Şimdi Ara

Skoda Kamiq 1.0 TSI Deneyim Araniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Skoda Kamiq 1.0 almayi dusunuyorum. Bu arac deneyimlerini ve motor performansini bilenler var mi? Nasildir? Motoru bizi uzer mi?
    Deneyimlerinizi paylasir misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Kim ne derse desin boş, önemli olan sizin beklentiniz. Kimine göre kötü kimine göre iyidir. Bence gayet yeterli olur. Turbo motorlar performans olarak üzmez kolay kolay ancak beklentiniz çok yüksekse performans olarak memnun etse bile tüketim olarak üzebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamiq a oturmak deneyim ister araba büyük olduğundan kontrolü zor sürücüde biter iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ara-sıra -- 1 Kasım 2020; 4:26:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat satıp kamiq aldım. 1,0 TSI motor zaten bildiğim bir motordu bilerek aldım. Aracım 1,0 premium ve 1-2 donanım hariç tüm opsiyonlar alındı. Biraz anlatayım;

    + Yönleri çok ekonomik, performans olarak fazlasıyla iyi ve MTV avantajı var. Yalıtım iyi, malzeme kalitesi b SUV olduğu halde kapı içlerine kadar yumuşak plastik. A3 de olmayan arka kol dayama dahi var. Donanım iyi genelde opsiyonlu geliyor zaten hayalet ekran afs dinamik LED farlar vs çok başarılı.


    - yönleri ise elektrikli el freni yok. Dolayısıyla auto hold da yok. İç hacim skodaya göre dar yani b sınıfı olduğu belli oluyor. Klima kullanımı rezalet. Ekrandan ayar yapmak zor. Cam tavan devasa büyüklükte ama açılmıyor. Açılsa daha iyi ve şık olurdu.


    Kısaca beklenti meselesi. B segment suvlar içinde gayet yakışıklı ve fiyat anlamında daha uyguna bulunuyor. Tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.