Şimdi Ara

skin programı ban sebebi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden çok kullanırdım hiç ban yemedim ama artık yasaklanmış sanırım. bilen varsa söylesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TR serveri panolarda ban sebebi oldugu belirtildj bende yillardir kullaniyordum westde oynamama ragmen TR panolarda o duyuruyu gorunce kullanmayi biraktim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dosyalari bileşenleri çerez ne varsa silmeniz gerekiyor panolar da detaylı anlatım var.Öyle direk silmekle gitmiyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yasak ve ban sebebi maalesef
  • Ban sebebi bizim arkadas perma yedi

• sace trde yasak
  • euwda yasak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hile mi? Global mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bogazicibenimdir B kullanıcısına yanıt
    Euw panolarda bur sey gormedim TR de gordum ama genede kullanmiyorum Euwda oynamama ragmen riske atma bosver.

• Şuan yasak ama blitz değil.
  • Yasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasaklandı
    ilk ban dalgası affedildi zaten 3gün ban atılmıstı
    2 dalga daha atıldı
    bundan sonra daha ağır yaptırımlar olacak
    hala lol skin yasak oldugunu bilmeden kullananlar var ve hıc ceza almamıslar :D nasıl oluyor anlamıyorum
    lol ile ilgili tüm dosyaları silmeniz gerekıyor oyunu tamamen silin ve baştan yükleyin sitesinden indirip kurun
    başkasına hesap vermeyin lol skınli bilgisayardan gırıs yapabilir
    ınternet kafelerde giriş yapmayın lol skın yuklu olabilir
    flash bellek ile oyunu almayın lol skın olabilir
    Dikkatli olun!!!
  • ben banklanayım diye kullanıyorum hala banlamadılar lol skin yazın çıkıyor hack programı

• ben Mk jogo - skin preview - skin lol kullanmış biriyim 5,5 yıl olucak oyuna başlayalı aralarda 5-6 ay girmediğim oldu. neyse ban yemedim hala tabi 3-4 aydır kullanmıyorum skin lolü kaldırdım komple böylesi daha iyi boşver skinlere dolu para yatırmış ama kolu olmayan oyuncular var yatırdığı paralara yazık değmez şuan pbe clientlere kayıt olma sistemi açık fırsatınız varken kayıt olun hesabınızı güvene alın 3 haftadır RURF rastgele urf açık oynuyorum sıkıldım moddan 9.20 yamasında yani 25 eylül de rastgele urf TR'ye geliyor hadi şanslısınız bunlara ek olarak league sharp - bol studio gibi script hileleri kullandım 1 kez olsun ceza atmadılar ama oyuna da pek bi etkisi yok boşa riske girmeyin silin gitsin
  • 3 gün mü atıyolar? Direk perma yenmiyor mu 3.parti yazılımla?
  • SADECE WESTTE BAN SEBEBİ BEN RİOT DEVRIMKE TR DE BAN RISKI YOK ABIM DEDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVRIMKEE -- 3 Haziran 2020; 16:1:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.