmemeni rica ediyorum bilader, zaten ne düşündüğün açık açık ortada, konumuz skrill i kimlerin kullandığı nerelerde ne iş yaptıkları ne yeyip içtikleri bilmemne değil... şimdi bu meseleye girerek konuyu gereksiz uzatıp kirletmeye gerek yok... konumuz buradan para çekerken kesilen yüksek miktarda komisyondan şikayetçi olanlardır... sen şikayetçi değilsen burası senin konun değil... bu konuda, merak eden yada bu beladan muzdarip olan ve sorduklarıma yanıt arayan okuyucuları da gereksiz meselelerle yormak istemiyorum lütfen..

önemli bir ek olarak, konunun amacından sapmasını önlemek için bu tarz konu saptırıcı mesajları yazmamanızı rica ediyorum,
    lütfen konunun özetini anladıysanız, açılan bu konu içinde ne gibi sorulara cevaplar arandığını anladı iseniz lütfen bu yönde cevaplar yazınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2019; 20:51:56 >

• Ağbal, "Kim olursa olsun, kazanç doğuran faaliyetleri bu ortamda yürütenlerin hepsi ya kendiliğinden gelip vergi dairesine başvurup mükellef olacak ya da onları biz tespit edeceğiz ve resen kendilerini vergi mükellefi yaparak vergiyi tarh edeceğiz yani onlardan kazandıkları bu paranın vergisi isteyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 22:19:8 >

• arkadaşım sana konumuz bu değil diyorum, lütfen daha fazla konuyu karıştırıp bulandırma....... Skrill Tr de yasak değil, öyle olsa Tr bankaları Skrill e para da göndermez, gelen parayı da kabul etmez, şuan Tr de paypal yasak, onun için Skrill gibi acayip yerlere bulaşıyoruz zaten... Ben bir hata edip skrill ile ödeme kabul eden bir yerde kullanmak için skrill e para yatırdım ancak o parayı geri çekmek istediğimde yüksek miktarda kesinti olmasından şikayetçiyim... şimdi o parayı masrafsız nasıl geri çekebilirim onun derdindeyim... Bu konunun amacı da buna cevap aramak, ilk mesajımı tekrar anlayarak okumanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2019; 23:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: molella

arkadaşım sana konumuz bu değil diyorum, lütfen daha fazla konuyu karıştırıp bulandırma....... Skrill Tr de yasak değil, öyle olsa Tr bankaları Skrill e para da göndermez, gelen parayı da kabul etmez, şuan Tr de paypal yasak, onun için Skrill gibi acayip yerlere bulaşıyoruz zaten... Ben bir hata edip skrill ile ödeme kabul eden bir yerde kullanmak için skrill e para yatırdım ancak o parayı geri çekmek istediğimde yüksek miktarda kesinti olmasından şikayetçiyim... şimdi o parayı masrafsız nasıl geri çekebilirim onun derdindeyim... Bu konunun amacı da buna cevap aramak, ilk mesajımı tekrar anlayarak okumanı öneririm.
    paranızı dolar hesabına mı çekiyorsunuz tl hesabına mı?

skrill'den alışveriş yapabiliyor musunuz bir kredi kartı gibi kullanabiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: PONRO

paranızı dolar hesabına mı çekiyorsunuz tl hesabına mı?

skrill'den alışveriş yapabiliyor musunuz bir kredi kartı gibi kullanabiliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    dolar hesabına vermiyorlar, doları euroya çevirip veriyorlar birde oradan vurgun yapıyorlar, euro hesabı açtım çektim, direkt tl hesabıma isteyince de otomatik olarak euro hesabına aktarmışlar, ikisindede fahiş komisyon kesiliyor sonuçta, ödemede kullanımı kredi kartı kullanmak gibi değil, skrill den ödeme kabul eden yerlerde bir seçenek oluyor, karşıdakinin skrill hesabına aktarım oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: molella

dolar hesabına vermiyorlar, doları euroya çevirip veriyorlar birde oradan vurgun yapıyorlar, euro hesabı açtım çektim, direkt tl hesabıma isteyince de otomatik olarak euro hesabına aktarmışlar, ikisindede fahiş komisyon kesiliyor sonuçta, ödemede kullanımı kredi kartı kullanmak gibi değil, skrill den ödeme kabul eden yerlerde bir seçenek oluyor, karşıdakinin skrill hesabına aktarım oluyor.

