Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
26
Favori
287.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: rcpycl06

fiyatlara zam gelmis minumum 1500 koymuslar

zaten ucuz degildi iyice cosmuslar valla. 20 gunde 2.5 lira oynamis fiyat dizel manuelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• Herkese merhaba. Aranizda Rapid 1.6 TDI DSG 90 HP kullanan mutlaka vardir. Rica etsem arac hakkindaki goruslerini paylasabilir mi, yakit tuketimi,memnuniyet, vb. ? Acikcasi arac hosuma gitti, biliyorsunuz ki Toledo ile cok yakin ozellikleri var ve ikisinin arasinda kaldim ama Rapid biraz daha agir basiyor, her ne kadar biraz pahali olsalar da, ama bugune kadarki iki aracim da sifirdi ve vw grubu araclardi(Polo BlueMotion ve Ibiza TSI DSG), diger markalarla kiyaslayinca aradaki farklari iyi biliyorum. O yuzden fiyatinin biraz yuksek olmasi kabul edilebilir, ama yine de yuksek ya neyse. Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan5942 -- 14 Mayıs 2015; 8:00:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ibiza_59

Herkese merhaba. Aranizda Rapid 1.6 TDI DSG 90 HP kullanan mutlaka vardir. Rica etsem arac hakkindaki goruslerini paylasabilir mi, yakit tuketimi,memnuniyet, vb. ? Acikcasi arac hosuma gitti, biliyorsunuz ki Toledo ile cok yakin ozellikleri var ve ikisinin arasinda kaldim ama Rapid biraz daha agir basiyor, her ne kadar biraz pahali olsalar da, ama bugune kadarki iki aracim da sifirdi ve vw grubu araclardi(Polo BlueMotion ve Ibiza TSI DSG), diger markalarla kiyaslayinca aradaki farklari iyi biliyorum. O yuzden fiyatinin biraz yuksek olmasi kabul edilebilir, ama yine de yuksek ya neyse. Simdiden tesekkurler.

s.a
    aracı begendim içi ferah geniş yani...62500 e 2014 ünü sıfır aldım... dsg 1.6 otomatik olan...arac yakıdı iyi ...lastikler de kıslıklar için pahalı diyorlar 215 45 16 oldugundan...arac vites gecişler iyi d-s ve triptonikte cok iyi...sesli komut ingilizce kötü yanı bu....navigasyon multi medya cihazını sordum2500tl dediler..içerden ağır bir görüntüsü var ... binenler begeniyor ....bagaj 530lt iyi...baska sormak istediğin varsa yazarım...dsg sansızman otomatik arabaya göre iyi fiyat ...buhafta sonu 66 000 dedi euro 3 ün üzerine cıktıgından dolayı fiyatlarda artış...(rapid sedan 2014 1,6 dsg )

• ali.225 A kullanıcısına yanıt
    A.s. Cok tesekkur ederim degerlendirmeler icin. DSG li Ibizam var su an, ne kadar basarili bir sanziman olduguna bizzat sahidim. Baya bi inceledim internetten, yorumlar testler videolar vs. Bu hafta sonu musait oldugumda gidip bi gormek ve test etmek istiyorum. Donanim olarak da gercekten cok iyi. Tekrar tesekkurler, eger aklima takilan bir soru olursa yine yazarim.

• Hocam bende iki haftadir 2015 1.6 tdi dsg elegance kullaniyorum. 62500e aldim beyaz rengini. Aracin vites gecisleri cok iyi gercekten dsg cok rahat. goruntu olarak jettadan octaviadan assgi kalir yani yok. bluetooth telefon icin buyuk rahatlikmis cok iyi calisiyo. ayni zamanda teldeki muzik mp3 vs dinleyebiliyorsunuz. ayrica aux ve usb girisleri var. klima digital ve kullanisli. direksiyon yumusak gercekten sehiricinde cok rahat hiz arttikca sertlesiyo. bazi yorumlarda gogus ve kapilarda sert plastik cok kullanilmis denmis. gecen sene yeni corolla kullanmistim bikere onun plastiginden cok daha kaliteli bi malzeme kullanilmis ve isciligi de iyi bence. icini krem rengi alirsaniz zaten plastik aksam cok siritmiyo ayrica araca ferahlik katiyo. yakit suan icin ortalama 5.4 benim 1200 kmde. ben simdilik memnunum dizel ve otomatik bu fiyata baska model bulabileceginizi sanmiyorum. ben octavia ve golf ile aradinda gidip gelmistim bos ve manuel arac almak yetine dolu otomatik Rapidi tercih ettim. Umarim size de hayirli olur

• quote:

