Şimdi Ara

skin aldım kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım heroma (volibear) skin aldım , ama oyuna girerken secemiyorum tikla al yaziyor tikliyoorum owned yazıyor. Ticket attim cevap gelmedi baska bir yolu var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçenlerde bana da oldu launcherdan çık tekrar gir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Geçenlerde bana da oldu launcherdan çık tekrar gir .

yaptım duzelmedi

• Oyuna girerken heronu secip Lock In yaptiginda cikan pencerede sag ve sol ok tuslari ile ya da direkt olarak skinlerin uzerinde tiklarsan aldigin skin ile oyuna girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Oyuna girerken heronu secip Lock In yaptiginda cikan pencerede sag ve sol ok tuslari ile ya da direkt olarak skinlerin uzerinde tiklarsan aldigin skin ile oyuna girersin.

iste orda click to buy gibi bisey yaziyor ya tikliyoorum owned yazıyor secemiyorum.

• Sen yanlis ekrandasin. Orada Click to Buy yazmaz. Bu dedigimi oyuna girerken yapacaksin. Kendi hero secip Lock in yaptiginda ekranin ortasindaki alandan secim yapacaksin. Soldaki kucuk simgeye tiklayip skin secmeyeceksin.,
    Yani oyuna login oldugunda degil bir oyuna baslarken yapilan secimden bahsediyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Sen yanlis ekrandasin. Orada Click to Buy yazmaz. Bu dedigimi oyuna girerken yapacaksin. Kendi hero secip Lock in yaptiginda ekranin ortasindaki alandan secim yapacaksin. Soldaki kucuk simgeye tiklayip skin secmeyeceksin.,
    Yani oyuna login oldugunda degil bir oyuna baslarken yapilan secimden bahsediyorum.

lock in dedikten sonra ustte skin yaziyor orayi demiyor musun? orda secilmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet orasi. Orada aldigin skini goremiyormusun? Uzerine tikladiginda ne yaziyor?
  • quote:

Evet orasi. Orada aldigin skini goremiyormusun? Uzerine tikladiginda ne yaziyor?

tikla al gibi bisey yaziyor iki skin var zaten birini almadim onda parasi yaziyor tiklayinca aldigimada tikla diyor ona tiklayinca owned diyor aldin demek heralde ssecemiyorum sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

quote:

Evet orasi. Orada aldigin skini goremiyormusun? Uzerine tikladiginda ne yaziyor?

tikla al gibi bisey yaziyor iki skin var zaten birini almadim onda parasi yaziyor tiklayinca aldigimada tikla diyor ona tiklayinca owned diyor aldin demek heralde ssecemiyorum sonuçta

ss koysan sorun çözülecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

quote:

ss koysan sorun çözülecek

ticketa cevap geldı halledildi tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.