Şimdi Ara

Skoda Fabia 1.4 TDI DSG Volant Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    2015 model Skoda Fabia 1.4 TDI DSG aracım var. 45.000 km'de volanttan ses geldi ve titreme yapıyor. Sanayiye götürdüm, sadece yedek parçaya 4.500 TL dediler. Üzerine işçilik vs bir dünya para yapıyor.
    Önceki VW arabamda da bu sorun olduğunda garantisi biteli 2 yıl olmuştu ve iyi niyet garantisinden karşılamadılar. Bu aracımın garantisi biteli bir yıl olmadı bile ama garanti kapsamına alırlar mı bilmiyorum. Tüm bakımlarımı da Doğuş Oto'da yaptırıyorum. Yakın zamanda böyle bir konu ile karşılaşan var mı?

    Teşekkürler.



  • Servise götürün iyi niyetten sadece işçilikle kurtulursun dsgli araca biniyorsunuz o kadar titreme de olsun servis bakımlı ise hallederler dert etme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saervis bakımlı aracın var soluğu sanayide alıyorsun iyi niyetli silkelen ne güzel serviste.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 1 Ekim 2018; 17:12:46 >
  • Geçmiş olsun, garantisi bitmiş aracı acaba iyi niyete alırlar mı ki?
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sorun volanda değil hava filtresini tutan alttaki plastikmiş. Kırık olduğu için birbirine vuran plastikler volan gibi ses çıkarıyormuş. Bu benim için güzel haber oldu. 5 dakikada hallettiler.

    Bu arada volanda sorun var falan diye konuşurken iyi niyet garantisini sormuş bulundum. Çok kem küm ettiler ama üstüne gidilirse işçilikle çıkılır mıydı bilmiyorum. Yedek parça fiyatı bile konuşulduğuna göre muhtemelen bana iteleyeceklerdi. Havadan 5k TL masraftan kurtuldum.

    Garantisi bitse de bazı noktalarda iyi niyet geçerli oluyormuş bu arada. Anladığım kadarıyla araç sahibinin ikna kabiliyeti, çıkan masraf ve servisin politikasına bağlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.