Hocam bende iki haftadir 2015 1.6 tdi dsg elegance kullaniyorum. 62500e aldim beyaz rengini. Aracin vites gecisleri cok iyi gercekten dsg cok rahat. goruntu olarak jettadan octaviadan assgi kalir yani yok. bluetooth telefon icin buyuk rahatlikmis cok iyi calisiyo. ayni zamanda teldeki muzik mp3 vs dinleyebiliyorsunuz. ayrica aux ve usb girisleri var. klima digital ve kullanisli. direksiyon yumusak gercekten sehiricinde cok rahat hiz arttikca sertlesiyo. bazi yorumlarda gogus ve kapilarda sert plastik cok kullanilmis denmis. gecen sene yeni corolla kullanmistim bikere onun plastiginden cok daha kaliteli bi malzeme kullanilmis ve isciligi de iyi bence. icini krem rengi alirsaniz zaten plastik aksam cok siritmiyo ayrica araca ferahlik katiyo. yakit suan icin ortalama 5.4 benim 1200 kmde. ben simdilik memnunum dizel ve otomatik bu fiyata baska model bulabileceginizi sanmiyorum. ben octavia ve golf ile aradinda gidip gelmistim bos ve manuel arac almak yetine dolu otomatik Rapidi tercih ettim. Umarim size de hayirli olur

s.a
    hayırlı olsun kazasız sürmek nasip olsun...
    2014 ten farkı ney biliyor musun...

• ali.225 A kullanıcısına yanıt
    tesekkurler size de kazasiz belasiz surusler dilerim. 2014 le arada bildigim kadariyla fark yok. 2013 lerle baya farkli. aracin tek eksisi camlarin kumandadan kapanmamasi. benim lastikler bridgestone geldi bu arada bazi forumlarda dunlop oldugu ve arac sahiplerinden bayagi elestiri aldigi yaziyordu.

tesekkurler size de kazasiz belasiz surusler dilerim. 2014 le arada bildigim kadariyla fark yok. 2013 lerle baya farkli. aracin tek eksisi camlarin kumandadan kapanmamasi. benim lastikler bridgestone geldi bu arada bazi forumlarda dunlop oldugu ve arac sahiplerinden bayagi elestiri aldigi yaziyordu.

skodanin rapid icin tedarikcisi nexen olmali size neden farkli marka lastik gelmis acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• Tesekkur ederim, hepinizin verdigi bilgiler cok faydali benim icin. Siz de kazasiz belasiz kullanin aracinizi. Insallah benim de niyetim var ilerleyen zamanda, hayirlisi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burActive -- 16 Mayıs 2015; 15:32:17 >

KOMANDO
  • hocam zamlardan sonra suan sifirin liste fiyati 67000 tl ama yaklasik 2-3 bin civari indirimli alabiliyosunuz. bence 55-57 arasi makul bi fiyat olur

• dün ankara efe otodan aldım 1.6 tdı ambiance sedan modelini. daha arabayı teslim almadım hafta içi alacam inşallah. sıfır araba alırken aklımda şu modeller vardı; 1.6 benzinli astra sedan, 1.33 corolla ve 1.2 tsi jetta. motor olarak ilk tercihim astraydı. (tüp taktırmayı düşünüyordum) Opel bayiisindeki arkadaş hiç yardımcı olmadı çarşamba günü (13.05.2015 tarihli) fiyatı 49.300 olan sedan astraya 51.600 diyince dumura uğradım arabayı test etmedim ama içi bana korku tüneli gibi geldi. ayrıca motorun bir bölümünde soyulmuş kablo vardı satıcıya bunu sorduk yalap şalap cevaplar verdi. opele değer verirdim saygı duyardım ama bu şekildeki davranışı ve alırsan al almazsan hadi yürü git mantığı beni hiç memnun kılmadı. astrayı eledikten sonra 1.33 corolla için toyota plazaya gittik. Sağolsunlar yetkili satıcı çay söyledi buyrun oturun dedi saygıda kusur etmedi. arabanın içi bildiğin konya ovası gibi maaşallah genişlik konusunda eline kim su döker bilmem dış görüntüsüne de lafım yok çok güzel olmuş ama 1.33 motoru test ettiğimizde yokuşlarda klima açıkken (arabaya dört kişi bindik) gitsem mi gitmesem mi diyor. 1.33 motorunu düşmanıma tavsiye etmem ama 1.6 ya da dizel alacaksanız hiç düşünmeyin corolla alın derim. efe otomabile gittiğimizde şöyle bir bakalım derken hondalardan (hondalar pahalıydı fazla bakmadım) sonra skodaları inceledim cebimdeki paraya uygun skoda rapid 1.6 tdı ambitionu baya bi inceledim. Arkadaşlarımın tavsiyesiyle de test sürüşü gerçekleştirdik test aracı olarak 1.6 tdı otomatik vites elegance vardı ve aracın içinde beş kişiydik klima da açıktı. yokuşlarda 5 kişi ve klimanın son gücü açıkken çok iyi bir performans sağladı bagajına diyecek lafım yok zaten 530 litre ve arka camla birlikte açılıyor bu da kolay yükleme ve indirme sağlıyor. sıra pazarlığa geldiğinde 57500 olan fiyattan bin lira indirim yaparak 56500 dediler. bir saat çene patlatmamıza rağmen fazla indirim yapmadılar ben de park sensoru istedim 400 tl dediklerinde bari onda indirim yapın dedim ve 200 tl de park sensorunde de anlaşarak toplamda 56700 e anlaştık. kullandıktan sonra ayrıca yorum yazarım arkadaşlar..

