![]() ![]() Bu arabayla karşılaştıktan sonra daha önce gördüğüm hiçbir araba beni tatmin etmemeye başladı. Tasarımı harika aşık oldum. Fiyatı da aslında gayet makul piyasaya göre, elimizde Fabia 2022 Elit DSG'yi alabilecek kadar para var ama aracı bulamıyoruz. 2023 modeli 70K daha fazla olduğundan alamayız. ![]() Bu resimde Skoda'nın tüm yetkili servisleri var. Acaba oturup bunların hepsini teker teker aramam gereksiz mi olur yoksa şansı değerlendirmeli miyim? 2.elde yoklar olsalarda 0dan pahalılar. Forumdan konuştuğum birkaç arkadaş imkansız olduğunu söyledi ama inanmak istemedim açıkçası. |
Skoda Fabia 2022 almanın herhangi bir yolu var mıdır?(ss'li)

-
-
Yedek parcalarini internetten siparis vere vere uretseniz daha once elde etmis olurusnuz araci.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek ki araç parçalarında da ötv uygulanmasının sebebi buymuş xd.
-
Skoda son zamanların parlayan yıldızı . Araçlar şaşırtıcı derece de kaliteli aynı zaman da abartılmış vw fiyatlamasi da yok . Ama malesef araç bulmak sıkıntı . Ben konu sahibine özellikle kıyıda köşede kalmış bayileri aramasını öneririm .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 5 Mart 2023; 15:8:49 >
Konu sahibi tavsiyeniz için müteşekkir.
-
Bence bir excel tablosu yap, haritada gördüğün satıcıların adları, adresleri telefon numaraları, bulundukları şehirler, ellerinde araç olup olmadığı, varsa ne zaman teslim edileceği, fiyatı gibi bilgileri içersin. Sonra telefonun başına otur tek tek hepsini ara. Uzak kalan şehirlerden getirme maliyetini de dikkate al ve bütçene göre kıyasla. İllaki birinin veya birkaçının elinde vardır. Bulamasan bile en azından şansımı sonuna kadar denedim dersin.
-
1.5 tsi süper ama fiyatı çok uçtu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneyeceğim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu kasada 1,5 olduğunu ilk defa duydum,bu motor bu arabayı uçurur
-
Bu kasa çıktığından beri pek gündemde değil ancak motor şanzıman durumuna bakıldığında piyasadaki en makul araç. Ancaaaaaak, bizzat 1 yılı aşkın zamandır düzenli olarak aramadığım bayi kalmadı ki, bu aracın ne 2022 ne 2023 modeli özellikle Elite donanımı ülkeye hiç gelmedi. Premium donanımı ise 2023 modeli ekstralarla birlikte belki bulunabilir. Başlığı açan arkadaş gibi biri Elite donanım bulursa bana da ayırsın komisyonu verilir :)
Forumda kullanan arkadaşlar var Kendi konusunda baya memnunlar tam bir sleeper avcı uçağı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 manueline bakıyorum ama bulmak imkansız gibi.
Skoda beklediğimden çok iyi çıktı. Motor şanzıman uyumu falan epey başarılı. Tabi bizimki 1.0 motorlu Kamiq. Ama gerçekten çok şaşırdım, böyle olmasını beklemiyordum.
-
208 çok pahalı yoksa alırdık onu da.
Bozuk dsg dediğiniz yarı otolar çok mu arıza çıkartoyor?
629 bin tl fiyata, 7 ileri tam otomatik turbo bir Vag grubu araç şu an alınabilecek en mantıklı araçtır. İşin sıkıntılı tarafı bu donanım grubundaki araç malesef gelmiyor. Bırakın sağındaki solundaki malzemeyi el frenini falan, fiyat performans olarak alabileceğiniz daha iyi bir araç varsa söyleyin karşılaştıralım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 5 Mart 2023; 19:52:33 >
Biraz da nerede oturduğunuza bağlı, büyükşehirdeyseniz kesinlikle önermem araba böğürerek 2.viteste ve 5-6 km hızda hızlanmaya çalışıyor bu da baskı balatasına zarar veriyor. Yokuşlarda kararsızlık yaşadığına da şahit oldum, dik rampada 2 ile giderken birden 3 e alıp motoru sersemletti. Manuel kontrole ciddi derecede ihtiyacı olan bir şanzıman. Zaten yarı otomatik diye geçiyor.
Markayı kötülemiyorum eniştemde skoda yeti var gayet rahat bir araç ama vw grubu bir araç alacak olsam manuel alırdım çünkü dsg patladı mı paranla rezil oluyorsun, garanti süresi içinde patlasa bile bu seferde iyi niyet adı altında elalemin 2 dudağı arasında kalıyorsun ve sıfır aldığın araç serviste parça bekliyor adı altında günlerce yatıyor.
Şanzıman dayanıklılığı bence motordan daha önemli zaten günümüz motorlarının hepsi bakımını yaptın mı sorunsuz çalışıyor.
208 bütçeyi aşıyorsa kuzeni Corsa ya da bakabilirsiniz.
Edit: Corsa da da 208 deki tork konvertörlü şanzıman mevcut. Yoğun trafikte hiç gaza basmadan ayağınız frende gönül rahatlığıyla ilerletebiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 5 Mart 2023; 20:3:58 >
-
Aha en sevdiğim yorum türü. İroni mi diye sorup yorum sonu pejo önermiş. Bence 2008 daha güzel knk aslana benziyor ön panel röaaarghhhhh
En Beğenilen Yanıtlar

Yedek parcalarini internetten siparis vere vere uretseniz daha once elde etmis olurusnuz araci.
|
Demek ki araç parçalarında da ötv uygulanmasının sebebi buymuş xd. |
Benzer içerikler
- bursa izmir ücretsiz yol tarifi
- citroen c4
- iridyum buji
- hyundai i20 şerit takip kapatma
- polo 1.6 tdi kronik sorunlar
- onvo l60 fiyat
- toyota century
- xiaomi yu7 fiyat
- jeep avenger e-hybrid fiyat
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X