Alıntıları Göster
    skrill ile btc alıp onu satabilirsibiz borsalarda

skrill in kendisi de btc satıyor, skrill ile ödeme kabulu yapan (btc veren) borsalar da var, bir bakının

• skrill den master card a para çekiliyormu? desteğe soruyorum adamlar cevap vermiyor artık, keriz becerene kadarmış demekki... şunlardan Allah ın izniyle bi mümkün olduğu kadar az zararla kurtulsam...
  • konuyu hortlatmak gibi olmasında sorun yaşayan arkadaşlar skrill den usd sini payoneer euro hesabına gönderebilir tabi en az 57 dolar felan olmalı skrilll hesabınızda payonerrdende TL banka hesabına çekebilirsiniz böyle skrilden dolar çekerseniz trye elbette swift ücreti çeker payoneer çekmiyor bende anket sitelerinden kazancını bu şekilde çekiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @molella

Hocam ne yaptınız en az masrafla para çekmenin yolu nedir bulabildiniz mi? Benim de hesabımda dolar var ne yapacağım bilemedim banka hesabıma çekmek istesem baya bir kesinti olacak belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: hep öyle olur zaten

konuyu hortlatmak gibi olmasında sorun yaşayan arkadaşlar skrill den usd sini payoneer euro hesabına gönderebilir tabi en az 57 dolar felan olmalı skrilll hesabınızda payonerrdende TL banka hesabına çekebilirsiniz böyle skrilden dolar çekerseniz trye elbette swift ücreti çeker payoneer çekmiyor bende anket sitelerinden kazancını bu şekilde çekiyorum
    Hocam kesinti olmuyor mu böyle durumlarda benim skrill de 160 dolarım var su an nasıl alabilirim bunu en az kesinti ile açıklayabilir misiniz bu payonner nedir bununla ilgili de çok şikayet var internette çok kesinti oluyor diye ama

• quote:

Orijinalden alıntı: PONRO

skrill ile btc alıp onu satabilirsibiz borsalarda

skrill in kendisi de btc satıyor, skrill ile ödeme kabulu yapan (btc veren) borsalar da var, bir bakının

Alıntıları Göster
    hocam bildiğiniz bir borsa varsa söylermisiniz bi girdim skrill belasına çıkamıyorum deliricem
  • Shutterstock t birikmis 27 dolarim var sanirim parayi cekmem icin baraj 35 dolar skrill ve payonerr destekliyor en az zararla nasil hesabima alirim parayi bilen arkadaslar yardimci olabilirmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hep öyle olur zaten H kullanıcısına yanıt
    bu nasıl oluyor? skrillden transfer olarak neyi seçiyoruz? biraz detay verebilir misiniz?
  • Yorumları okumadım. Aktif olarak Paypal, Skrill, Crypto ve türevlerini kullanıyorum. Skrill’de sistem şu şekilde işliyor:

1- Muhtemelen Skrill cüzdanın Türk Lirası ve birisi sana para gönderdiği zaman, ortalama %5lik bir kaçınılmaz kesinti oluyor. (Para göndermek için %1.5, exchange için ise sanırım %3.99 dolaylarında bir kesinti yapıyorlar.)

2-Skrill parayı her zaman Sterlin olarak gönderir. Bu yüzden Türk Lirasına çevirmek için ödediğin %3.99, tamamen anlamsız bir hal alıyor. Çünkü o para aslında sana tekrar Sterlin olarak gönderiliyor ve banka hesabın Türk Lirası olduğu için, tekrar %3.99 bir kesinti + bankanın yaptığı kesinti üzerine ekleniyor. >>> Sterlin banka hesabı açarak bu ikinci exchange kesintisinden kurtulabilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.