Şimdi Ara

Skill Tree Sıfırlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu tarz bir oyun oynamamıştım. Skill tree baya geniş insan heyecan yapıyor :D

Class'ım Witch. Speel, Fire, Lighting ağırlıklı verdım fakat çok saçmalağımı fark ettim. 65 levelim yaratıklara damage vuramıyorum. İnternette Witch build gördüm elimden geldiği kadar yapmaya calısacam. Ama öncelikle passifleri sıfırlamam lazım. Bunun için araştırma yaptım Regret vardı bir tane ona sağ tıkladım kayboldu puan geldi sanırım, birde Fetid Pool görevinden gelen kitabı bastım o da kayboldu ondanda puan geldi. şuan 13 refund point var tree de ama herhangi bir skill verme falan yapamıyorum. Skillerimi en başına döndürmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevineceğim. Aslına bakarsanız çok fazla regret alacak kadar orb'umda yok. yani 20 tane falan gerekirse biraz işim zor gibi gözüküyor bu konuda bağış yapabilirsenizde memnun olurum :D Ama öncelikli olarak fikirleriniz ve yardımlarınız önemli.

Server: Avrupa
    Nick: Jasssie

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alicanzz -- 22 Kasım 2013; 20:21:54 >

• Yukarıdan refund pointse tıkla silmek istediğin pasiflere tıkla 1 point eklenir.Ben de geçen gün 20 tane regret bayıldım yapacak bir şey yok.
    Skill Sıfırlatma
    20 yıl önce açıldı
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.