Şimdi Ara

Skoda rapid 1.4 tdi spaceback ilk 2000km izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar daha once konu açmıştım, ilk 2000km km deneyimlerimi anlatacağım. Ilk olarak skoda ya on yargiyla bakan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle test surusune katilin.

Arac 1.4 tdi 90bg şeker beyazi imzamdaki
    arac

Fiyat olarak 82 bin liste fiyatindan ötv muaf sekilde 53.900 e geldi. Ama suan 79 a veriyorlar

Yakit olarak 7 litrelerde geziyordu şuan 5.4 lt yakiyor.

Eski megane 3 kullanici olarak yaziyorum ozellikle eski aracima gore cok daha kaliteli ve sürüş konforu olan bir arac.

Dsg sanziman malumunuz cok tartışılıyor. Ama ben pozitif bakiyorum insallah sorun yasamam su ana kadar rahat ve kararli calisiyor.

Gittigim yerlerde avm ve istasyonlarda ilgi çekiyor ve surekli birileri arac hakkinda bilgi almak istiyor.

Ic yalitim beni tatmin etti oldukca sessiz ozellikle sedan a göre cok daha sessiz. Ama disarida tdi motor biraz sesli 3 silindir olmasi etken tabi, ancak gaza dokununca verdigi ses beni mutlu etmiyor da degil.

Aracta opsiyon olarak cam tavan,spor koltuk,spor 17 jant,ic led ambians aydinlatma,metal pedallar,krom cam cerceveleri,extra sensorler vs

Aklima gelenler bunlar sorulariniz olursa mennuniyetle cevaplarim.

Arac ici ve disi bir kac resim yukluyorum
     Skoda rapid 1.4 tdi spaceback ilk 2000km izlenimlerim Skoda rapid 1.4 tdi spaceback ilk 2000km izlenimlerim Skoda rapid 1.4 tdi spaceback ilk 2000km izlenimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 27 Eylül 2016; 12:00:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuda yaziyorsa kacirmis olabilirim ancak ötv muaf olarak nasil aldiniz araci ?

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Konuda yaziyorsa kacirmis olabilirim ancak ötv muaf olarak nasil aldiniz araci ?

%90 engelli raporu ile aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

quote:

Konuda yaziyorsa kacirmis olabilirim ancak ötv muaf olarak nasil aldiniz araci ?

Anladim hocam iyi gunlerde kullanin. Ben performansini merak ediyorum. 1.4 tdi motor ne kadar tork uretiyor , ivmelenmesi nasil memnun edermi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

quote:

Anladim hocam iyi gunlerde kullanin. Ben performansini merak ediyorum. 1.4 tdi motor ne kadar tork uretiyor , ivmelenmesi nasil memnun edermi ?

Hocam arkadaş cevap verene kadar ben de vereyim . Aynı motoru polo da kısa süre deneyimleme şansım oldu. Verdiği ses cidden hoş. İvmelenme şöyle şehir için de sıkıntı yaşamadık yani düşündüğünüzü yapabiliyor ama uzun yolda özellikle araç dolu ise yokuş da tedirgin edebiliyor. Birde normal araçlardan biraz daha fazla titriyor ama bunu b3lirgin şekilde halletmisler birinden inip birine binmeden anlamak da zor. Yakıt olarak ise polo da ankara içi 6.5 şehir dışı 4.5 5 arası yaktı. Aracı kullanan kişinin de sınırlı bi insan olduğunu hesaba katarsak makul .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.