Şimdi Ara

skin mod hk:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu skin mod'lar ban sebebi değil mi ? laptop'u kırdığımdan beri net kafede oynuyorum lol'ü.. ne zaman gitsem millet skin mod açmış, soruyorum ban yemiyormusunuz diye 2 yıldır kullanıyorum bir halt olmuyor diyor
    ban sebebi midir acaba ? çünkü görsellik dışında oyuna bir etkisi yok.. oyuna para yatıran biri değilim bedavadan gelen kostümler dışında kostüm yok, ama istediğim birkaç kostüm var

• Bildiğim kadarıyla ban sebebi değil ki ban sebebi olmaması bana mantıklı geliyor.

Kostüm satın alan kişinin amacı en nihayetinde diğer oyunculara kendini ispatlama çabasıdır. Ancak kullanılan bu programda kostümü yalnızca kendiniz görebiliyorsunuz.

Kısacası bu program kostüm satın almayı engellemediği için Riot'un herhangi bir politikasıyla ters düştüğünü düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erik Kompostosu -- 10 Nisan 2018; 17:15:8 >
  • Erik Kompostosu E kullanıcısına yanıt
    riot'un oyuncuları düşündüğünü sanmıyorum, en azından kaybettiği geliri düşünürsek, ban sebebi olmalı. ama değilse bende kullanırım biraz araştıracağım...
    (timer olan modlar yasaklıymış onu öğrendim, ama benim bahsettiğim sadece skin olan)
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Üçüncül partil programların hepsi yasak diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erik Kompostosu E kullanıcısına yanıt
    Satın almayı engellediğini pek düşünmüyorum.
    zaten kullanan kitle, kostüm alım gücü olmayanlardan oluşuyor.
    Çakma gucci gibi bir şey. Alım gücü yetse ilk fırsatta alıp hava atacak herkese
    Ki o abuk sabuk programları kullanınca kendinde görebiliyorsun sadece, başkalarına göstermesi de var.
  • Kullan gitsin kanka en kötü ban yersin

• Birkaç aydır lolskin kullanıyorum. Ban yemedim hala. Büyük kostümlerle sorun var biraz onun dışında mis gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram brute Force hk
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak oyuna etki edecek bir üstünlük sağlıyor mu sağlamıyor mu bunu düşünmek lazım.

Oynayanın ekranında sadece görünüm değiştirdiği için ban sebebi olduğunu düşünmüyorum.

Zaten Riot o kadar çok araştırması gereken konu var ki (elobost, script, küfür vs) bunlara çözüm bulmuyor gidip skin kullananları mı banlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Birkaç aydır lolskin kullanıyorum. Ban yemedim hala. Büyük kostümlerle sorun var biraz onun dışında mis gibi.
    Hocam link verebilir misiniz bulamadım.

• http://leagueskin.net/p/download-mod-skin-lol-pro-2016-chn

Aşağıda sayaç var. Bittiğinde indirebilirsin. Elementalist lux ve SGU gibi kostümler form değiştirmiyor. Oyun başı nasılsa öyle kalıyor. MF de aynı şekilde. Diğer kostümlerle sorun yok galiba. Bir de God Fist Lee Sin animasyonları bozuktu bir zamanlar.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    8.8 yamasında 3. parti yazılım kontrolü gelecekmiş bence bir süre ara verilmeli... ban falan yemiyelim
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Attığım linkte riot çalışanının bir yazısı var aslında. Ama ne zaman yazmış bilmiyorum. Custom skinler oyuncuları oyuna daha da bağlıyor gibi bir şey yazmış. Diğer hile tarzı (zoom hack) şeylere de değinmiş haliyle. Ama biz custom skin değil direk riot'un çıkardığı skinleri kullanıyoruz tabi. Bilemedim .d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.