Şimdi Ara

SKODA FABİA 1.4İ COMFORT 2001 MODEL!!NASIL SİZCE???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba..skoda fabıa metalik 2001 model 80.000km de 8v klima+2 airbag+yolbilgisayarı var..olan bir arac ..satıcı arkadas 11.700 istiyor..sizce nsl?aracın arka sag kapısı cızıkten dolayı boyanmıs.bırde ufak etefk cizikler var boyatmamıs...
    bazı arkadaslar yedek parcasının pahalı oldugunu soyluyolar..kararsız kaldım..skoda kullanan arkadaslar bana yardımcı olabilirlermi?neyine dikkat etmelıyım.servisi nsl?fiyat nsl?yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar....

• HOCAM ARABA ISTANBULDAMI? FIYAT COK UYGUN. ANKARADA 15000 TEN ASAGI FABIA YOK.EGER USTAYA GOSTERDIGINDE DE SORUN CIKMAZSA ALINABILIR. FABIA DA POLO MOTORU VAR. PARCA FIYATLARI COK YUKSEK DEGIL. SAGLAM VE IYI BIR ARABA. SKODA TOPIGINE SORARSAN DAHA IYI OLUR.ORDA CIDDI SKODA FANATIKLERI VAR. BENDE ALMAK ISTIYORUM AMA ELIMDEKI PARAYA FABIA ANKARADA YOK.

quote:

Orjinalden alıntı: cumhurfatih

arkadaslar merhaba..skoda fabıa metalik 2001 model 80.000km de 8v klima+2 airbag+yolbilgisayarı var..olan bir arac ..satıcı arkadas 11.700 istiyor..sizce nsl?aracın arka sag kapısı cızıkten dolayı boyanmıs.bırde ufak etefk cizikler var boyatmamıs...
    bazı arkadaslar yedek parcasının pahalı oldugunu soyluyolar..kararsız kaldım..skoda kullanan arkadaslar bana yardımcı olabilirlermi?neyine dikkat etmelıyım.servisi nsl?fiyat nsl?yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar....

• dostum araba adanada...ama istanbul plakalı...banada uygun geldıde...ama parca fıyatı nsl bılemıyorum..acemı ıcın nsl sizce..
    zaten bunun dısında skoda senden parca istemez.sorun cıkarkmaz.sen zamanında servisine sok tamamdir.ancak fiyat bayaa iimiş bence bir ustaya gotur.kazalı olabilir.

eminim farketmişsindir bu topiği ama yinede söyliyim.
    bu açmış olduğun bu topikten fazla bilgi alamazsan skodacıların takıldığı linkini verdiğin topiğe sorarasan daha iyi sonuç alabilirsin belki...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.