Bildirim
Skoda Octavia mı? Seat Leon X-PERIENCE mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eksileri bana verebilirsiniz
Leon octaviayi dover bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18 yaşçılar konuya bekleniyor.
Yerden yükseklikleri hakkında bilgi var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes aynı soruyu sorup başka araba alıyor, satış rakamlarında seat- skoda dipte sürünüyo, abisi volkswagen üzerinden yürüyerek en tepede.
Bu kaliteli araçlara yazık oluyor ,volkswagen den kurtulmak zorundalar mutlaka.
Renaulta bakıyosun teneke daciayı ilk 5 e soktu.
Octavia tabiiki. İkisini de kullanmış olarak ,4 çekeri kullanmadım sadece sw kullandım, malzeme kalitesi daha iyi. Octavia daha spor duruyor. Len biraz daha hacı amcaların uzun yol yaptığı arablara benziyor. Ha Leon alırsan ilk sen almış bile olabilirsin söyleyeyim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Seat Leon diyorum. Daha sıradışı,daha çekici,daha ucuz. -
Leon X-PERIENCE daha sportif duruyor. -
Octavia Scout ile karsilastirmak lazim x-perience i.Scout gelse octavia daha yakisikli ve kalite olarak daha iyidir ama normal octavia ile karsilastirinca seat biraz daha albenili.
Sirf su biraz daha arazi gorunumu icin leon derdim ben.Leonda led farlarda standart galiba -
Hocam sanıtım Scout'ta bize uygun motor yok.
Alacağım için sormadım ki zaten.
-
octavia iç mekan olarak önde -
Bence tam f/p aracı, X-perience
Hem geniş, hem dizel 110BG, hem yerden yüksek, donanım listesi de dolu , hem de 4x4 quattro ssitemi var.
Bir sonraki aracım bu olacak sanıyorum.
http://www.seat.com.tr/modeller/leon-x-perience/donanimlar.aspx
En Beğenilen Yanıtlar

Octavia Scout ile karsilastirmak lazim x-perience i.Scout gelse octavia daha yakisikli ve kalite olarak daha iyidir ama normal octavia ile karsilastirinca seat biraz daha albenili.
Sirf su biraz daha arazi gorunumu icin leon derdim ben.Leonda led farlarda standart galiba ![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X