Şimdi Ara

Skoda Octavia 1.6 TDI 0-180 Hızlanması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Millet 1.6 105 hdp tdi octaviayla 220 lerden bahsediyor ki bence olabilir,ben 2.0 tfi a4 150 hp ile 234 dedim diye forumda yerden yere vurmuslardi.
    1.6 carisma 230 yapiyor;1.6 tdi passat 205 210 yapiyor.Duz ve bos yol olunca piyasa da 200 goremryen araba azdir.

Hocam forumda cok faydali performans konulari acmaya basladin,devamini bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    hocam senin araç 31-32 sn civarında çıkıyor ben alttakine bakmıştım çeklerin video galiba o 25 sn civarında çıkıyor artık bayır aşşağıymış o

benim 0-100 çok iyi değil 10 sn civarında çıkıyor , yazılımın etkisi 100 den sonra ortaya çıkıyor bende arap atı gibi .

0-160 : 24 sn
    0-200 : 52 sn

nette stock 115 lik dizel focusun 0-160'ı sizinkiyle nerdeyse aynı 31 sn civarında çıkıyor şartlar ne kadar aynı bilemiyorum tabi de..

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

kadran sapmalı 45 saniye :S birde dizelin torku derler.

105 hp araba kaç sn de yapacaktı peki? Benzer güçteki turbo benzinli arabalar da bu sürelerde çıkıyor nerdeyse.
    Yıl olmuş 2016 hala dizelin torku muhabbeti var mı..
    AO
  • AO A kullanıcısına yanıt
    bir önceki octavia 197 de limitöre giriyordu yenilerde yok sanırım bu limit..

Orijinalden alıntı: isAudi_52

Millet 1.6 105 hdp tdi octaviayla 220 lerden bahsediyor ki bence olabilir,ben 2.0 tfi a4 150 hp ile 234 dedim diye forumda yerden yere vurmuslardi.
    1.6 carisma 230 yapiyor;1.6 tdi passat 205 210 yapiyor.Duz ve bos yol olunca piyasa da 200 goremryen araba azdir.

Hocam forumda cok faydali performans konulari acmaya basladin,devamini bekliyoruz

@isAudi_52 Şanzımanın izin verdiği kadar, müsait bir yolda yokuş aşağı bu hızlar mümkün hocam. 1.3 95lik punto ile 3 kişi yokuş aşağı 220 yaptık. Herkes kafasına göre konuşuyor, video ve fotoğraf koyunca öyle kalıp birşey diyemiyorlar. Çok teşekkür ederim, devamı gelecek inşallah

Skoda Octavia 1.6 TDI 0-180 Hızlanması

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

hocam senin araç 31-32 sn civarında çıkıyor ben alttakine bakmıştım çeklerin video galiba o 25 sn civarında çıkıyor artık bayır aşşağıymış o

benim 0-100 çok iyi değil 10 sn civarında çıkıyor , yazılımın etkisi 100 den sonra ortaya çıkıyor bende arap atı gibi .

0-160 : 24 sn
    0-200 : 52 sn

nette stock 115 lik dizel focusun 0-160'ı sizinkiyle nerdeyse aynı 31 sn civarında çıkıyor şartlar ne kadar aynı bilemiyorum tabi de..

İlk 0-100 1.5 sn civarı artmış olabilir, fakat araç çok sarıyordur kalkışta ondan, 100den sonraki etkisi tartışılmaz zaten, 1.6 dizel araçlar 2.0 dizel performansına ulaşıyor rahatlıkla.

Stok haliyle 115lik Focus, 105lik Octavia'yı 1 1.5 boy civarı geçer o halde sabit giderler gibime geliyor daha da öteye gidemez, arada 50-60 kglik ağırlık farkıda var.

@AO, O limitör bir önceki nesil Golf 6, Leon, Passat B7, ve Jetta'larda var, Rapid'de de vardır çünkü EA189 kodlu dizel motor var onlarda, Golf 7, Octavia 3, Leon 3, Passat B8'de o limitör yok. Şanzımanın ve yolun izin verdiği kadar gidiyor.

@HDplus, radyonun kapalı olduğunu ve yol kenarında her yerin tarla olduğunu belirttim, o hızlarda radyo kapalıyken birçok araç rüzgar sesini alacaktır. Fakat aracın yalıtımı çok iyi değil, sınıfında daha iyisi olarak sayabileceğim birçok araç var.

• arabada bi yalnız kalsam bende çekicem şu videolardan ama uzun yolda hep doluyuz, 1.6 hdi ile kıyaslardık

Avensis elegant extra
  • Arabanin icine ruzgar turbini kursan elektrik uretir😂

Orijinalden alıntı: A380

Arabanin icine ruzgar turbini kursan elektrik uretir😂

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.