Şimdi Ara

skoda'ya yeni logo (diye diye ikna ettiniz sonunda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  skoda'ya yeni logo (diye diye ikna ettiniz sonunda)

''Yakın geçmişteki başarılarını daha ileri götürmeyi planlayan Skoda, Cenevre Motor Show’da 1918 metrekarelik standında, ürün gamının yanısıra markanın yeni imajını yansıtan konsept aracını da sergileyecek. Konsept araç, 2012 yılından itibaren yeni Skoda modellerinde kullanılacak olan yeni logoyu barındıracak. Skoda’nın Cenevre Motor Show’da yapacağı sunum markanın girdiği yeni yönü anlatırken, yeni renk çizgilerine sahip geleneksel kanatlı ok logosu artık daha kusursuz ve belirgin hale gelirken, yeni logo fuar sonrası tüm dünyadaki showroom sergi alanlarına hızla adapte edilecek.
    Skoda, Cenevre Motor Show’da ayrıca motor sporlarındaki 110. yılını da kutlayacak. Cenevre Motor Show, Skoda’nın motor sporlarındaki başarılarını ve büyük zaferlerinin keyfini müşterilerine aktaracağı, özel imalat, spor şaseye sahip, siyah aksesuarlar içeren Fabia Monte Carlo’nun prömiyerine de tanıklık edecek. Marka 110.ncu motorsporları sezonuna, Freddy Loix’in Fabia Super 2000’i ile 2.olarak bitirdiği 100. Monte Carlo Rallisi ile müthiş bir başlangıç yapmıştı.''

alıntıdır.

haberin kaynağında logonun görseline yer verilmemiş. benim aramalarım doğrultusunda aşağıdaki resmi buldum böyle olacaksa değişmemesini yeylerim.
     skoda'ya yeni logo (diye diye ikna ettiniz sonunda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 24 Şubat 2011; 12:19:20 >

• Bu birazcık benzin istasyonu logosuna benzemiş bence.Sanmam bu logoyu kullanacaklarını.Güncel logo daha iyi gibi.
  • Olmamış Şu kuş sevdasından vazgeçip düzgün bir logo yapmalıydı.
  • aynen , şimdikiyle hiç oynamasalar daha iyi oyuncak markası amblemi gibi olmuş
  • 1905-1925 arasında kullanılan zaten güzelmiş. bence harfleri değiştirip onu yeniden kullansınlar.
  • Çok ''elit!'' olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Çok ''elit!'' olmuş..

+1

Su götürmez bir gerçek bu hemde...Tartışılamaz bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 24 Şubat 2011; 12:22:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yeni mi çıktı? (Facebook)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu eskisinde kötü. Skoda'nın logosundaki sıkıntı bence şekliden çok renginde. Şu yeşil rengi kullanmamaları lazım.

Örneğin, o heybetli Superb'nin şoför koltuğuna oturur oturmaz gözünüze çarpan direksiyonun ortasındaki yeşil ağaç kakan kuşu gerçekten görüntüyü bozuyor.
  • Gelen gideni aratır
  • Çok kötü olmuş Akülü Araba logosu gibi
  • Böyle bir logo olacağını sanmıyorum çocuklar bile daha güzelini çizer.Eğer böyle olacaksa hiç değiştirmesinler şu an ki kat kat daha iyi.
  • Oyun hamuru logosu gibi bu be
  • bu ne ya çinli zauzang ın logosu daha iyi :)
  • Bardak altlığı gibi olmuş.
  • beğenmedim daha iyi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Bu birazcık benzin istasyonu logosuna benzemiş bence.Sanmam bu logoyu kullanacaklarını.Güncel logo daha iyi gibi.
  • skoda inanıyorum ki yep yeni bir logo tasarımıyla daha fazla satış rakamlarına ulaşacağına inanıyorum ben şahsen güncel logosundan iğreniyorum yeşilay hissi veriyor
  •  skoda'ya yeni logo (diye diye ikna ettiniz sonunda)

Direksiyondaki logo olacak sanırım.Bu araç consept bir araç çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaRay -- 24 Şubat 2011; 15:08:21 >
  • Bundan sonra Pejo da dil cikarmis aslandan vazgecse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 24 Şubat 2011; 15:13:16 >
  • güncel logo daha karakterli duruyor... eğer yeni logo bu olacaksa araba alanlara logodan bardak altlığı falan hediye etsinler

bu haberin çıkmasına sebep olmak bile kurumsal kimliğe vurulmuş darbedir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.