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟

• hayirli olsun bu arada istanbuldaki bayilerden de fiyat alsaydiniz ozaydin ozellikle ciddi indirimler yapiyodu.

hocam sizinki dizel manuel ambition sanirim. zamlardan hemen once 62500 e dizel dsg elegance modeli aldim. liste fiyatina 1500 tl zam geldikten birkac gun sonra arkadas icin dizel manuel elegance icin 57250 fiyat almistik ozaydindan. isterseniz yarin sabah ilk is istanbul ozaydindan bi fiyat alin. forumdan arkadaslar avek skodayi da tavsiye ediyorlardi. siz haftasonu anlastiginiz icin henuz islemlere baslanmamistir. eger arada ciddi bi fark varsa istanbula yonelin kapora verdiyseniz de geri alin. vekalet vs vermeniz gerecek ozamn geri donme sansiniz da azalabilir. iyi gunler

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
  • anladim ben de ankaradaydim ama istanbuldan almistim o yuzden yazma geregi duydum. tekrar hayirli olsun gule gule kullanin.

Orijinalden alıntı: denizhan86

dün ankara efe otodan aldım 1.6 tdı ambiance sedan modelini. daha arabayı teslim almadım hafta içi alacam inşallah. sıfır araba alırken aklımda şu modeller vardı; 1.6 benzinli astra sedan, 1.33 corolla ve 1.2 tsi jetta. motor olarak ilk tercihim astraydı. (tüp taktırmayı düşünüyordum) Opel bayiisindeki arkadaş hiç yardımcı olmadı çarşamba günü (13.05.2015 tarihli) fiyatı 49.300 olan sedan astraya 51.600 diyince dumura uğradım arabayı test etmedim ama içi bana korku tüneli gibi geldi. ayrıca motorun bir bölümünde soyulmuş kablo vardı satıcıya bunu sorduk yalap şalap cevaplar verdi. opele değer verirdim saygı duyardım ama bu şekildeki davranışı ve alırsan al almazsan hadi yürü git mantığı beni hiç memnun kılmadı. astrayı eledikten sonra 1.33 corolla için toyota plazaya gittik. Sağolsunlar yetkili satıcı çay söyledi buyrun oturun dedi saygıda kusur etmedi. arabanın içi bildiğin konya ovası gibi maaşallah genişlik konusunda eline kim su döker bilmem dış görüntüsüne de lafım yok çok güzel olmuş ama 1.33 motoru test ettiğimizde yokuşlarda klima açıkken (arabaya dört kişi bindik) gitsem mi gitmesem mi diyor. 1.33 motorunu düşmanıma tavsiye etmem ama 1.6 ya da dizel alacaksanız hiç düşünmeyin corolla alın derim. efe otomabile gittiğimizde şöyle bir bakalım derken hondalardan (hondalar pahalıydı fazla bakmadım) sonra skodaları inceledim cebimdeki paraya uygun skoda rapid 1.6 tdı ambitionu baya bi inceledim. Arkadaşlarımın tavsiyesiyle de test sürüşü gerçekleştirdik test aracı olarak 1.6 tdı otomatik vites elegance vardı ve aracın içinde beş kişiydik klima da açıktı. yokuşlarda 5 kişi ve klimanın son gücü açıkken çok iyi bir performans sağladı bagajına diyecek lafım yok zaten 530 litre ve arka camla birlikte açılıyor bu da kolay yükleme ve indirme sağlıyor. sıra pazarlığa geldiğinde 57500 olan fiyattan bin lira indirim yaparak 56500 dediler. bir saat çene patlatmamıza rağmen fazla indirim yapmadılar ben de park sensoru istedim 400 tl dediklerinde bari onda indirim yapın dedim ve 200 tl de park sensorunde de anlaşarak toplamda 56700 e anlaştık. kullandıktan sonra ayrıca yorum yazarım arkadaşlar..

hayırlı olsun bende geçen ayın 20 sinde 53500 e almıştım ist. yüce motordan 1.6 tdi ambition manueli. memnun kalacağınızı düşünüyorum, kronik bir sorun çıkartmazsa güzel araç baya baya ben buradayım diyor. denediğiniz corolla ile iç genişliği olarak kıyaslayabilir misiniz acaba merak ettim siz bahsedince.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• hocam ben gecen sene 1.33 corolla kullanmistim cekis inanilmaz kotuydu yokusta kalkmiyordu arac. ic malzeme skodanin daha iyi. sert plastik diye elestiriler var ama toyotanin ki legen plastigi ozamn ve yol sesi direk icerde. ic genislik aman aman bi fark yok on tarafta, ancak toyotanin saft tuneli cikintisi olmadigi icin arka tarafta bi avantaji var. bagajlarda hemen hemen ayni gibi.
    Rapid icin soyle bi durim var ara sokaklarda arac biraz sallanti yapiyo pahali lastiklerden 215 45 16 kullanmislar. servise sordugumda lastigin yanagi dusuk oldugu icin ve arac yeni oldugundan suspansiyonlarin oturmasi gerektigini soylediler.

Mustafa Kemal ATATÜRK

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.