Şimdi Ara

Skoda Citigo testi (otomatik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • (ALINTIDIR)

     Skoda Citigo testi (otomatik)


    Volkswagen Grubu otomobilleri ailesinin en küçük ve en yeni üyesi olan Up! ve onun tamamen aynısı ancak yalnızca logoları farklı kardeşleri Citigo ve Mii’nin ortaya çıkış serüvenleri 2007 Frankfurt Otomobil Fuarı’na kadar uzanıyor. VW tasarım bölümü şefi Walter de’Silva ve binek araçlar tasarım bölümünün başındaki isim Klaus Bischoff‘un imzalarını taşıyan ilk konsept modelleri, arkadan motorlu ve arkadan itiş olarak olarak tasarlanmıştı.

    Fuarda dikkatleri üzerine çeken 98 beygirlik (ve hatta içinde bulunduğumuz yıl içerisinde gelmesi muhtemel 115 beygirlik versiyon) Up! GT ve bir kaç başka konsept model daha, Volkswagen’i 2011 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yeni geliştirilmiş New Small Family (NSF) adında bir platform üzerine oturtulan üretim modellerini tanıtmaya kadar sürükledi.

    Kader ortağı olan bu 3 kardeş otomobilden, ülkemize Yüce Auto bünyesindeki Skoda markası altında Citigo modelinin getirilmesi tercih edilmiş. Testimize konuk olan Citigo; benzinli 1.0 litrelik 60 beygir motor, ASG şanzıman ve Elegance donanım paketiyle satılan model. Mini test formatındaki yazımızda önce aracın dış tasarımına değinelim…

    Alıntı:http://yarimdebriyaj.com/test/skoda-citigo-1-0-60bg-asg/

    __________________________________________________________________________________________________________________

    Fiyatı ne olmuş öyle :SS







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.