Şimdi Ara

Skoda Fabia (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar en sonunda aldık fabia 2005 model choice 1.4 101 hp aracı bursadan getirdik dün plakayı 34 yapıcaz aklımızdaki plaka 34FAB34 plakayı araştırdım takılı değil nasıl halledicez bu işi bilen arkadaşlar varmı bide app plaka yaptırmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loser -- 19 Nisan 2007; 23:02:38 >

• hayırlı olsun.

kaça aldınız aracı bende bi tane 2004 otmatik buldum 40bin km de 17bin lira istiyor ama piyasasını bilemedğim için emin olamıyorum.
  • hocam 2005 model 17 bin ytl ye aldım otomatik o fiyata bulduysan kaçırma derim km de az ama arabaya iyice baktır bu arabayı almadan önce 2 tane alıp yani kapora verip geri verdim kazalı çıktı birisi diğeride 75 hp çıktı benim aracta 36 000 km de bakalım modlanıcak şimdi akşam fotolarını paylaşıcam
  • İŞTE FOTOLAR ŞUAN ÜZERİNDE HİÇ BİR İŞLEM YOK TAMAMEN ORJİNAL YAKINDA MODİFİYE İŞLEMİ BAŞLIYICAK

Skoda Fabia (Resimli)

Skoda Fabia (Resimli)

Skoda Fabia (Resimli)

Skoda Fabia (Resimli)

Skoda Fabia (Resimli)

Skoda Fabia (Resimli)

• hayırlı olsun güzel araç

plaka konusu birisi anlatırsa güzel olur bende merak ediyorum
  • Hayırlı olsun.

Plaka hususunda Ankara Emniyeti hafta başlarında rezerve için ellerindeki plakaları arza sunuyorlar ama maalesef İstanbul Emniyetinin uygulamalarını bilemiyorum.
  • bende aydınlanmayı bekliorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Rapid Sedan
    13 yıl önce açıldı
    Seat İbiza mı Skoda Fabia Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • plakanın hangi emniyette olduğunu bul ondan sonrada oraya gidip iste

biraz hava parası ödersin o kadar
  • benimde öğrendiğim kadarı ile f ile olan plakalar güngörenden veriliyor ama şöyle birşey duydum nereye ikamet ediyorsan ordan veriliyor diye benim oturduğum yerede güngören bakıyor büyük ihtimalle öyle olmasa bile hava parası ile hallediliyormuş zaten...
  • hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

daha çok bilgi ve paylaşım içinwww.clubskoda.com a bekleriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

benimde öğrendiğim kadarı ile f ile olan plakalar güngörenden veriliyor ama şöyle birşey duydum nereye ikamet ediyorsan ordan veriliyor diye benim oturduğum yerede güngören bakıyor büyük ihtimalle öyle olmasa bile hava parası ile hallediliyormuş zaten...

evet 34fab34 güngören trafikte imiş
  • birde araç sorgulamada tescil kaydı yok diyor ama aldanma benim arabanında yok görünüyor ama benim araba var

hemde bende
  • bide şu app plaka işini nasıl halledicez arkadaşlar
  • hayırlı olsun
  • bu işi denzel iyi bilir ona sorman gerek :D aslında bende merak ediorum bunu ama mühür işlerinde sorun oldunu biliorum ceza yememen için bu iş sanırım 200 civarı bi paraya mal oluodu ama bu forumda bi ara bu işi yapan ark vardı o gelse şimdi iyi olur 50 felan istiodu hemde mühürlüydü galiba ey arkadaş nerdesin?
    quote:

bide şu app plaka işini nasıl halledicez arkadaşlar
  • arkadaşlar arabaya angel eyes far(mercekli) arkayada 3D stop alıcaz bunları nerden almalıyız nette gördüm bir kaç sitede ama ön farlara rastlayamadım ve xenon takıcaz hangi markayı tercih etmeliyim
  • quote:

arkadaşlar arabaya angel eyes far(mercekli) arkayada 3D stop alıcaz bunları nerden almalıyız nette gördüm bir kaç sitede ama ön farlara rastlayamadım ve xenon takıcaz hangi markayı tercih etmeliyim

Cyclone güzel durur 8000k
    350ytl Kadıköy Sdrtuning te
    www.sdrtuning.com dan ulaşabilirisn
  • masallah arac cok guzel.. allah kaza bela vermesin..
    modlayacaksan keske baska araba alaydin..
    ne bilim fabia lar bana dede arabasi gibi gelio hic genc isi gelmio..
    ama masallah iii araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

masallah arac cok guzel.. allah kaza bela vermesin..
    modlayacaksan keske baska araba alaydin..
    ne bilim fabia lar bana dede arabasi gibi gelio hic genc isi gelmio..
    ama masallah iii araba
    biraz farklı olsun etrafta dedik hep bilindik arabalar ve modifiye işlemleri fabia modifiyeli pek yok belki biz öncülük etmiş oluruz fabiaları modifiye etmekte

• mrb,
    hayırlı olsun. bendede aynı araçtan var ama choice değil. çok memnun kalacağına eminim. allah kazasız belasız binmek nasip etsin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.