< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2019; 22:22:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2019; 22:22:56 > |
ödeme yöntemlerinin falan çoğu böyle vampir sistem bu. youtube bile senin videolarından elde ettiği gelirin çok çok çok küçücük bi kısmını sana veriyor. sen gariban, reklam geliri elde ettim diye sevinirken, adamlar senin üzerinden gezegen üretecek para kazanıyorlar.
türkiye de bankaların çıkarttıkları mobil ödeme diye bir ödeme ya da bağış toplama sistemi vardı, sana gönderilen paranın yanlış hatırlamıyorsam sadece yarısını sana veriyor ve gerisini kendisi komisyon diye alıyordu. sana vereceği parayı da sadece belli bi meblanın katlarına ulaşınca veriyordu, ara değerlerde iken vermiyor. adamlar vampirlikte son noktaya ulaşmışlar. yardım kuruluşlarına da yardım yapmayın derim çünkü onlarda da benzer mantık var. adamlar sağda solda yol kesip para istiyolar, sonra bi bakıyorsun, adamlar öyle bir iş planı kurmuşlar ki topladıkları yardımın yarısını masraf gideri diye kendilerine alıyorlar. ulan o zaman ben de yardım kuruluşu açayım yahu! kebap iş valla. zaten ülkede bin tane yardım kuruluşu var ama muhtaç olan kişilerin yaşamları iyileşmiyor. neden? çünkü yardım kuruluşlarının çoğu insanlara yardım etmek için değil, para kazanmak için var. adamlar köylere kitap dağıtacağız diye yardım topluyorlar. böyle bir rezillik. yılmaz özdil diyor ya, 2500TL ye sattığım kitabın geliriyle köylere yardım yapacağım diyor, ne yardımı diyorlar, kendi kitabımı satacağım parasını burdan vereceğim diyor. yani kazandığı 5milyon TL gene kendi cebine girecek. üzerine bir de "kendi kitabım şu kadar satıldı" diye hava atma fırsatı yakalayacak bu sayede. yetmedi, üzerine bir de eleştirenlere: "yardım yaptık köylere yaaa!" diye bağıracak. yardım dediği de kendi kitabını (içeriği çalıntı olan kitap) dağıtması. ulan kimsenin senin rezil kitabına ihtiyacı yok. günümüzde iki tarz dolandırıcılar var. çiftlikbank tarzı dolandırıcılar birinci tarz başarısız dolandırıcılar grubundalar çünkü kendilerine dolandırıcı deniliyor ve hapse atlıyorlar. ikinci tarz dolandırıcılar ise, kendilerine dolandırıcı bile dedirtmeyen kan emici şirketler, bankalar, yardım yapma adı altında para kazanan kuruluşlar ve hakkımızı hortumlayıp gemicik filoları kuran devlet adamları. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 12 Nisan 2019; 14:27:6 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Nisan 2019; 6:42:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2019; 18:9:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 23:10:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2019; 20:51:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 22:19:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Nisan 2019; 23:17:52 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|