Şimdi Ara

Skin bug ile ilgili ufak bilgilendirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda sürekli konular açılıyor herkes başkasını kandırmaya çalışıyor bu yüzden kısa bir yazı yazayım dedim buraya.

Öncelikle lolskins zımbırtısını kullananlar ağlamasın, onun bu konuyla hiçbir alakası yok herhangi bir şekilde yasaklama da yok onun için, kullanmaya devam edebilirsiniz.
    Gelelim gerçekten bug olan kısma, bug olan kısım da ikiye ayrılıyor; oyun sonucunu etkileyenler ve etkilemeyenler olarak.Nedir bu etkileyen etkilemeyen derseniz hemen açıklayayım, oyun sonucunu etkilemeyen:Bug yaparak kullandığınız skin oyunda mevcut ya da dosyaları eksiksiz bir şekilde oyun klasöründe bulunan bir skin ise oyunun sonucunu ekilemiyor sadece skin görünmüş oluyor bu şekilde kullananlarda ban yemeyecek.
    Oyun sonucunu etkileyen ise yukarıda belirttiğimin aksine bir karakterin daha herhangi bir dosyası bulunmayan skini seçip oyun sonunda oyun hiç oynanmamış gibi buga sokan skinleri kullanmak ban sebebi olması muhtemeldir.Skinle ilgili dosya bulunmayan bir skin seçildiğinde skin adı yerine champion_skin_blabla gibi bir yazı çıkıyor, bu şekilde birisini görürseniz ismini alıp ticket atın, o oyunu da boşuna oynamayın zaten oyun listenizde görünmeyecek.

• Adamlar iyice abarttı live serverlarda magma renektonla oynuyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklısı bu olur zaten ama biraz şüphelerim var sonuçta kazanç söz konusu ve bazı skinlere para verenlerin parasına da yazık. Bence ban gelme olasılığı yüksek
  • Çok sevdiğim bir sözü yaşayacak malesef arkadaşlar.Dün yediğin hurmalar , bugün totoyu tırmalar.
  • Arkadaş doğru söylemiş ban falan olmaz rahat rahat kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Adamlar iyice abarttı live serverlarda magma renektonla oynuyorlar

Onlar kesin ban yicek abi. Çıkmamış skinle oynamak ne demek.
  • bu arada sırf şu olayı denedim khazixe 7. skini seçip girdim ve oyunda feedledim, o oyun sayıldı ip de verdi match historydede gözüktü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi ne anlıyonuz bu skinlerden aklım almıyor, millet utanmasa birbirine sövecek burda. Her neyse benim fikrim, beraber oyuna girdiğiniz birisi screenshot ile reportlamazsa anlama imkanları yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PieFilling isimli biri de olmuştu.SS sini alamadım ama oyuna girerken ; dediğin gibi _ li skin falan birşeyler yazıyordu.Nasıl ticket atabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Forumda sürekli konular açılıyor herkes başkasını kandırmaya çalışıyor bu yüzden kısa bir yazı yazayım dedim buraya.

Öncelikle lolskins zımbırtısını kullananlar ağlamasın, onun bu konuyla hiçbir alakası yok herhangi bir şekilde yasaklama da yok onun için, kullanmaya devam edebilirsiniz.
    Gelelim gerçekten bug olan kısma, bug olan kısım da ikiye ayrılıyor; oyun sonucunu etkileyenler ve etkilemeyenler olarak.Nedir bu etkileyen etkilemeyen derseniz hemen açıklayayım, oyun sonucunu etkilemeyen:Bug yaparak kullandığınız skin oyunda mevcut ya da dosyaları eksiksiz bir şekilde oyun klasöründe bulunan bir skin ise oyunun sonucunu ekilemiyor sadece skin görünmüş oluyor bu şekilde kullananlarda ban yemeyecek.
    Oyun sonucunu etkileyen ise yukarıda belirttiğimin aksine bir karakterin daha herhangi bir dosyası bulunmayan skini seçip oyun sonunda oyun hiç oynanmamış gibi buga sokan skinleri kullanmak ban sebebi olması muhtemeldir.Skinle ilgili dosya bulunmayan bir skin seçildiğinde skin adı yerine champion_skin_blabla gibi bir yazı çıkıyor, bu şekilde birisini görürseniz ismini alıp ticket atın, o oyunu da boşuna oynamayın zaten oyun listenizde görünmeyecek.

Teşekkurler açıklama için gayet net kullanıp ban almayacagımı biliyordum merakımdan denediklerim vardı o kadar.

• Dün bi Nami geldi champion_skin_Nami_53463473 falandı ismi oyuna girdik nami korkuluk gibiydi videoya aldı arkadaş atarsa editlerim. Çok korkunç ve komik oluyor
  • Riot has slain Tr Noobs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0h3m -- 9 Haziran 2013; 16:34:00 >
  • Kaynak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.